Jump to content
Порталът към съзнателен живот

papionka

Участници
  • Общо Съдържание

    12
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

papionka's Achievements

  1. Само искам да отбележа, че все пак знам какво съм преживяла през деня, на такива сънища, свързани с преживяното през деня, не им обръщам внимание, а и рядко ги сънувам. Мозата, а това, което ти се случва и на мен ми се случва често, не му обръщам голямо внимание, само се опитвам поне да променя донякъде събитията от вече сънувания сън, тоест ако съм сънувала, че се карам с някой и това започне да се случва наистина гледам да не правя същите нещта от съня. Интересното е, че понякога дори да променяш събитията, краиният резултат е същия като в съня.
  2. И аз си мислех нещо подобно, но все пак.. Милкана и не съм пеперудка, а папионка, но нищо...
  3. Аз тази нощ сънувах странен сън, имам някои идеи как да го разтълкуван, но все пак бих чула и чуждо мнение. Сънувах, че с една приятелка сме в някакъв стол или ресторант, но заведение на самообслужване, аз минах преди нея и си поръчах картофена крем супа, дадоха ми я в чаша.Платих си, но точно мина моя ред и видях, че моята приятелка си поръчва и паниран салам, който не бях видяла до момента. Като го видях много ми се дояде и я помолих да ми вземе едно парче, тя каза:"да, добре, няма проблем". После отидохме да хапнем седнахме на някакви пейки. Точно седнахме и се оказа, че аз покрай панирания салам съм забравила да си взема, освен вилицата и ножа и лъжица за супата. Тръгнах обратно към мястото откъдето си купихме обяда, в един момент осъзнах, че е много далече и няма смисъл за една лъжица да бия толкова път, и че може тъй като супата е в чаша просто да я изпия и се върнах..съня свърши..
  4. Папа и аз знам 4е като ти падат зъбите май е хубаво, но не съм много сигурна, а житото може да зна4и и придобивка някаква, макар 4е като се замисля, може би съня ти казва, 4е може да ти се слу4ат хубави не6та, ако не прекалява6 с говоренето, примерно житото, което те дави, зна4и 4е сама си вреди6 с говоренето..не знам Моля пишете на кирилица! Мнението е "преведено" на кирилица от модераторския екип.
  5. Guest не бих отишла на гледачка, а и повечето лъжат. Все някога ще се разбере какво е значел съня.
  6. Има сродна ду6а, но някой път дори да я намери6, не може6 да се събере6 с нея или поне с обвивката и както се казва... Моля пишете на кирилица! Мнението беше "преведено на кирилица" от модераторския екип.
  7. За ко6мари знам, за да не се сбъдват, ако са и по-реални, пуска6 водата и разказва6 съня си пред те4а6тата вода, 4естно казано облек4ава. Моля пишете на кирилица! Мнението беше "преведено" на кирилица от модераторския екип.
  8. Наистина сънят е малко странен, макар 4е аз не виждам ни6то ло6о в това да си видял духове насън, не съм много сигурна за6то си ги сънувал, но може би са искали да ти подскажат не6то. По отно6ение на съни6тата с духове, имах един сън, бе6е доста по-странен от този. Никой не можа да ми помогне да го разтълкувам и до ден дне6ен като се сетя се разтрепервам. Та сънувах как баба ми, която е жива ми води разни хора и ми казва прости му/и и го/я богослови, в последствие осъзнах, 4е това са мъртви хора, но аз им казвах про6тавам ти и ги прекрyствах, по едно време баба ми ми води 4овек, който много ме изпла6и (тоест дух на 4овек), аз запо4нах да треперя и да пла4а, отвърнах поглед от него, но 4ух баба ми да казва, прости му и го богослови, аз не можах, единственото, което направих е да прекръстя себе си и запо4нах да се моля на сън. Събудих се прекраствайки се и пла4е6та, бях много упла6ена, даже сега като го разказвам това и цялата треперя. А мобе би е трqбвало да простя на някого, но аз не съм го направила, не знам, 4есто не мога да разтълкувам съни6тата си. Моля пишете на кирилица! Мнението беше "преведено" на кирилица от модераторския екип.
  9. Аз съм бълнувала само веднъж до сега, когато бях малка, като съм повтаряла само едно единствено нещо "Кръв, много кръв", дори като майка ми, която си е помислила, че съм будна ме е попитала какво става не съм благоволила да кажа нищо, просто бълнуването е спряло. Иначе това, че хората като бълнуват си казват всичко, което са правили през деня е вярно, като могат да кажат и неща, които не биха споделили с някой, правила съм го този експеримент, но бълнуващия се събуди накрая...
  10. Аз помня най-силните си и разтърсващи сънища, но напоследък забелязвам, че започвам да забравям какво съм сънувала през нощта само знам че съм сънувала и помня само някоя част от съня, сънищата ми винаги са наситени със символи, но явно аз не ги разпознавам, забелязала съм само, че когато сънувам, че ще говоря по телефона или ме викат на телефона или той звъни на сън, винаги се разделям с важни за мен хора и особена, с такива които на сън са ме търсили по телефона. Сънищата са странно проявление на психиката на човек.
  11. Хм, странно, аз имам един кошмар, който като започна да го сънувам, тъй като през определено време ми се случва да се повтаря, а той ме кара да настрахвам, в определен момент се сещам предния път като съм го сънувала какво е станало и започвам да го променям, примерно от сорта няма да тичам по тези стълби, а ще вляза през еди коя си врата или ще взема еди коя си вещ вместо друга и така, но съня ми винаги свършва еднакво..не знам дали това е осъзнато сънуване, но..знам ли
  12. Аз се сещам за много мои сънища, които може би значат нещо и такива който са ми показвали какво ще се случи, но има някои, които дори не мога да разбера защо ги сънувам. Ще посоча по един от двете разновидности, а ако някой може да ми помогне да разбера какво е значел сънят ми дето и до ден днешен се чудя защо съм го санувала, ще се радвам. Та първият ми сън беше, когато вуйна ми със брат си и сестра си доидоха да преспят у нас, баща им беше в болница. Легнах си вечерта след тежък ден, леглото ми беще до прозореца, живеехме на третия етаж и спях на отворен прозорец, при което сънувах, че една жена е застанала на прозореца и държи някакав мъж за ръката, не знам защо разпознах брата на вуйна ми той тогава беше около 30. Жената ми каза:"Ще го отведа с мен", а аз и казах плачейки: "Моля те, не го взимай той е млад, не трябва толкова млад да го взимаш", тогава жената заяви:"Тогава ще взема друг мъж". Събудих се уплашена, на другия ден почина бащата на вуйна ми. Вторият ми сън се повтаря през определени периоди, макар че късно го осъзнах това. Започна още от 6-годишната ми възраст, но тогава не съм осъзнавала какво става. За мен този сън винаги е кошмар, защото винаги плача след това не знам защо, хем не е нещо особено. Като малка го сънувах почти всяка нощ, после съня спря, след години пак го сънувах, така се повтаря през известно време, но никога не мога да го свържа с определено събитие. Сънят е съвсем обикновен, сънувам, че съм дете и си играя с друго дете с топка, близо до улицата, топката изскача на улицата, другото дете започва да я гони, а аз седя и го гледам, тогава минава кола и го блъска и после започва един уйасен звук наподобяващ погребален марш, точно този звук ме изтръгва от спокойствието ми и започвам да плача нейстово. До ден днешен не знам защо съм го сънувала и дали пак ще се повтори, напоследък, може би от 2-3 години не съм го сънувала. Бих ви разказала още един сън, който също никой не можа да разтълкува, но сигурно ще прозвуча като някоя психарка...
×
×
  • Добави...