Jump to content
Порталът към съзнателен живот

тинтява

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

тинтява's Achievements

  1. Здравейте,така е да,прекрасно е да виждаш как се разлиства природата за нов живот Взех прополис и сега лекуваме раните. Опитвам се да кача снимка на градинчето,за да ме посъветвате как да действам за напред,но не успявам!?Как да кача снимки?
  2. Благодаря за отговора! :/Да,ще си вземем поука! Как да разбера дали е кючово,ствола преди разклоненията ли имате предвид?!Мисла,че са по-скоро дебели клони.А трябва ли да направя нещо за да спра сълзенето..? Извинявам се, но съм съвсем начинаещ "градинар",градинката е с чудесни стари растения,но не е пглеждана с години!Ще кача снимка за да онагледя проблема
  3. Здравейте,имам спешна нужда от съвет!Живея в Лондон и наскоро се преместихме в къща с градинка,в нея има три големи увивни растения и един храдт(прилича на Бенжамин).Всички те се бяха вплели едно в друго в търсене на светлина,с цел да ги разредим малко и да освободим храста орязахме едно от увивните(мисля че е жасмин),което беше на прецъфтяване.Проблема е,че горкото растение не спира да сълзи вече четвърти ден и листата му взеха да увисват Как да го спася??? Благодаря предварително!
×
×
  • Добави...