Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Десито Гакова

Участници
  • Общо Съдържание

    10
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Like
    Десито Гакова got a reaction from Кон Круз in Сънища с починали хора   
    Моят баща почина в ръцете ми. Аз съм осиновена, но за мен той е моят баща. Той даде животът си за мен. Сънувала съм го два пъти. Първият път каза че идва да ми помага с един проект с който уж се бяхме заели с бившия ми съпруг, а във втория сън просто дойде, усмихна ми се - излъчваше толкова любов, спокойствие и щастие. Та усмихна ми се сякаш искаше нещо да ми каже като - "Не се безпокой, всичко ще бъде наред" и си отиде.
    Дори в съня си се зарадвах на това че дойде. Чувството е уникално А аз много мисля за него, всеки ден по 100 пъти на ден. Все още ми е много тежко за него  и все още не съм излезнала от това да искам да отида при него. Дори само за малко, да го видя.
     
    А той поддържа връзка с мен чрез сънищата, и винаги идва много усмихнат - блаженно и спокойно усмихнат и винаги ме гледа с думи в погледа си. Понякога се разкъсвам между небето и земята, че тук имам дете, а там баща, който ми даде всичко от себе си.
  2. Like
    Десито Гакова reacted to Деяна in Дворцовите карти в Таро.   
    Рицар Пентакли е сигурен човек , но прекалено бавен ,муден дори!Знае какво иска и преследва целта си .Малко самотен ми е обаче,изолиран!Смятам,че този човек действа сам .Не разчита на друг!Ако питаш дали нещо ще се случи и тази карта ти излезе последна от три карти ,т.е. "бъдеще" то със сигурност ще стане ,но обикновенно отнема доста време - 1-ин ,2-ва месеца !Понякога се случва точно в периода за които се отнася въпроса ти.Това зависи от съседните карти!Друго не се сещам поне за сега


  3. Like
    Десито Гакова reacted to adina in Карти Таро. Комбинации. 2   
    sve, ; това са много тежки и категорични карти.
    Не съм наясно дали сте имали някакви отношения изобщо, но ако е така - връщане назад няма. 3 мечове и Кулата слагат край, а с 8 чаши следва едно огромно разочарование. Тук има и тъга и някаква непосилна тежест. В случая ситуацията е много болезнена за теб, независимо дали сте имали връзка, или само си се надявала на такава, болката е част от теб.
    Хрумва ми и нещо друго - може би това е човек, който дори не знае, че те е наранил, и тук Кулата да говори за повтарящи се стереотипи, от които той просто не може да се измъкне.
    Изобщо тъжна ситуация.....
  4. Like
    Десито Гакова reacted to Viva Caselli in Сънища с починали хора   
    Спете спокойно, никой не ви прибира, никой не идва за вас, не си вкарвайте филми и не бързайте да отивате натам, накъдето вървите с умерена крачка. Всичко с времето си. Уверявам ги, времето тече неусетно и съвсем скоро ще се видим с близките. Пропуснах да кажа, че няма да е насън. Не позволявайте на съмнителни личности да определят какво сънувате, според неосъществените си фантазии и комплекси, те са решили, че могат да газят върху ви, под формата на знаещи медиуми. Духовете имат свой дом и няма да ви поканят ей така, за да ви видят. Друг урежда тая работа. Спете спокойно!
×
×
  • Добави...