Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Ван123

Участници
  • Общо Съдържание

    39
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Ван123

  1. Научих, че в Медицински Център Хирон има хомеопати. Някой посещавал ли е този център и доволен ли е?
  2. Здравей Дианче! Ами тези гадинки приличат на памукови топчици, бели пухкави и като че омотани в някаква паяжинка. Няколко пъти съм измивала растенията с вода и сапун, пръскала съм ги с препарат на" Гама" но нищо не им помогна.
  3. Здравейте! Радвам се за хубавата тема и за това че има специалисти, които да ни отговарят на въпросите. Много обичам цветята и веднага имам въпрос.: Няколко от саксиите ми са нападнати от въшки. Опитах различни начини, но не се премахват, а не ми се иска да загубя точно тези растения. Как да ги спася?
  4. не е променял(a) статуса си

  5. Зависи колко е голям камъка, но тъй като при вас е: "големичък", може да се наложи да се премахне чрез операция. Обаче тя не гарантира че няма да има рецидив, напротив, докато чрез хомеопатия може да се постигне излекуване на подлежащата причина за образуването на камъка. Благодаря ти Alexander за подробния отговор. Камъкът е почти 3 см. и не ми се ще да се подложа на операция. Няма ли начин да се разгради и да се махне?
  6. Здравейте, много се радвам, че попаднах на тази тема и искам да попитам възможно ли е чрез хомеопатия да се махне един едричък камък в жлъчния мехур? Ако "да" бихте ли ме посъветвали към кого да се обърна? Сърдечно ви Благодаря!
  7. Мона, възхищавам се от знанията ти и лекотата с която тълкуваш картите! На мен нещо не ми се получава. Падат ми се някакви карти, които нямат нищо общо помежду си. Тълкувам си ги поотделно всяка за себе си, но нали стремежа е да се свържат в цялостна интерпретация. Сигурно нямам въображение, интуиция или каквото там трябва да притежавам, но много съм се палнала по тези карти и не ми се ще да се отказвам.
  8. Здравейте, обикновено повече чета във форума и почти не пиша, но сега реших да се включа. До преди два месеца нямах никакво отношение към картите Таро, обаче незнам как и защо внезапно започнаха много да ме интересуват. Непрекъснато взех да се ровя за повече информация и история около тях. Търсих начин да си купя и да науча максимално повече. Спрях се на 5-6 колоди но най-много ме впечатли Golden Tarot и вече ги притежавам. Всичките са много красиви и ефектни, но има една която малко ме притеснява и то защото ми излиза няколко пъти. Това е 10 мечове. В моята колода това е един човек набоден като таралеж от мечове, който обаче май не е умрял ами агонизира, което е по-лошо от самата смърт и едно животно, което всеки момент ще го започне. Навява ми някакво усещане на безизходица, никаква помощ от никъде, предаване и , все едно вече е късно за каквото и да било, вече нищо няма смисъл. Извинете ме ако съм станала досадна с това дълго писане!
  9. Много бих искала да знам, когато няма планета на трон нито в екзалтация, коя тогава е най-силна в хороскопа и има ли такава?
  10. Здравей hip! Прочетох постовете, добре помислих и ето какво ме притеснява: - че може да се сблъскам с някой голям страх от минал живот и да си го прибавя към "букета" от страхове, с които живея в момента; или пък да се изпозагубя в някакви други светове и животи и да не мога да се върна; или да наприказвам куп глупости по време на хипнозата, / като знам какви "чудеса" са в главата ми/ след което да се чувствам неудобно. Ми все в този дух неща. Имам добре развита фантазия и въображение, но това май не ми помага. А немога да говоря с никого "очи в очи" за страховете си пък било то и психотерапевт.
  11. Здравей Оля! Ако господарят на хороскопа е владетелят на Асцендента, значи това е Венера, а тя е в 3 дом - Козирог.
  12. Ама хора, това не е ли много страшничко?! Регресията винаги ме е привличала и ми е била интересна, но и също толкова страшна. Страхът надделява и въпреки любопитството не бих се подложила.
  13. Здравейте, възхищавам се от знанията ви! Бих искала да попитам, въздушният ми Асцендент може ли да компенсира липсата на друг въздух в хороскопа ми или просто трябва да си имам планетка във въздушен знак?
  14. За съжаление все неполезни храни са ми любими и вече ми проличават на фигурата.
  15. Хей хора! Ама моля ви се! Не спорете така ожесточено за такива работи! Толкова ви харесвам всички. Аз само поставих въпрос за различни мнения, а не да ви скарвам.
  16. Благодаря ви за мненията! Значи не е късно!? А винаги съм мислила, че ако човек не се кръсти в бебешка възраст няма смисъл да го прави изобщо. Самата аз съм кръстена много късно и то инцидентно. Просто с приятелят ми /в момента съпруг/ трябваше да станем кумове на наши приятели. В последния момент стана ясно,че не съм кръстена и хукнахме с бъдещият ми съпруг да ме кръсти. Всичко мина добре, обаче когато след време трябваше да сключим брак, в черквата ни отказаха венчавка. Понеже това бил много голям грях да се венчая за кръстника си. Дори искахме разрешение от "високо", но ни отказаха категорично. Сега сме само с граждански брак, ама някак си не звучи добре, това че съм " грешница". Нали?http://www.beinsadouno.com/board/style_images/portal_ski/folder_post_icons/icon9.gif http://www.beinsadouno.com/board/style_ima...icons/icon9.gif
  17. Вярвам в ирисовата диагностика, защото лично съм я използвала. Лечителят при който ходя /Емил Елмазов/ има специална апаратура и след поставянето на диагнозата /а при мен беше много точна, все едно, че ми чете картона/ назначава няколкомесечно лечение на базата на фито и ароматерапия. И така нещата, които ме тревожеха са вече минало. А пък и не е страшно, както в лекарски кабинет.
  18. Здравейте! Как мислите, много важно и задължително ли е човек да бъде кръстен? Чула съм, че кръстникът трябва да отговаря на разни условия, например да има живи родители, да е здрав, добър, успешен и т.н. тъй като някак си тези качества и късмет се предавали на кръстения. Незнам дали това е вярно, но синът ми е на 12 години а още не сме свършили тази работа. А пък и не познавам човек на когото всичко му е на 6
  19. Преди няколко години сънувах един много ясен сън, който помня и днес. : Баща ми който е починал, върви напред и се обръща през рамо. Аз искам да го настигна и да му кажа много неща, но не успявам. Тичам и викам след него със сина си на ръце, но дистанцията си остава същата. Изпълнена съм с яд. Той заобикаля някакъв блок, а аз решавам да го пресрещна и влизам във уж вход, който постепенно се превръща в някакъв тъмен тунел. Става все по тъмно, тясно и стръмно, като улей. Аз се спускам по гръб и държа детето си върху мен, пазейки го да не се удари и изцапа. Когато най-после излязохме от другата страна от баща ми нямаше и следа а целият ми гръб беше мокър и изцапан с гъста лепкава кал. Дори не подозирах, че 2 месеца след този сън ще преживея тежка гръбначна операция.
  20. И при мен асансьорите присъстват често, но когато сляза от него с ужас забелязвам, че това не е моят дом и моята врата а нещо друго, непознато и чуждо. изпадам в паника, че съм се загубила. Немога нито да се върна нито да продължа. Много пъти вървя по някакви стълби и пак се губя. Преди време имах дълъг период, през който сънувах, че съм само с една обувка, а другият ми крак е бос!?! Това ми се случваше все на публични места и аз винаги изпитвах унижение и конфуз. От майка ми знам, че когато си сънувал нещо неприятно и искаш да го забравиш, трябва да си погледнеш възглавницата веднага щом отвориш очи.
  21. Здравейте добри хора! По телевизията върви реклама за компютърна диагностика и много ми се иска да опитам. Интересува ме някой правил ли си е такова нещо и какво ви е мнението за това?
  22. Възхитена съм Кристияне! Толкова изчерпателно и увлекателно обясняваш! Сигурна съм че захарта не уврежда зъбите, иначе не бих имала и един зъб в устата. Хапвам доста захарни и тестени неща и то редовно, но зъбите са ми здрави.
  23. Много обичам животните. На първо място котките и на второ всички останали. Истински страдам, когато видя гладно или страдащо животно. Такива гледки ме изкарват от равновесие за дълго. Направо ме убиват. В момента имам котка - Джесика, която много обичам и глезя. Харесва ми защото е своенравна, непокорна и с характер. Драска и хапе като куче. Когато си легна винаги ляга върху мен и така спиме. Мисля, че немога да заспя без нея, нито пък тя без мен. Много ме предизвиква да я намачкам и нацелувам, не когато е кротка, а когато е освирепяла настръхнала и агресивна. Тогава просто немога да и устоя! /Затова винаги съм с драскотини по лицето/.
  24. Обожавам захарните изделия и по специално Шоколада. Мисля, че немога без сладко. Ама не само мисля, а знам, че немога. И тъй като не обичам плодове и мед няма с какво да го заместя. Но пък се чувствам здрава и щастлива!
×
×
  • Добави...