Jump to content
Порталът към съзнателен живот

adina

Участници
  • Общо Съдържание

    188
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

1 Следващ

Профил Информация

  • Пол
    Жена
  • Местоположение
    sofia

Последни Посещения

7615 посещения на профила

adina's Achievements

  1. Жрецът, обърнат Ас жезли, обърнат Рицар пентакли. Честно казано ми се видя интересна тази комбинация и реших да я споделя с вас. Аз не я възприемам като отговор на определен въпрос, а като проекция и не ми харесва..... Ако споделите мнение ще се радвам! :)
  2. Чудно чудо.. :king: .... Аз между другото се загледах в тази комбинация заради Слънцето и предхождащата 8 мечове. Имах подобна комбинация,но не със Силата за десерт.. и беше много неприятно усещането и на вкус и наяве. 8 меча е завлякла някого някъде в дебрите.... До скоро никой не се е надявал на Слънцето. Не е очаквал, че ще намери сили да извърши скок и просто да успее да реализира нещата докрай. Виждам я стабилна и победоносна тази комбинация. Има шанс. Да се хванеш за косата и да се изтеглиш сам от хватката....Така ми звучи..... Винаги са опасни мечовете и винаги дават неприятности, конфликти - вътрешни или външни и какви ли още не депресивни и кофти състояния, но заради Слънцето и Силата това е преодоляно. Битката е спечелена - за войната не знам.
  3. 10 чаши е началото на изпитанието. След моментна заблуда и блянове по един друг живот, идва осъзнаването. Няма избор - трябва да се превърне в самостоятелна, силна и борбена жена...... да стане Кралица мечове.....
  4. В основата са страховете и неуравновесеността, които за съжаление, опират до повърхностно раздуто и фалшиво его (Императорът). Този човек се надценява. Потиска несигурността си, разкордиран е, всячески си старае да изгради стабилен образ. Въпреки това, има сила, има и порив. Но тази комбинация е вик за помощ. Сам не може да го превъзмогне. Може би съдбата трябва да се намеси, да мине през изпитания.......за да развихри добрите вибрации на Императора.
  5. Картите отразяват много точно ситуацията. Зависимостта им и безнадеждността, болестния процес....Като моментна снимка от скенер е. Висшата жрица само усилва проблема. Прилича ми на някой, който прекарва дълги безсънни нощи и търси бягство от реалността, във фантазиите.....
  6. Хубав въпрос Ще споделя една комбинация, която ми се падна наскоро:; Паж чаши, Ас чаши и 5 пентакли. Всъщност картите са чиста проекция на чувствата на питащия, и разбира се не дават никакъв шанс за прераждане, а и въпросът не е от любовно естество. Но се замислих, какво ще се случи ако Асото беше обърнато,Пажът трети...Някак си така я видях и преподредих.... Горепосочената комбинация убийствено повдига скалата на емоциите . Дълго, много дълго са отлагани действия, егото е инфантилно и не може да се справи с реалността, остава му само едно - да прегърне петицата пентакли и да чака.... Обратното - ако Асото е второ, (при това обърнато), а Пажът трети, шансът е налице. Болезнен, но реален.
  7. На мен ми звучи едновременно и като предупреждение и като съвет, но не и като проекция. Мисля така заради Умереността. Тя е основното послание тук. Предупреждава, че ако не спреш да емоционираш и да се оплиташ в чужди( или в собствените) мрежи, ще останеш с празни ръце. Тук Таро е в ролята на добър и мъдър приятел, който те сваля на земята. Аз имам спомени от 7 чаши - неприятни. Има хора, които си я пожелават, без да съзнават, че тя няма нищо общо с реалните действия и от там нататък остават изолирани и нещастни. Няма нищо по-лошо от това една подредба да завършва с тази карта, за разкош в комбинация с Крал чаши. Страховита заблуда, която ще смачка и на-смелия мечтател. ... Но Умереността..... тя е на точното място...
  8. Ето и от мен една комбинация, която освен, че бетонира положителното развитие, докарва човека и до лудост. Крал жезли, 9 пентакли обърната, 8 жезли. Ако до скоро този човек е разполагал с някакви козове, то сега е докаран до прединфаркно състояние и е изпаднал в perpetuum mobile. Тази дълбока афективност идва именно от отказа на 9 пентакли, която наистина зад себе си е строила цялата колода от мечове..... . Опасна карта............
  9. Иска ми се да обсъдим влиянието на Съда - обърнат. Много силна карта, а когато е обърната ми навява страшни мисли. Все още не съм стигнала да същността й. Имам усещането за стихийно бедствие, за отказ от всякакви ценности, за висша форма на наказание. Не споделям комбинации,защото смятам, че сама по себе си говори достатъчно силно за това какво предстои. Вие какво мислите? Ще се радвам някой от вас да сподели мнение.
  10. Здравей,Chaos Тук се повтаря Императрицата, което определено говори за нещо. Като цяло ми се струва, че търсиш стабилност, удовлетворение. Картата се появява по-скоро като съвет, защото явно имаш огромното желание да върнеш някои отминали моменти в живота си. Не мисля, че картите ти дават отговор на въпросите, а указват състояние на копнеж и желание за цялостна промяна. Императрицата показва нужда от стабилност и удовлетворение по принцип. Тя е един своеобразен лайтмотив на това, което ти липсва в момента.
  11. Мисля, че тези карти показват твоите чувства и преживявания. Твърде дълго време си се надявала, влагала си големи надежди, очаквала си възнаграждение за чувствата си, но, уви, това не се е случило. Картинката е тъжна. ....Но е минало доста време от поста ти, така че се надявам да не съм права и да си във ведро настроение...
  12. Ина, тук се повтаря 8 чаши. която за мен е доста отчайваща като послание карта. Има път, има и раздяла с нещо.Тя е тук за да покаже какъв е изходът от тази ситуация и за съжаление на мен ми се струва, че това е отговорът и на двата въпроса. Дано да греша!
  13. Да споделя още две комбинации с обърнати карти. които, признавам, ме затрудниха особено.. 1- какво мисли определен човек за мен( уточнявам, че отнощенията са делови) - 2 п. обърната, Влюбените об., Луната. Като че ли принудително си налага да контактува, въпреки че не му е по сърце. Несигурен е и опипва почвата. Има някакъв страх и колебание. Може и да е имал идея за нещо, но се е отказал. 2- какви са чувствата на П. към мен? - Императрицата, Глупакът об., 3п обърната. - .Почти всичко е надолу с главата. Ясно е. че тук има отказ от някакви стари идеи. че спонтанността на Глупака е изчезнала, а 3 пентакли е довела до охлаждане. Както и да е, на мен ми е трудно да си дам отговор сама... Помагайте !
  14. Честита Коледа. момичета! Малко късно връщам отговор, но това, което си написала е доста вярно! Тук наистина става въпрос за отношения с по-висшестоящ от мен човек и ясно се вижда как се опитва да ограничи действията ми. Не търпи друго мнение и е безапелационен в исканията си, колкото и налудничави да са те! Благодаря и на теб и на Жур за отговорите. :)
  15. Пускам тук една комбинация, тъй като картите са обърнати. От скоро имам нова колода и много й се радвам, но пък и тя не ме жали -хвърчат ли хвърчат - все обърнати....Ех, това ТАРО. Какво мисли един човек за Д.? - обърната 5 жезли, 6 пентакли, обърнато Асо жезли. Да уточня, че отношенията са делови. Не ми харесват обърнатите карти тук, говори ми за някакво подчинение. Единият има надмощие над другия. Изпитва превъзходство, създава зависимост. Надявам се и вие да споделите мнение.
×
×
  • Добави...