Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Hristo13

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Hristo13

  1. За феновете на сериали и sci-fi жанра мога да препоръчам Altered Carbon и The Expanse. Много хубави серии с качествена продукция.
  2. Ако са безсмъртни как се създават нови души? Наскоро се бе пръкнала една интерестна теория че душите имат лимит и огромния бум на популацията ни през последния век е довело до голяма част от населението да се ражда като NPC-та. За доказателство са предоставени данните от изследвания за вътрешен диалог в което около 20% от участниците живеят без да са изпитвали някога вътрешен диалог.
  3. А какво остава за генетичната разлика? Мисля че генетиката играе не малка роля за начина по който мислим и действията ни. Например изследванията за IQ в които разделят близнаци и ги отглеждат в различни среди но въпреки това по IQ са сходни. Да не говорим пък за расови различия там вече доказателствата са налице.
  4. В ежедневието най-гладен се чувствам след тренировка на гладно по обяд. Най-сит засищане с храна след неядене цял ден. Хубаво е човек ако не му липсват доходи за храна да си припомня що е то глад от време на време.
  5. Здравей. Тази оранжерия с каква цел мислиш да я използваш? Ранно стартиране на зеленчуци, разсад или от семка до бране отглеждане? А що се касае до наторяването ако почвата не е много глинеста или не се намира на поле което е обработвано с години наред едва ли ще ти е нужно наторяване за първи сезон. Може пък да решиш някоя друга каруца с изпечена оборска тор ако има наблизо до теб кошари. Бих ти препоръчал да прочетеш за компостиране на всякакви органични отпадъци. Просто виж как става и хич не му мисли за съотношения щом е органично трупай! Също бих ти препоръчал мълч от обелки на дървета:
×
×
  • Добави...