Jump to content
Порталът към съзнателен живот

alex8888

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от alex8888

  1. Дори започнах да се олавям че едни спомени се объркват със други, и даже си измислям и фалшиви такива свързани с нея. Но опитвам да се придържам към стъпките. Благодаря ви за отговора. Дано това чудо премине скоро, точно след сеситяа ми се разделихме и бяха започнали още преди това да се появяват по-тежки мисли заради преумората. С, които ми бе трудно да се преборя и това за капак ме довърши. Но сякаш до сега не ми се бяха явявали и толкова фалшиви спомени. В опита ми да се сещам за някакви неща се появяват, хем се стремя да не го правя.
  2. Защото мислите ми зациклят понякога дори и при осъзнаване. А и психотерапевта в момента е отпуска. И се боря сам със натрапчивите мисли. Опитвам да осъзнавам защо ме тормозят някой мисли и чрез техники да опитва да ги намалявам след това. Това ми е мисалта, просто зациклям в/у дадени мисли.
  3. Здравейте, Д-р Първанов имам въпрос към вас. Преди месец ми се струпаха много проблеми и раздяла със приятелката 3 годишна връзка. Аз имам ОКР, и започнаха след това да се активират различни натрапчиви мисли. Бях натрупал доста гняв и преди няколко дена си писахме, и тя ми каза че не съм и се извинил за едно нещо а аз мислех че съм се извинил. И аз задълбах здраво в тази мисал. Чета в момента книгата на Д-р Джефри Шуорц "Обсебен Мозък. Използвам техниката на четирите стъпки от книгата. И сякаш имат благоприятен ефект върху съсзнанието ми. Но тази мисла се закостени от няколко дена в главата ми. Ходя на психотерапевт, но той сега е един месец отпуска. Исках да попитам за някаква препоръка може би книга или ефикасни техники, и дали е възможно заради ОКР да не мога да си спомням някой неща. С годините съм създал в съзнанието си някакво чувство за вникване в нещата до най-малката подробност, някакъв вид перфекционизам. И това ме сасипва, в началото всичко беше ОК но ОКР-то ми не ме остави докато не изпадна в стрес и депресия. Пия антидепресант оропрекс 10 мг и Клонарекс 0,5 мг. Боря се здраво, спортувам правя йога. Но нямам работа и мисля че това притеснение допълнително засилва обсесиите ми. Затова ви моля като специалист за някакъв съвет, който може да ми дадете. Защото вече е нетърпио, опитвам с техниката, но за съжаление на моменти се изпусках да я търся по телефона и това дообърка нещата. Втълпих си понеже тя скъса с мен по месинджър някакви неща, че е трябвало очи в очи. И от там тръгнаха проблемите ми, понеже бяхме пиинали предната вечер и не помнех всичко преди да си тръгне при скандала какво стана. И се задълбах, сега със адски много усилия се опитвам да се справя с този кошмар. За съжалене от всичко това започнах да имам проблеми и със ерекцията. А от години се боря понеже преди години бях получил такъв проблем, но се бях пооправил.
×
×
  • Добави...