Jump to content
Порталът към съзнателен живот

FVT

Участници
  • Общо Съдържание

    23
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

FVT's Achievements

  1. Здравейте на всички, някой може ли да ми обясни методиката на ридаещо то дишане? Или дълбокото дишане. Бих искал да започна да практикувам. Благодаря
  2. Да гледал съм и съм чел в тези сайтове. В един миг съм адски мотивиран да се справя, виждам живота си прекрасен и как успявам със всичко, в друг си казвам само един път, само малко. Какво толкова. Знам че ще успея. Вярвам го и го знам. Просто ми се иска да стане по бързо. Още един човек изтормозих освен себе си. А не искам да го изгубя. Благодаря ви.
  3. Добре, благодаря. За съжаление обаче се провалих. За две седмици изтърпях доста, и само за минута захвърлих всичко на вятъра. Честно, писна ми. Имам чувството че не мога да излезна от този обръч. Тъкмо се почувствам по добре, енергичен съм, имам желание за живот и с един клик всичко отива по дяволите.
  4. А секса? В период когато изчистваш мозъка си, сексът позволен ли е или въздържанието е пълно?
  5. Здравейте, искам да споделя своето състояние след седмица в която стоя далеч и настрани от порното и мастурбацията. Общо взето не се чувствам добре. Сякаш в главата ми няма покой. Отпаднал съм, сякаш имам температура и постоянно главоболие. Но реших да не се поддам и предам. Не и този път. Толкова много пъти го правих че не искам да минавам повече през това. Искрено се надявам че това са признаците на подобряване. Даже го вярвам, но все така остава малко нотка на съмнение. Ще започна и да спортувам. Дано това е пътят. Много ми се иска да бъде.
  6. Може би не е силна както при другите зависимости, но аз я усещам доста силна. Вероятно е различно при всеки. Вероятно заради това ми е трудно да спра. Някак си хем искам да приключа с това, хем не ми се минава по този път понеже е ужасен. Да никой не е казал че ще е лесно. Надявам се да успея.
  7. Здравейте, от време на време изникват въпроси свързани със зависимостта ми които бих искал да ви задам. Как протича отказването, абстиненция та? Наистина ли трябва да мине поне месец, два за да се усетят първите признаци на подобрение? Дали зависимостта ми е причина за отключване на тревожността и вероятно паническото разстройство? И най вече какви са симптомите показващи че преминаваш през абстиненция? Благодаря.
  8. Ами няма как да се видим. Той е във Варна, аз живея във Лом. Ходя на работа, няма възможност и време да отида, и то не само един път. Надявам се онлайн да постигнем ефект или поне да ми даде тласък. По добре е от нищо и от оставане в това състояние.
  9. Не знам как да преценя качествата му. За първи път се сблъсквам с такъв проблем. След първата ни среща мнението ми е 60 на 40 в негова полза. Надявам се след втората да имам повече яснота. Благодаря ви.
  10. Здраеейте. Започнах работа с НЛП терапевт. Предстои ми втора среща онлайн с него. Нямам възможност за жива среща. Има ли разлика между НЛП терапията и когнитивно-поведенческа каквато масово се препоръчва и ефектите какви са? Насочих че се към НЛП заради това че би могла да ми помогне и с зависимостта. Благодаря ви.
  11. Така се чувствам най-вече след като съм гледал порно и то с часове. Но да, има и други аспекти от живота от които се чувствам така. Живея с приятелката си в къщата на родителите й. А те не че са лоши хора но са изключително натоварващи. Не признават чуждо мнение. Ти не си достатъчно пораснал за да знаеш камо ли да даваш акъл. И още доста неща. Много се натоварвам и доста често си оставам сам в стаята. Аз съм човек който доста лично приемам нещата. Отделно работя във фирмата на тъста ми и там отношението не е като към голям и сериозен човек. И това ме дразни. Но като цяло смятам че именно от порното са доста от проблемите ми. Изключително много ми влияе на настроението, физически не се чувствам добре. Решил окончателно да спра поне за месец и да видя как ще се чувствам. Отделно в петък ще имам среща с психотерапевт и дано ми помогне да се справя като за начало с порното. Благодаря.
  12. Благодаря, наистина се почувствах по добре. Искам да кажа нещо относно порно зависимостта ми. От две седмици не бях гледал. Днес го направих. Почувствах се толкова зле че даже и на работа не отидох. Наистина виждам колко зле.ми се.отразява. Но не разбирам това желание да го правя. Хващам се че понякога го правя заради това че съм възбуден. От друга страна а и по често го правя заради скука. Представяте ли си? Но днес взимам решението че.ми стига толкова. Писна ми да се чувствам изтискан. Писна ми да съм смачкан. Писна ми да се тревожа постоянно. Надявам се да успея и ще дам всичко от себе си.
  13. Здравейте, бих искал да споделя нещо което също ме плаши. От време на време както си лежа и нещо напира в гърдите като някаква сила, нараства и имам чувството че ще се пръсне. Усещам го по откъм лявата страна. Не знам какво и имам чувството че сърцето ще се пръсне. Това симптом ли е някакъв на паническото разстройство.
  14. Здравейте, благодаря на всички които се включват и се опитват да ми помогнат. Искам да споделя нещо. Относно зависимостта които имам към порното, вече от една седмица не съм гледал или правил каквото и да било. Чувствам се добре. Понамалиха симптомите ми. Отдавам го именно на това че спрях. Или поне се надявам. Исках да попитам какво мислите за НЛП терапията. Доста четох за нея, и може би ще се.възползвам от една такава терапия. Определено има какво да променя. Благодаря.
×
×
  • Добави...