Jump to content
Порталът към съзнателен живот

fgdffgdf

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

fgdffgdf's Achievements

  1. Здравейте, допустимо ли е за класическата хомеопатия, ако дадено лекарство бъде антидотирано от пациента - и след антидотирането пациента рязко се влошава и се установи това да се сменя ХЛ с друго ХЛ - какво от това, че е антидотирано , нали уж все пак е вашето лекарсто в случая на пациента и би следвало да се продължи с него - първото ХЛ, след като се отсрани причината за антидота, за да може хомеопата да установи дали е това лекарството в действителност е вашето лекарство? Проследяването става в рамките на месеца , но да кажем ,че пациента започва антидотирането след 2 седмица - фактически то не ти помага, но няма как да кажеш не това не ви действа - еми как ще действа - не следва ли да се продължи със него поне в рамките на още един месец - нищо , че кризите са се влошили - не по силно от преди първия прием? Благодаря за отделеното време!
  2. Може ли в хода на лечението да се откриват нови предпоставки - картината се изменя или лекарството не помага никак в кризите,които налагат новото лекарство - тази честа смяна на лекарството- защото съм вече на предала изтощена психичеси и физически.И тази подмяна класическа хомеопатия ли е- лекарството е едно на място и при неоходимост 0-но тази честа смяна!Знам, че се изисква време особенно за хроничните случай - но все пак една година- симптомите стоят - освен страха и всички останали, психическите случай се решават много трудно знам - нооо
  3. Извинявам се само да добавя , че проблема със страха е от 2005 - е тогава нямах дете - но ме беше страх от всичко останало - не съм приемала никакви успокойтелни, просто мълчах и траех да мине кризата. През 2013 ,след раждането на детето СТРАХА стана огромен- реших с хомеопатия , но ефект нямая притесняваме постоянната подмяна - всеки месец на лекарствата.
  4. Здравейте от Бургас! Искам да ви попитам един въпрос,ако е удобно! Понеже съм на хомеопатия от една година, от 02.2013 - 02.2014 до сега , но кризите - няма как да ви ги обясня в рамките на 5 минути- продължават - основното е страха - от болести,да оставам сама с детето, да се движа в автобус,от болници и т.н.,виене на свят ,ниско кръвно, то няма смисъл да изреждам - ТА КРИЗИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ. Сменяме всеки месец лекарството - това нормално ли е- ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ КОНСУЛТИРАМ С ДРУГ ХОМЕОПАТ - и ако имате някой предвит бихте ли споделили - може дори със вас ,ако извършвате такива в Бургас! Благодаря Ви предварително!
×
×
  • Добави...