Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Milodrag

Участници
  • Общо Съдържание

    0
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Milodrag's Achievements

  1. Здравейте Д-р Първанов. 

    Обръщам се към Вас с надеждата за съвет и насока.

    Накратко за мен:  Аз съм на 25, години , живея в  София, здрав, прав и  реалист ,но  имам ОКР и в последно време влошава, абсолютно всякакви дейности и докарва всевъзможни натрапливи мисли. Разбрах ,че сте специалист в областта  изчетох из форума , но уви разбирам че работите  в Плевен, а аз  живея в София.Понеже изчетох много а нямам информация кои са специлистите по  такъв тип проблеми в София, се обръщам към Вас  . Бихте ли могли   да препоръчате някой надежден и добър  в работата с ОКР специалист в гр. София - Психотерапевет / Психолог (не знам кое е по-препоръчително) и/или може би психиатър тъй като  четох доста по темата ив наши в чуждестранни  източници ( главно чуждестранни ,конкретно официални фондации за  окр ) тъй като препоръчват  в доста от случаите  комбинация от 2-те.

    Да допълня ОКР не го имам от скоро да кажем поне  12 -13 години, като в ранния етап, родителите ми ме водеха известно време при психиатър и вземах медикаменти. Не знам колко конкретния психиатър и метод е бил подходящ поради некомптетентостта  на родителите ми в  случая и липсата на информация. Вследствие  през годините ОКР бележеше спадове и пикове , но в последно време ми се струва ,че нещата са  в негативния аспект.

    Силно решен съм  да се справя с това , не желая и секунда повече от сегашните терзания , а  съм загрижен и за бъдещето ми ,тъй като ОКР руши всякакви надежди и всякакво бъдеще.

    Ще се радвам да получа отговор от Вас. Надявам се да не Ви представлявам трудност .

    Благодаря Ви предварително!

     

  2. Привет, д-р Първанов.Разбрах ,че сте специалист работещ с хора с ОКР и имате богат опит.Пиша Ви, с надеждата за малко помощ.Виждам ,че практикувате в Плевен, но за съжаление аз  живея в София.Надявам се ако можете да ме насочите към алтернативен вариант за специалисти в София които също имат  добър опит с ОКР случаи.Изчетох доста форуми, доста мнения ,мина доста време откакто имам ОКР.Но не мога да намеря  психотерапвет и  психиатър с подходящ опит в София.Въпреки това съм твърдо решен да се справя с ОКР .Ще се радвам ,ако може да откликните на молбата ми.

    Благодаря много.

×
×
  • Добави...