Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Vessela Mihaylova

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Vessela Mihaylova's Achievements

  1. ..... ... Прочетете по подробно тук: http://www.beinsadouno.com/board/index.php?showtopic=8133&page=1 Тук, намерих отговора и на двата си въпроса. :-) Благодаря!
  2. Здравейте, За съжаление, по интернет не се предписват лекарства, камо ли пък хомеопатични. За това е нужен двучасов преглед - интервю и последващ анализ на случая. По втория ви въпрос, като засилим жизнената му сила, а тя включва и имунната система и човек дори и дете се справя чудесно сам. Прочетете по подробно тук: http://www.beinsadouno.com/board/index.php?showtopic=8133&page=1 Александър, Благодаря Ви за отговора! Съжалявам, явно не съм се изразила правилно. Главната цел на въпроса ми не беше да ми предпишете лекарство, а по - скоро да ми стане ясно дали трябва да се дава нещо допълнително за стресовото състояние на детето или конституционното му лекарство е достатъчно. Зная че всеки случай е индивидуален. Иначе проведоха ни преглед - интервю, но за жалост с доста оскъдна за мен информация, и предвид това имам вътрешно основание понякога да подлагам лечението на съмнение. Знаете, трябва време, нагласа и средста за смяна на хомеопат. :-) Благодаря Ви и за линка, които сте приложили, намерих доста интересни за мен информация
  3. Здравейте, Много ми се иска да получа едно друго мнение, затова си позволявам да пиша тук. :-) Детето ми е на година и 9 месеца, за пръв път ходихме на хомеопат юли месец. В интервюто го определиха като Калкареа. От 3 седмици ходи на детска ясла и е доста тревожен и определено не свиква, т.е. не се примирява, защото очевидно не му харесва. Аз съм сигурна, че въпреки крехката си възраст, той е едно разумно дете и му се доверявам на пълно за желанията, предпочитанията и мнението. В тази връзка бих искала да попитам: Може ли да му помогнем с хомеопатия да преодолее стреса? Трябва ли да му се даде лекарство различно от Калкареа? И още един въпрос: За жалост доста късно открихме истината за ваксините, но все пак ги прекратихме и не сме поставили последните 3 ваксини от имунизационния календар. Как хомеопатията може да го предпази превантивно от така наречените вирусни заболявания, с които по принцип " предпазваме" децата чрез ваксините? Задавам въпросите си тук, защото ми се ще да ми "светне", а за жалост ми се струва, че не открихме от първия път "нашия" хомеопат. Благодаря Ви предварително!
×
×
  • Добави...