Jump to content
Порталът към съзнателен живот

alex8888

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

alex8888's Achievements

  1. Дори започнах да се олавям че едни спомени се объркват със други, и даже си измислям и фалшиви такива свързани с нея. Но опитвам да се придържам към стъпките. Благодаря ви за отговора. Дано това чудо премине скоро, точно след сеситяа ми се разделихме и бяха започнали още преди това да се появяват по-тежки мисли заради преумората. С, които ми бе трудно да се преборя и това за капак ме довърши. Но сякаш до сега не ми се бяха явявали и толкова фалшиви спомени. В опита ми да се сещам за някакви неща се появяват, хем се стремя да не го правя.
  2. Защото мислите ми зациклят понякога дори и при осъзнаване. А и психотерапевта в момента е отпуска. И се боря сам със натрапчивите мисли. Опитвам да осъзнавам защо ме тормозят някой мисли и чрез техники да опитва да ги намалявам след това. Това ми е мисалта, просто зациклям в/у дадени мисли.
  3. Здравейте, Д-р Първанов имам въпрос към вас. Преди месец ми се струпаха много проблеми и раздяла със приятелката 3 годишна връзка. Аз имам ОКР, и започнаха след това да се активират различни натрапчиви мисли. Бях натрупал доста гняв и преди няколко дена си писахме, и тя ми каза че не съм и се извинил за едно нещо а аз мислех че съм се извинил. И аз задълбах здраво в тази мисал. Чета в момента книгата на Д-р Джефри Шуорц "Обсебен Мозък. Използвам техниката на четирите стъпки от книгата. И сякаш имат благоприятен ефект върху съсзнанието ми. Но тази мисла се закостени от няколко дена в главата ми. Ходя на психотерапевт, но той сега е един месец отпуска. Исках да попитам за някаква препоръка може би книга или ефикасни техники, и дали е възможно заради ОКР да не мога да си спомням някой неща. С годините съм създал в съзнанието си някакво чувство за вникване в нещата до най-малката подробност, някакъв вид перфекционизам. И това ме сасипва, в началото всичко беше ОК но ОКР-то ми не ме остави докато не изпадна в стрес и депресия. Пия антидепресант оропрекс 10 мг и Клонарекс 0,5 мг. Боря се здраво, спортувам правя йога. Но нямам работа и мисля че това притеснение допълнително засилва обсесиите ми. Затова ви моля като специалист за някакъв съвет, който може да ми дадете. Защото вече е нетърпио, опитвам с техниката, но за съжаление на моменти се изпусках да я търся по телефона и това дообърка нещата. Втълпих си понеже тя скъса с мен по месинджър някакви неща, че е трябвало очи в очи. И от там тръгнаха проблемите ми, понеже бяхме пиинали предната вечер и не помнех всичко преди да си тръгне при скандала какво стана. И се задълбах, сега със адски много усилия се опитвам да се справя с този кошмар. За съжалене от всичко това започнах да имам проблеми и със ерекцията. А от години се боря понеже преди години бях получил такъв проблем, но се бях пооправил.
×
×
  • Добави...