Jump to content
Порталът към съзнателен живот

ideal_petrov

Участници
  • Общо Съдържание

    10
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от ideal_petrov

  1. Относно надминаването на скоростта на светлината... Съвсем ясно и на първокласниците в Бурунди е, че това е било извършено още в началото на 20ти век. Да обаче това изобщо не беше изгодно на някои нации (да на ги назовавам поименно, че може някой да се окаже запален техен почитател) да се разгласява. Дори щеше да им струва много скъпо! Затова и на Айнщайн му беше платено да измисли теория според която това не е възможно, че повече никой никога да не пробва. Та после и Нобелова награда му дадоха, за повярва целия свят и никой даже и да не посмее да оспори верността на изводите му. Но тук се намесвам аз и мисля, че се намесвам решително! Пробвах да изведа математически (макар, че математиката борави само с букви нито едно число!) уравненията му и нито едно не ми излиза! Тотално различни за изводите, колеги, бога ми! Аз и други колеги нумеролози многократно сме се опитвали, нищо не се получава така както го твърди Айнщайн! А всички професори и учени са така убедени в теориите му! Какво значи това? Е, сами си преценете... В този ред на мисли, ние нумеролозите, които биваме наричани 'псевдоучени' си оставаме едни от малкото непредубедени изследователи на същността на Вселената и затова лесно разпознаваме начина по който тя комуникира с нас! Затова и изказваме такива дръзки на глед идеи за универсалните числа! И не бива да се съдим, а да стоим един зад друг! Защото при нас няма грешно твърдение! При нас всеки може да е прави, стига наистина да чувства това, което говори и пише! Още през 19-ти век Марко фон Герщерлауерхен е казал, че бъдещето принадлежи именно на чувствата и на чувствителните хора. Затова именно нашите послания може днес да определят бъдещето на света утре! Затова, драги колеги съфорумници, нека не се караме и да не си противоречим един на друг, ами да се обединим и да кажем ясно и уверено това, което имаме да кажем на света! Всеки от нас може да има своя принос, а моят е с разкриването на тайнствеността на числото 26 и неговата роля за човечеството. Съгласен съм, ако е необходимо да подготвя и доклад на тази тема, който да бъде представен, където е необходимо! Вероятно вие всички имате какво да кажете. И ако обединим силите си, можем наистина да помогнем на този свят, а защо не и да го променим! За финал ще си послужа с една знаметина реплика на известния от близкото минало румънски филосог с чешки произход Иржи Куроческу: Ако ти не промениш себе си, не се надявай да промениш света! Нека светлината влезе в душите ви!
  2. Нямаше как да се взривят?!?! Нямаше как?!? Ти изобщо наясно ли си, че в природата (от която сме част и ние) понятие 'няма как' не съществува! Щом скоро надминаха скоростта на светлината (за която аз от 5ти клас казвам, че просто не може да бъде максималната възможна), значи всичко друго, което можеш да изречеш на глас или да си помислиш може да стане! И то в пълен размер, с цялата си мощ и красота! Затова, просто не казвай, че другите реактори е нямало как да се взривят! Това го казват само физици, химици и математици, за което щом едно нещо не може да се напише с формула, то не може да стане. Да, обаче, те пропускат, че математиката е просто един език, който съвсем не знае всичко! И има редица явления, които са недостъпни за нея! Следователно, не вярвай сляпо на онова, което ти казва науката (особено българската наука!). Вярвай на душата и аурата си! Те казват истината посредством числа! И още нещо, нека се замислим кога стана земетресението в Япония през 2011г.. На коя дата? Е, хайде де, не е трудно да си признаем! Ами на ... 11(!!!) март! Пак числото 11 носи нещастие на света! И то през месец март, който е точно противоположният месец на септември! Ето, една и съща дата в два месеца с коренно противоположна вибрация и енергия носи едно и също: нещастие и смърт! И то смърт на хиляди хора! Пак наблягам на това, че 11 е силно заострено число, което е просто като магнит за нещастия и с него само предизвикваме съдбата и нейния гняв върху себе си! Замисли се! А 26=11+15, т.е. във всеки един месец датата 11ти е точно противоположна на датата 26, защото в месеца има средно 30 дни. Следователно, напълно реално е да мислим, че това което прави числото 11 е точно обратното на това, което причинява 26! Т.е. моята хипотеза само се потвърждава от онова, което всички тук казват и аз искрено им благодаря, защото в спорът се ражда истината! Ето, излиза, че със своята комбинация на две балансирани числа (2 и 6), то просто носи щастие и дори там, където хората не са способни да го забележат! Е, защо тогава да не му припишем мааалко по-голяма важност, отколкото на другите числа? А истината, която нашата наука нумерологията може да предложи на света е може би най-истинската! Защото какво по-истинско от едно число!?
  3. Искам да укажа, че това което пише Бог4269 е именно от това, което всички искаме (морално и вътрешно) да прочетем! Много се радвам, че все още, дори и след промените, са останали такива будни нумеролози като него! Не знам от кой град е, къде е учил и какво е завършил, но за нумерологията той може да има фундаментално значение на всички нива! И така, по същество. За съжаление, конфликтите са нещо, което завладя целия свят (че и малко отвъд него!). Те впрочем, много често са породени именно от конфликти между несъвместими с обективната реалност числа. Ето да вземем за пример атентатът на 11 септември. Е, как няма да се случи на дата 11ти, като двете кули на Световния търговски център стърчаха точно като две единици!?! И как няма числото 11 да носи смърт и нещастие, като двете единици са щръкнали нагоре с остриетата си? Това е сигурен повик към съдбата да но донесе нещо много лошо! И кой, питам аз, допусна така да се изписват цифри, за които се знае, че ще бъдат широко използвани от световната общественост?! Кой!? Нима никой не можеше да го предотврати? Нима трябваше толкова хора да загинат? Някой сега ще ми каже, че аварията в Чернибил стана точно на 26ти април 1986г. Дами и господа, човек с моя житейски опит прекалено добре знае това! И даже знае, че числото 26 в случая има ролята на фактор, който спаси света от още по-големи и страшни последици. Ще попитате: е, как бе господине, толкова хора загинаха? Е, да обаче само се замислете, гръмнал е един от реакторите! А други са си живи и здрави! Какво им пречеше и те да се взривят? Еми нищо! Нищо, нищо и пак нищо! Само това, че инцидентът стана на дата 26ти беше причината да не се случи нещо още по-страшно, нещо с глобално измерение! Е, хайде сега кажете ми, как да не вярвам в числото 26 и как да не мисля, че това е новото универсално число, което даже може и да спаси света! А за г-н Бог, още един път горещи благодарности, че се е родил и, че неуморно дава своя принос към най-точната наука - нумерологията! Нека звездите са с вас!
  4. Драги, съфорумници, Осъзнайте се! Идеята ми е не да си мерим един на друг числата, а да изберем най-универсалното сред тях! И преди всичко да дефинираме ясни критерии по които може да се оценява това до колко едно число е универсално. Не разбирате ли? Ако успеем да направим това, можем да го предложим на Международния съюз по астрология и нумерология, който ще ни е безкрайно благодарен, сигурен съм! Имам връзки там и ви казвам, че имаме шанс да влезем в историята на най-древната наука - астрологията! Така, че нека да оставим на глед дребните и балкански спорове и да гледаме мащабно, интернационално и перспективно на нещата! И така: очаквам предложения от вас за критерии по които се избира до колко универсално е едно число. Опитът ни с 26 беше ценен!
  5. А какво за 2? 2 е числото на Луната, носител на уравновесяване. Относно дискусията за 26, наистина мисля, че около това число се въртят изключително интересни неща, то е доста често срещано в науката, в различни константи, статистики, разстояния и пр. Но не мисля, че то има по-важно място в нумерологията, тъй като тя не е обект на статистики и константи. Напротив, тя ни показва колко много крият числата, каква магия носят у себе си. Смятам, че дори в случая с 26, трябва да ни покажете нещо повече от данни, някакво значение по-скоро. Аргументът с научните константи не го приемам по няколко причини. Първо, в науката всички тези константи са изцяло нагласени само и само да се получи така че еди коя си теория е вярна. Никой учен не иска да се окаже, че теорията му е грешна, поради това, в научните среди има огромна манипулация на данни. Аз много отдавна съм отрекъл всякакви опити на съвременната наука да обясни света около нас. Всички отдавна знаем, че на учените все нещо им убягва, все нещо не могат да обяснят... Да се чуди човек тогава защо получава такива заплати (говоря на запад де!) и какво толкова правят в тези лаборатории по 16-18 часа на ден... А да не говорим, че у нас "учен на работа" е оксиморон... Второ, какво е това константа, нека се запитаме. Това е някакво число, което има една и съща стойност, тук, сега, но също така там и после. Е, нали всичко в природата се изменяше, нали всичко течеше?!? Как е възможно тогава да имаме константи? Пак догми, въведени от учените, които всеки петокласник може с две изречения да отхвърли! Да но всичко това се налага от университетски професори! Трето, кой каза, че в други мерни системи тия константи няма да са с други стойности? Учените масово отказват да приемат всякакви други възможни начини да се измери някаква величина или да се тълкуват някакви резултати. Масово всички си мислят, че техният начин е най-великият и уникалният и не приемат никаква друга гледна точка. Ама нали точно в това беше силата на науката бе? Нали точно за това се правят тия международни колаборации? Ама, както и да е, световната наука като се провали още няколко пъти, ще се научи... Затова, ако обичате, без наука! Тя само промива мозъците на хората и ги вкарва в някакви тесни граници от които излизане няма! Учените са едни оковани в собствените си окови хора, докато ние можем да вярваме във всичко, в което може да се вярва!
  6. Не съм и казвал, че Вселената се интересува от нашите лични желания. А мисля, че дадох немалко нумерологични факти, които са потвърдени даже от науката! Например, за значимостта на числото 8 (сборът на цифрите на 26) в историята! Ти не можеш да отречеш, че има това значение е огромно! Ако искаш ще поясня. В българската история личност родена под знака на 8 е Туше Делииванов, а също в полската история Кжищоф Пендерецки! Ето два много различни народа, с много разлина аура, вътрешна енергия и вибрация, при които 8 има фундаментално значение! А що се касае до закръглеността на 9. А как ще коментираш този ръб с който това число завършва? На мен лично четейки това число (даже според учените, доколкото в България има такива, 9 е цифра!), този ръб ми създава такава душевна небалансираност, че се чудя кой изобщо допусна това число на бял свят. Освен това, 9 съдържа сатанински символ, не забравяй! Обръщайки го, ние веднага виждаме 6, което е дяволското число! Не се подлъгвайте, драги съфорумници! Някои числа са по-коварни, отколкото си мислите!
  7. Точно такава дискусия исках да повдигнем тук в този форум. Какво точно значи нещо да е универсално? За мен едно число е универсално, ако се среща навсякъде във Вселената под една или друга форма, в едно или друго агрегатно състояние (да не забравяме, че числата са форма на материята!!!) и по един или друг начин определя случващото се в нея. Имам усещането, че числото 26 притежава една особена аура, което го кара да бъде наистина уникално в много отношение. Самият му начин на изписване е много уравновесен и заоблен. Това кара четящия го да се успокои да почувства една магнетична сила, която го носи към всемирната хармония (а тя вече доказано съществува)! Сборът от цифрите на 26 е 8. Това пак е число с голям авторитет сред останалите и число, което винаги се намесва там, където най-малко очакваме. Родените под знака на 8 са балансирани личности, много от тях за родени за лидери и водят света към хармония и благоденствие. Именно за това намирам, че е напълно възможно 26 да се окаже новият стожер на достолепие сред числата и в близко бъдеще да се явява като централно число в много събития. И все пак, нека продължим дискусията за това що е то универсално число и има ли то почва в науката номерология...
  8. Първо тук трябва да изясним концепцията за това, какво значи "има" и какво "няма". Защото, всички знаем, че когато по проводник тече постоянен електричен ток, той създава постоянно магнитно поле (по Теорема на Петков). Това магнитно поле би могло да бъде усетено от абсолютно всеки магнитновъзприемчив материал, в близост до проводника. Следователно за тях магнитно поле ИМА. Но нека да разгледаме какво усеща една пластмаса. За нея магнитното поле не действа, следователно за нея магнитно поле НЯМА. И къде фактически е истината? Има ли магнитно поле или няма? Ситуацията е напълно аналогична с мен и влиянието на числото 26 върху моята личност. Според мен това влияние съществува, според вас явно донякъде не. Следователно ако 26 е магнитното поле, аз съм магнитновъзприемчивия материал, а вие - пластмасите (поне сме в такива роли). Тоест за вас от ваша гледна точка магнитно поле/числото 26 не съществува и неговото влияние за вас е нулево. Да, но с магнитно поле се обясняват редица явления в природата включително и влиянието на планетите върху хората (само че не на материално, а на астрално ниво). Значи ли това, че отричайки влиянието на едно число, в случая 26, отричаме влиянието на номерологията в нашия живот? А може би трябва да дефинираме отново понятието "универсалност"?
  9. Напоследък ми се случиха много интересни, а и не толкова интересни събития! Чудех се дълго какво е общото между тях. Аз съм човек, който винаги търси общото между нещата, защото за мен случайности няма! Именно това харесвам в номерологията! Тя дава отговор на редица въпроси за обществото ни. И все пак, общото между случващите се с ме събития е числото 26!!! То е навсякъде с мен! Наскоро дори бях на 26 години за около година! В момента часът е 17:26?!? Установих го с ужас, поглеждайки с детска наивност часовника! Е, според вас, имаме ли основание да мислим, че числото 26 е новото универсално число? Дали ще успея някога да се отърва от него или ще ме преследва до края на дните ми! Благодаря!
  10. Здравейте, уважаеми съфорумници! Снощи проведох един изключително напрегнат и в същото време полезен за нашата наука, астрологията, разговор. Мой събеседник бе един току-що завършил, и поради това много самонадеян, млад астрофизик. Той притежава огромно самочувствие може би защото е един от отличниците на своя випуск и дори си позволява да преподава астрономия на по-млади от него хора! Въпросният човек твърдеше, че астрологията, от гледна точка на съвременната наука, не е наука в истинския смисъл на думата. Изтъкна това, че астрологията не може да бъде проверена експериментално и няма никакво научно основание за нейната достоверност. Попита ме как се осъществява въздействието на планетите върху нас. Разви ми едни почти фантасмагорични теории как гравитацията и магнитното поле на Юпитер тук на Земята били много слаби... И за капак каза, че реално погледнато астрономията няма нужда от астрология. Да обаче, според мен този млад човек, а и всички останали, завършващи природни науки в българските университети биват силно ограничавани в своето мислене! Те се обучават да вярват само на онова, което се вижда и за което има непосредствено математическо доказателство. Да, но ние знаем, че най-важните закони във Вселената не са подвластни на нашето съзнание и до тях може да се докосне само наука като астрологията, която не е ограничена от догмите на съвременните материалистични очаквания на учените! Е, в крайна сметка какво се оказа, че ние астролозите сме свободни да вярваме на случващото се на небето, без да се обвързваме с някакви сложни математики, а те, уж, учените само гледат да си усложнят живота и да видят неподразбиращото се, невиждайки толкова ясните послания от планетите! Вие как мислите, може ли да се каже, че физиката и астрономията са по-скоро преходни науки на материализма, а астрологията - наука за моралното, невидимото и вечното? Поздрави, Иван Петров (гражданин на света).
×
×
  • Добави...