Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Geri T

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Geri T's Achievements

  1. Много благодаря, точно на тази книга на Учителя , не съм попадала, ще я потърся, знаете ли като прочетох заглавието, ми светна, че покрай нещата , които ми се случват, по някакъв начин съм изгубила вялата в добрия завършек на нещата, така че надявам се и мен да повдигне .
  2. Благодаря ти , наистина първоначално и аз го възприех като знак , но сега ми е трудно .Търся истината , но съм объркана.Хареса ми това , което ,каза че и хаосът е подчинен на ред.Вярваш ли ,че при всички е така ? Отговорите ми дават обаче надежда, благодаря ❤
  3. Здравей, все едно го каза вместо мен,и на мен физическият труд ми помага, наистина си права, понякога нашето Аз иска едно, а хората , около нас очакват друго, просто миналата година преживях тежък период, раздяла, приключване на опити за бизнес, беше ми наистина трудно, след което започнах обикновена работа, в заведение,но преди 2 месеца, получих ,някакви болки в колената, тъй като беше мн натоварено, бях в болничен, сега си търся работа, но съм объркана , от това което се случи, тъй като може би не гледам от правилния ъгъл на нещата .Извинявам се за излиянията, порсто наистина, винаги когато преминем , през тежък период, винаги си казваме"Добре , че стана така", въпросът е , че понякога самото преминаване е доста болезнено .Хора, може би са по-емоционални, ме разбират, но други казват ""Какво толкова"...
  4. Благодаря , знам че периодите се редуват и нищо не е вечно, нито щастието , нито тъгата. Силно се надявам скоро да дойде светлият период ,въпреки че тъкмо мисля ,че съм разбрала живота , както каза ти ,но в последствие се оказва , че съм объркала нещо.И когато се бориш на няколко фронта е трудно .
  5. Здравейте, включвам се по темата за вярата,тъй като това е болна тема за мен, Мисля си , че имам вяра , но в трудни за мен моменти , като че ли вместо да се усилва, изчезва,съмнявам се в себе си, в добрия изход на нещата, преживях някои тежки събития/ физическа загуба /, в личен аспект,мислех си,че съм преодоляла всичко, но след време осъзнавам,че не съм, много ме боли това.Чета лекции на ,учителя от май тази година, конкретно една книга с мисли за Любвта , беше първата . За съжаление, нещата описани вътре , като отношение към любимия човек ,приложих не върху правилния човек, излязох, глупава, наивна, и отново наранена . Сега търся утеха, отново в словото на Учителя, но понякога губя вяра. Дори ме е срам , че го изричам, но е така.Надявам се с времето , да я възвърна,сега изпитвам единствено болка, имах нужда да споделя, благодаря !
×
×
  • Добави...