Jump to content
Порталът към съзнателен живот

АНДРЕА

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от АНДРЕА

  1. Привет Милкана ,за мен отказването от месото не ми представляваше никаква трудност ,реших го и край,но с цигарите нещата за съжаление са по- сложни ,ще ми е нужна воля ,но пък съм взела решение до края на тази година да кажа край и на тях.
  2. Аз пък съм чела "не съди за да не бъдеш съден " всяко нещо което се случва си има божията замисъл и ако някой си има предпочитания, към своя пол нека си ги има, това е негово право
  3. Вие нали не смятате че аз пиша и измислям астралогията,така съм го чела може да си закупите книгата "Кармична астрология" от ДОРОТЕ КЬОХЛИН ДЬО БИЗМОН вътре много ясно е описано какво точно представлява айанамшата астрологията не се ограничава само в рамките на планетите и зодиака от 360 градуса с домовете ,в нея се говори и за звезди и съзвездия навлизащи в зодиакалния кръг .
  4. Повечето астролози я пренебрегват .Изразява отклонението между два знака и съзвездието ,чието име носи. В наши дни съзвездията съзвездията вече не съвпадат със съответващите им знаци.Всеки от дванадесетте сектора обхваща 30 градуса и носи името на съзвездието ,което би трябвало да покрива .В началото на на "зодиакалната година",точката на пролетното равноденствие ,или 0 градуса Овен ,би трябвало да съвпадне с началото на първия от дванадесетте сектора .Но заради избързването на равноденствието в днешни дни на датата 21 март Слънцето не изгрява в знака Овен .Земната ос извършва своето завъртане около самата себе си за 25920 години .Тогава настъпва явлението "съвпадение на равноденствието "това е причината всеки следващ 21 март Слънцето да изгрява малко по-назад в знаците .
  5. "Книга за ангелите,звездите и хората "от Иван Антонов ,полезна астрологична книга "Не един живот не един учител"д-р Брайън Уайс -тази книга съчетава в едно психиатъра и мистиката,търсенето на вечните истини и прераждането. "Книга на духовете "Алан Кардек -описва сътворението ,въплатяването ,Бог и безсмъртието. "Живот след смърта" Щефан Хъогл-описва преживяванията на прага на смъртта Надявам се да съм била полезна
×
×
  • Добави...