Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Dzhesika

Участници
  • Общо Съдържание

    7
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Like
    Dzhesika reacted to д-р Тодор Първанов in Силна тревожност   
    Малко са сто пъти. А, и времето е малко, за да станеш смел, сам, са нужни няколко години.
  2. Like
    Dzhesika reacted to д-р Тодор Първанов in Силна тревожност   
    Така е, трябва да станеш СМЕЛ.
  3. Like
    Dzhesika got a reaction from mariie in Силна тревожност   
    Ще бъда благодарна ако ми препоръчате в Стара Загора живея
  4. Like
    Dzhesika reacted to д-р Тодор Първанов in Страх и паническо разстройство   
    Ще бъда честен с теб.
    Паническото разстройство наистина  не се лекува.Ще подчертая, за да се говори за паническо разстройство, условието е, човека да е напълно здрав и няма друго заболяване което, да обуславя симптомите.

    За това и при него, средство за избор е психотерапията, тя променя човека и го прави смел, така симптомите се овладяват.

    Вярно е, има  хора които остават в проблема много години и това е точно, защото гледат на ПР като на болест и искат някой да ги излекува, нещо, което както вече казах, не е възможно.Така, те не променят нищо в себе си и страхът си ги владее с години.

    Ти трябва да избереш, твоето отношение по повод страхът си, дали ще гледаш на него, като на болест или само на проблем, който изисква твоите усилия за решаването му. От избора ти, зависи колко време ще се луташ така уплашена.

  5. Like
    Dzhesika reacted to Орлин Баев in Силна тревожност   
    Приятелят се държи чудесно! Ако прекалено се тюхка, само би подхранвал ставащото. А и е прав - наистина е само филмиране. Отидете при колега за няколко сесии и започнете работа по смелостта си. Но, истинска смелост - тази,която приема слабостта, безпомощността, неизвестното, неочакваното! 
  6. Like
    Dzhesika reacted to Орлин Баев in Силна тревожност   
    Дори да скочите, примерно с бънджи от височина на блок от 100 етажа, вероятността да си навредите на сърцето е свръх минимална. Аз съм скачал пет пъти - от Витиня е около 150 м. примерно. Да, сърцето тупка, да страшно е, сякаш умираш, факт. Но може да спре сърцето само ако сте над 70 годишна, когато вече и сърцето и тялото са доста ползвани... Ако не вярвате, питайте момчетата от клубовете 'адреналин" или "вертикален свят", след десетките хиляди скочили при тях с бънджи, при това все хора без каквато и да е подготовка физическа и психическа, на колко от тях им се е случило нещо? Питал съм ги и отговорът е бил: "Ами, досега за повече от десет години, на никой нищо не му е станало!...". На 19 години сте и на сърцето ви няма как да му се случи каквото и да е от безобидните и щедри на подаръци п.а. Щедри, защото идват от мъдростта на душата ви, за да ви научат на смирението, на прегръщането на слабостта и доверието във Вас самата, в Живота и Душата ви. Тези уроци сега ви убягват!
×
×
  • Добави...