Jump to content
Порталът към съзнателен живот

knot

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

knot's Achievements

  1. Дойдох, видях, играх Паневритмия! Никога не съм предполагал, че е възможно, в рамките на час-два да срещна толкова много (хиляди) позитивни и усмихнати хора. Иначе, първото, което ме впечатли беше гледката - зелената поляна, която познавам от предишното си ходене сега беше цялата побеляла...от народ в бели одежди. Дамите, които бяха с мен се прехласнаха по роклите - ефирни, видимо шити специално за случая. Второто нещо, което ми направи впечатление беше времето - предния ден познати ме предупредиха, че се очаквало да вали, да гърми и не знам си още какво. Аз не се притесних особено, но ми направи впечатление, че над планината е облачно, та ми мина мисълта, че може да се получи доста мокра Паневритмия. Не валя. Въобще. Нещо повече - поглеждайки по едно време нагоре видях гледка, колкото величествена, толкова и мистериозна - небето беше покрито с гъсти облаци, но точно над поляната, където се играеше Паневритмия облаците се бяха разкъсали и бяха образували правилен кръг, през който Слънцето огряваше събраните хора. Ако някой е успял да снима това, ще се радвам да го видя отново на снимка. Самата Паневритмия усетих като преживяване мистично и красиво. Както и предполагах, с изключение на първите 4-5 минути нямах проблем с упражненията и синхрона. Поучвствах обаче, че в упражненията има смисъл, което не разбирам, така че следващият пък ще се подготвя по-сериозно в теоретична посока. В заключение - благодаря ви за прекрасното преживяване и ... Слънчев ден!
  2. Донка, благодаря за бързия отговор и съветите - ще се възползвам от всеки един от тях. Обещавам, в дните след Паневритмията да пиша тук - за впечатленията на новобранеца. Хубава вечер!
  3. Здравейте, току-що се регистрирах във форума, за да задам същия въпрос, на който по-горе не видях недвусмислен отговор - утре е 19.08 (2012), а преди две седмици една позната-планинарка ми пусна мухата "Хайде с нас, да гледаме Паневритмията на Рилските езера!" Запалих се за идеята, но понеже съм човек деен някак не ми се връзваше да седя отстрани и да гледам "сеир". Хрумна ми, че ако може, много бих се радвал да се включа. Гледах доста видео с упражненията и мисля, че няма да е проблем да се "впиша" в движенията. Нямам проблем нито с ритъма, нито координацията, но пък и нямам, както някой беше писал по-горе, наставник. Дали в този случай мога да се включа? Благодаря предварително за всеки отговор! Може би питам в последния момент, но какво пък - решил съм да рискувам, ако ще и да ме изгонят. Иначе, даже и бели дрехи съм си купил. ))
×
×
  • Добави...