Jump to content
Порталът към съзнателен живот

prodjo

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

prodjo's Achievements

  1. Здравейте!Аз лично употребявам стероиди.Посочените марки не съм ги чувал.Все още му е рано за стероиди, трябва да тренира поне 5-6 години и тогава вече да се замисли.Аз лично тренирам от 8 годишен плуване и бокс и от 13 годишен фитнес.Трябва постоянство, и аз не можех да се набирам, но се научих с времето.Пак казвам проблемът не идва от самите стероиди, а от това дали не са фалшиви, в мазе ли са правени и т.н. П.П. Не може нито да осъди нито да му направи нищо.Тук няма закон нито за възрастово ограничение, нито за продажба. В Америка те затварят за години дори за притежание не за търговия. Наскоро почина едно момче от Варна следствие на злоупотреба, и никой не осъдиха за продажбата. Препоръчвам момчето да изгледа филма Bigger Stronger Faster !
  2. Здравейте!Може ли да се комбинират анаболни стероиди, докато вземам сперидан и депакин, или ще се получи някаква реакция?
  3. Здравейте господин Първанов! Не знам дали е депресия или нещо друго, обаче постоянно имам страх, като се возя в автобус или какъвто и да е превоз, имам чувството, че ще стане инцидент и ще загина, или че някой терорист камикадзе ще се взриви, и всякакви подобни гадни мисли и въобще страх от самата смърт, че просто за миг всичко свършва и край, няма ме, нищо не усещам нищо не чувам, просто НИЩО.Също така постоянно се стресирам като гледам новини и такива предавания, дето казаха, че в Украйна , много хора са загинали, как джихадисти са измъчвали милиция, като рязали крайници и прочие и просто не знам дали ме разбирате, но чувството е неописуемо(в лошият смисъл на думата). Друг проблем е, че постоянно ми е нереално, все едно живея в филм, все едно не съм аз, а живея в филм, а някой ме управлява като в играта SIMS.Започнах да посещавам фитнес зала, и там се разтоварвам психически и чувството за нереалност отминава....но тук идва третият проблем: Не забелязвам резултат, оставам си грозен слабак, постоянно имам чувството, че не правя упражненията правилно и се ядосвам ужасно много, в залата има инструктор който не взима пари, а помага винаги, но не може да се занимава само с мен(това е ясно). Ще помоля господин Първанов да ме посъветва и да ми каже защо се случват нещата по-горе. Благодаря и ПОЗДРАВИ!!!
×
×
  • Добави...