Jump to content
Порталът към съзнателен живот

alinnna

Участници
  • Общо Съдържание

    43
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

1 Следващ

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Последни Посещения

2496 посещения на профила

alinnna's Achievements

  1. Здравейте.....понеже има някакво неочаквано раздвижване на работното ми място си позволявам да ви безпокоя отново. Работя по проект с продължителност 2 години, но колеги от офисите в други градове упорито твърдят, че ще има удължаване на проекта. Искам да запитам дали има такава вероятност. Интересува ме и друг въпрос. наемателите ми преди месец напуснаха като ми оставиха доста сериозна сума за ток, вода, не са си платили и наема. Тръгнаха с увещанието, че ще го платят средата на март. Проблемът е, че не си вдигат телефоните. Искам да запитам има ли шанс да ми платят задълженията си, или да се примиря, че съм измамена.
  2. И аз имам същият проблем. Освен другите изследвания си правих и кръвна захар-на границата е 6, но ми казаха, че не това е причината. И аз също си мисля, че е от стрес. Но действително ситуацията е доста мъчителна. Нарушението на съня, води до още по-голям стрес.....
  3. Благодаря ти много, Маги. Проблемът е, че от ежедневните заплахи и унижения просто съм парализирана от страх, стигнах до една денонощна сковаваща тревожност и безсъние , та не мога да разсъждавам трезво, за да взема някакво решение и да предприема действие. Но ще направя усилие да се измъкна, макар, че още не знам как.
  4. Здравейте! От една страна се зарадвах, че ОКР се лекува, но пък и много се натъжих,защото на практика ,живеещите в дълбоката провинция сме обречени.Защото реално не можем да си позволим да прихождаме до София на психотерапия и .......като се замисля моята надежда май отдавна я няма....
  5. Здравейте! Искам да задам един въпрос и ще ви бъза изключително благодарна ,ако ми отговорите. На работа имам изключително неприятни проблеми с ръководителя. Ние сме 3 колежки и един ръководител. Едната колежка го поддържа от страх, а другата, вероятно от интерес. Ръководителят успя да настрои и двете колежки против мен. Проектът по, който работим приключва през октомври. Всяка сутрин идвам с неистов страх каква нова неприятност ми е подготвил. Напълно ме е изолирал от екипа и ме е оставил да работя сама, отделно. Искам да запитам дали ще се оправят тези взаимоотношения до края на проекта и ще спре ли този психичен тормоз?
  6. Явно аз , за съжаление няма да мога да се включа. Като прочетох статията за лечебната криза доста се стреснах. Аз доста години съм била на Дюканска диета, което ще рече, че се храня основно с месо. Правя си изводи, че при мен кризите ще са доста сериозни. А аз работя с деца и не мога да отсъствам от работа. Истински съжалявам, че няма да мога да се включа. А и съм доста лакома. Съмнява ме, че няма да мога почти да изгладувам 10 дни.
  7. Аз не съм чувала за тази диета. Къде мога да я намеря?
  8. Благодаря ви много, момичета. Ще се постарая да не бъда предубедена!
  9. Здравейте. Вече ще се радвам и на отговор от неспециалистите, защото явно на специалистите не им се занимава с нас -общата маса. Имам работа в момента-не по специалността ми, но в Софийският университет обявяват конкурс за главен асистент в област в която имам докторска степен, знам, че често конкурсите се обявяват за определен човек. Въпросът ми е да си подам ли документите и заслужава ли си да чета 2 месеца за този конкурс, или вече предварително си имат човек. Ще ви бъда много благодарна ако ми отговорите.
  10. Този пост е за всички, които страдат от ОКР, ПР и т.н. Момичета и момчета отивайте да дишате холотропно. Ужасно е да се срещнеш очи в очи със гадния си страх ........не крия -изживяването е кошмарно.....но после имаш чувството, че планина е паднала от плещите ти. Ееееееееее дойде време и аз да напиша нещо позитивно в темата си.
  11. Отговорете ми дееееееееее, да продължавам ли да пия валдоксан със тифаксин. Вече го пия 3 седмици, а не ми помага. Или............да отивам да дишам холотропно. Мисля да отивам да дишам, обаче мнооооооооооооого ме е страх....
  12. Бях се заблудила, че започвам да се оправям но...............Спечелих конкурс за работа и започнах. Още първият ден ме нападнаха ПА с целия си блясък. На всичко отгоре като бонус-безсъние и ужасна депресия.......и ужасни тревожни изживявания. Видях, че нещата няма да се получат пъргаво с техники и релаксации и за да не загубя работата, която спечелих с доста труд и учене отидох при една психиатърка, която ми изписа валдоксан и тифаксин. Вече ги пия две седмици и ми се струва, че ставам още по-зле. На мен ми е ясно, че трябва да сменя психиатъра, но искам да питам изобщо има ли смисъл да се комбинират 2 антидепресанта. Също така ме притеснява това безсъние. Защото аз реално не спя дори по час на денонощие. Ужасно ме е страх и не знам как да реагирам. А толкова тревожна и депресирана, като, че ли никога не съм се чувствала....
  13. Те са направени точно за мен. Доста подробно обясних по телефона какви са ми проблемите, защото в основата на безсънието стои и сериозна депресия. Но ги пия 3 дни, а още няма ефект. Дали проблемът не е, че заедно с това пия и антидепресанти?
  14. Вчера ми изпратиха от Варна няколко шишенца с различни капки на Бах. Едното е за трудно заспиване. Понеже имам много сериозен проблем със съня. Тези капки кога започват да действат?
  15. Одобрена съм за участие в конкурс за главен асистент по фолклористика. Имам подозрения , обаче, че изходът от конкурса е предварително решен и, че за тази длъжност вече е ясно кой ще е одобреният кандидат.Искам да запитам има ли смисъл да хабя време и средства, явявайки се на този конкурс и, следвайки мечтаната реализация?
×
×
  • Добави...