Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Никола_

Участници
 • Posts

  140
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Никола_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

 1. Един въпрос ако може?! Така наречената черна луна-ако не се лъжа ЛИЛИТ- има доста важна роля в хороскопа, но не съм наясно каква точно. Как мога да разбера в кой дом и в коя зодия се намира моята при липсата на астрологична програма с новите планети и съзвездия...?Много ще съм благодарен ако някой знае.
 2. Здравейте! Напоследък все повече чувам за разделното хранене съпроводено о т приемането на билкови чайове, плодове, зеленчуци и лечебен глад като средство срещу затлъстяването и като способ за смъкване на иначе така проблемните килограми.Много ми се иска ако знаете за тези методи да споделите свои опитности или ако сте чували за специализирана литература по темата да споменете автори и книги. Зная че всяка неконтролирана или самостоятелна (на своя глава предприета) диета може да доведе до анорексия и други по-сложни проблеми.Наясно ли сме обаче с рисковете?
 3. Жив пример за неразпознаването на кодираното в речта!
 4. Езикът също е кодирано общуване! Замислете се колко езици съществуват в света! Общуването би се спречкало с огромна бариера ако не разбирахме речта...Същото се отнася и за възприемането на смисъла от общуването. Видовете общуване са много и със сигурност не се създава само чрез езика на общуване. Кодираното в посланието е онази информация, чиито вибрации изпратени към нас създават магическия ключ на възприятие. Ето защо неправилно възприетите вибрации или неправилно изпратената информация като код водят до НЕ-разбирателството и до отрицателното въздействие, което може да се нарече и ЗАБЛУДА! Колкото до клетвата и заклинанията, о да те съществуват и в ръцете на опитен практикуващ ги, те са доста опасни и дори смъртоносни. Чували сте че от уруки човек може не само да се разболее но и да умре. Това става именно на този вид отрицателно кодирано общуване наречено клетва, заклинание, лошо око и т.н.-пак ще си остане изпращане на негативна енергия.
 5. Здравейте! За пример искам да спомена и приказките...Каква сила притежават,детето се отпуска и заспива спокойно.... Песните в които е вложен любовен мотив както в музиката, така и чрез текста... Това са два примера за въздействието на магически кодираните думи а и звуци, които въздействат върху психиката ни,душевността ни и състоянието в което се намираме в момента. Колкото до магическите заклинания те могат да бъдат пагубни.Заклинанието според мене лично произхожда от клетвата, а с какви цели се кълнем то ........всеки за себе си.
 6. Силата на клетвата...клеветата...обидата...молитвата,по желанието...Едно и също ли са? Мисълта ми достига до магическите заклинания...,та те също са клетва.Въздействие от разтояние.Молитвите като кодово общуване с Бога,пожеланията към някого...магически слова.Силата, която придобиват тези магически кодове или заклинания е страшно мощна и в много случаи пагубна. В друг смисъл магическите думи могат да бъдат и молитва,само че тя притежава благотворен заряд, но отново се образува от магически слова, код, който е предназначен за комуникация между нас и Бог. Силата на мисълта и целта с която използваме подобен начин на общуване с Висшите Сили и като цяло с Природата е загадката, в която се крие ключът, който отключва тайното знание да въздействаме по някакъв начин на събитията в своя живот. Как да се научим правилно да използваме тези свои знания обаче? Така, че да не вредим а да помагаме?! Магически кодове са и клетвите и молитвите и магическите думи или заклинания.Всеки от тези кодове придобива свое предназначение и цел. В желанието си да се избавим от дадена трудност ние се молим "Всичко да мине като по вода", ето един пример за магическа вибрация в този код...Какво означава: "да мине като по вода", употребявайки този магически код със силата на мисълта си и духовната настройка, може да обърнем срещу себе си иначе наглед безобидното пожелание... Всичко да тръгне (да се задвижи) по-бързо от обичайното и от очакваното от нас, в случая може да изпуснем от контрол събитията които са в наши ръце. Знаем, че водата е един от Първоелементите, че в "Живата вода" можем да се избавим от надвиснало ни зло, но и че във бързо течащата вода може и да се удавим, особено ако не можем да плуваме. С други думи познаваме ли достатъчно силата на кодираното общуване? Знаем ли как да го използваме за добро? Магически могат да бъдат всички думи, всяка буква, цифра, звук. Подготвено ли е човешкото самосъзнание за това богатство да общуваме с кодовете на вселената-със силата на мисълта в корените му?
 7. Май, че и пелинът помага.....(но0 дали е билка??!)
 8. Да, с любов да ги заместиш, с отговорност, сериозност и просветление! Като знаеш, че си на онова ниско ниво когато "попрекалиш" с алкохола, недей да го правиш, дявола е щастлив, че си си замъглил мозъка и може да си прави каквото си иска с тялото ти и действията, които то извършва, и на следващия ден може и да се озовеш на не особено приятно място зад някои решетки, в болница или над издута маса пръст, над която виси кръст!
 9. Дано да си прав! Я се замисли, май е доста иронично смешно. Не се нападайте така бе хора, земята, светът и животът са общи, нищо не делите!
 10. Ето до това заключение исках да достигнем, ама вие четете мисли! Браво! Аз не се обиждам! Защото обичам хората-подписа ми го казва ясно! Исках просто да стигна до точно този вид "месоядство", за който сега ти спомена, че то е по-опасно за твоето еволюционно, човешко и духовно развитие отколкото другото. Но аз повече няма да пиша в тази тема, взе да "дъха" на личностни идеали, а според скромното ми мнение никой не може да е идеален, затова спирам до тук. Живот, здраве, любов, късмет и мир вам!
 11. Ха-ха-хаІха, наистина ме разсмя от сърце, Оринави! Браво! Имаш право!
 12. Хареса ми поста ти! "Месцето" не е необходимо за да си здрав и силен, нито е необходимо за да живееш. Въпрос на избор е вкусовия нрав. Пък и честно да ви кажа дълбоко се съмнявам, че онези от вас, които пишат в този форум са напълно вегетарианци. Да съди някого е работа не на човека, а на Бог-без значение дали Бог е или не е консумирал месо-било то и риба.
×
×
 • Create New...