Jump to content
Порталът към съзнателен живот

gradyt

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от gradyt

  1. Благодаря, Александър! Искрено се надявам скоро да се изчерпа действието на лекарството.
  2. Разбирам, трябва Ви по-внимателен подход, и по-точно предписание. Има индивидуални начини на антидотиране. На този етап няма да търся нов хомеопат, който да направи ново предписание, т.к. смятам че кашата при мен е големичка. Но в ориентир колко дълго може да продължи действието на лекарството? При доказванията с доброволци примерно, колко време след последен прием се регистрират симптоми?
  3. Направени са 5 приеми в рамките на един ден. Първи прием в суха форма, следващите разтворени в 0,5л вода. Доста чувствителен пациент съм спрямо хомеопатията и винаги съм правила силни реакции. Но проблемът ми е, че правя доста доказвания на това лекарство и психо-емоционално не се чувствам добре.
  4. Здравейте, Искам да запитам колко време може да продължи действието на хомеопатично лекарство? Знам, че при всеки е строго индивидуално, но ако може да споделите някакъв ориентир? Направени са 5 приема в потенция 30С? Опитвах всевъзможни опити за антидотиране, но за мое огромно съжаление се оказаха безуспешни. Пробвах с кафе, мента, камфор, алопатични медикаменти... , ако съм пропуснала нещо, което може да помогне в случая, ще се радвам да ме насочите. Към момента не искам да посещавам отново хомеопат, който да ми предписва ново лекарство. Благодаря предварително!
×
×
  • Добави...