Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Stefi123

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Like
    Stefi123 reacted to Rwanda in Странни усещания по време на сън   
    Стефи, голямо благодаря! Винаги е прекрасно чувството, когато срещнеш един толкова неподправено открит и позитивен човек като теб! Мила, ти вече си поела по светлия път. Аз мога само да ти пожелая с малки и уверени стъпки да стигнеш до крайната си цел! И да споделя това, което съм научила от по-мъдрите: понякога дори и не е толкова важно "защо?", а по-важно е "как?", и съм сигурна, че ти сама вече си открила как да изиграеш "този коз", попаднал сам в ръката ти. Довери се на несъзнаваното в теб, защото макар че говори понякога на странен (и страшен) език, то идва само да ти услужи и направи добро. Успех, успех, успех!
  2. Like
    Stefi123 reacted to Креми (късметче) in Странни усещания по време на сън   
    ЗДравейте всички, които по време на сън усещат вибрации в тялото си !
    Има наистина много хора, които усещат същото.
    Отстранете страха от непознатото и се запитайте след такъв "сън" - как се чувствате физически, какво настроение и мислене имате, как протича следващият ви ден. Ако отговорът е "добре", вие сте един от многото, чиито тела се настройват към атмосферните и други промени на Земята. Радвайте се. Ако искате да научите повече, пишете ми на лични, защото ( както Орлин споменава по-горе), това е класически психотерапевтичен форум, а терминологията, която бих ползвала, е по-различна.
    Може да отворим и тема в подфорум Здраве.
    Светлина и Топлина, Мир и Любов!
    Креми
  3. Like
    Stefi123 reacted to Орлин Баев in Странни усещания по време на сън   
    Благодаря ти за думите на Елиф Шафак. Наистина, когато следвайки външните си пътища, ги осветяваме с пламъка на сърцето си и вървим към светлината на духа си, стъпките ни се насищат със смисъл!
  4. Like
    Stefi123 got a reaction from Орлин Баев in Странни усещания по време на сън   
    Здравей Орлин,
    Първо искам да благодаря за бързия отговор, който ми даваш.Радвам се, че има толкова човечни и добронамерени хора като теб, които онлайн-безплатно правят консултации, помагат на хора с различни тревоги, проблеми. Доста се позамислих върху твоите думи. Доколкото разбирам, въпросното състояние, е провокирано от моя натрупана тревожност, ако щеш и невротичност и идва в съня ми с хубава мисия, за да ми помогне. Както самия казваш, това е начин за събуждане на духовността, за опознаване на себе си в дълбочина. Но мисля, че е нормално, когато дойдат без да бъдат канени в съня, човек да се изплаши. Все пак, това е преживяване, което е изключително различно от нормалните състояния и ако не си подготвен за това, идва и страха. Чудиш се какво се случва с тебе по никое време на нощта, защо е това силно сърцебиене, какви са тези вибрации, това бучене, каква е тази енергия, която чувстваш, че излиза от тялото ти? Но занапред, ако се случи отново да преживея това състояние, ще бъда спокойна и ще се опитам малко по-задълбочено да изуча случващото се без капчица страх Благодаря ти, още веднъж
×
×
  • Добави...