Jump to content
Порталът към съзнателен живот

iamtheall

Участници
  • Общо Съдържание

    15
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от iamtheall

  1. Може и да е за добро, защото се изчистиха фалшиви надежди и вярвания незнам. Слънчевия сплит беше изпълнен с енергия която ме държеше щастлив и обнадежден. Тази пълнота не позволяваше лошите емоции и отчаяние да нахлуват в мен. Наречи го вяра или любов според мен това е силата която държи човек и го тласка напред. До преди два дни се чувствах като приемник на енергия която протича в мен, усещах се като бездушен. Сега съм по добре като чели се запълвам помалко, но още ми е празно и гадно. Мисля да се въздържам от мастурбация не знам дали ще ми помогне.
  2. Здравей. Претърпях операция на пениса преди години. Това ми повлия на ерекцията и от тогава се позатворих спрях да излизам навън. Преминах през дълъг период в които се мислех за Нео от матрицата.Имах усещането че имам свръхспособности или по силни чувства от другите и си мислех че мога да контролирам живота. Започнах някакво вътрешно израстване с което да усещам хората и да си говоря с тях само с поглед по снимка във фейсбук и се чудех дали това е реално или си фантазирам. Чувствата ми се засилиха до такава степен,че се влюбих в една актриса и започнах да си мисля и мечтая само за нея. Чувах гласа и както чувах другите и това хем ме караше да се замислям как е възможно хем си вярвах че ще се случат нещата по натам. Реших да проверя дали е вярно и докато я гледах на снимка я питах колко е часа в Ню Йорк и веднага чух 9 без 20. Нямаше как да знам и когато проверих наистина беше толко и това ме нахъса още повече. Продължаваха така нещата с “нея” знаех че е невъзможно но любовта ме караше да си вярвам. Мастурбирал съм доста пъти през това време и да трябва да кажа че имах табу фантазии да гледам Фемили порно. Може би съм изпитвал някакво чувство на вина на подсъзнателно ниво незнам но това ми беше единственото удоволствие. След последното мастурбиране за което споделих, момичето ми каза че не съм достоен и в тоя момент всичко спря и оттогава възприемам света реално. Иска ми се пак да изпитам такива усещания но като чели преминах в друг етап от живота. Лошото е , че изгубих смисъла на нещата и нямам същото желание за момиче което имах преди...
  3. Здравейте! Мъж съм на 29години.Искам да споделя нещо което ми се случи наскоро с надеждата някой ако е преживял нещо подобно да ми окаже помощ. Писал съм тема във форума преди години имах различни емоционални смущения, но това което ми се случи наскоро ме срина тотално и вече несъм същия нито емоционално нито духом. Винаги съм имал надежда и силен заряд в сърцето който ме е водил напред въпреки всичко което преживявам до момента в който всичко ми се срина само за една секунда. Нямам приятелка и несъм се влюбвал истински, карах го на самозадоволяване и винаги съм си мислил за момичета и несъм имал проблем с това, но в един момент след мастурбация усетих как нещо излезе от мен сякаш сърцето ми се нарани и от тогава вече 1 месец нямам нито желанията нито мечтите нито надеждата и живеца който имах. Просто в тоя момент ми изгоря бушона в сърцето така да кажа и немога да се върна обратно какъвто бях. Осъзнавам загубата която претърпях и се опитвам да си върна тая точка в сърцето която ме правеше жизнерадостен и силен, но немога нещо липсва. Мисля,че съм си изгубил първичноста. Възможно ли е това изобщо!?
  4. При всяко едно действие, при всяка една мисъл получавам отзиви от реалноста от децата които си играят отсреща в градинката например. Това не е внушение понеже става въпрос за пряко общение чрез енергия от моя страна. Знам защо ми се случва така. Забътлачил съм си любовта до такава степен, че като се задоволявам толкова ми се извива фантазията,че мозъка вече ми работи на няколко варианта през които преминавам и при всеки сигнал от сърцето който не усещам,но най вероятно е точно така, се връщам в лошото състояние и се започва ужаса. Колко търпение трябва да имам ,че да се изчистя напълно, a въобще възможно ли е без нова любов? Благодаря ти kipenzov!
  5. Абсолютно нищо не ми върви. Не само че немога да проспериран нито в работен план нито с момичета а затъвам все по надолу и виждам как от стотици хора в моя град само аз съм така. Най глупавите и грозни хора си имат семейства на моите години а аз още Незнам къде се намирам понеже никакви вратички не ми се отварят. Имам толкова силно желание за момиче,че ще се побъркам и постоянно права опити за запознанства във фейсбук и няма успех. От 100 една ако ми даде приятелство и тя не пише. Виждам как на другите им протича живота нормално а аз като някой старец и няма изход за мен...
  6. Обясни ми защо трябва да премина през период на търпение. При всички хора ли е така? Това не е нормално...
  7. Това вече си е надежда за мен. От много време се опитвам да освободя ума и не ми се получава, може би не си вярвам достатъчно. Докато съм в будно състояние мога да се контролирам, но напоследък ми се случва няколко пъти след събуждане, усещам силно главоболие.Вероятно силните натрапливи навици се проявяват докато спя, защото сънувам много и объркано.Няма да се задълбочавам повече в собствените си проблеми и грешки, просто ще се опитам да изплувам. "Знанията в действителност са голямото слънце на небосвода. Неговите лъчи разпръскват живот и енергия." - Даниел Уебстър Благодаря kipenzov!
  8. Ако мозъка е само една машинка, на какво се дължи силната психика и къде се крие творческата сила която при някои е могъща а при други липсва?
  9. Здравейте! Първо искам да благодаря на kipenzov за вниманието което ми отделя, защото и аз имам подобен да не кажа същия проблем. Всички проблеми идват от мозъка и това е доказано - мисълта създава реалноста. Предлагам ти да изпробваш един метод който при мен работи защото ми дава сили да владея ситуациите. Опитай да отпуснеш напълно мисловния процес и да свлечеш цялата енергия от мозъка към стомаха докато тази енергия се концентрира там така че да я усетиш като топлинна топка. Точно в тоя момент започва щастието при мен, проблема е че започвам да привличам хората така че да се влиаят от мен. Това се получава защото преминавам от мислещ принцип към чувстващ. Може да ти звучи смешно като обяснение, не се сещам в момента друг начин по който да го обясна. Надявам се да ти помогне и ще чакам да споделиш резултата.
  10. Да ти праивлно ми каза,че няма да успея. Усещам как затъвам все повече в собствения си лабиринт. Лошото е че нещата не опират до работа а вътрешната дисхармония създава ужаса. Напоследък ми се натрупаха още повече проблеми и нямам нито 1 хубав момент. Контрола е изцяло мой, но защо немога да се контролирам постоянно? Ако приема че нетрябва да се самозадоволявам, това значи че никога повече нетрябва да изпитвам наслада. Най-вероятно си създавам причина и следствие, аз самия така си усещам и немога да се разобеда.Може би съм пълен неудачник орисан да страда. Относно причината и следствието ще дам един пример от сега. Точно когато се сетих че трябва да се спра и да се отдам на търпението за да се върна към собственото си аз, усетих загряване в областа на стомаха. Това загряване винаги ме поставя на място и спира всички мои страдания и започват нещата да ми се подреждат,но губя контрола точно когато започна да разсъждавам.През повечето време се чувствам раздвоен и объркан напълно и затова предпочитам да не натоварвам мисленето.Може да ти се стори глупаво, но в момента в който се отпуснах и усетих енергията в стомаха, започна една от моите любими песни и като чух Turn to the less се сетих за какво трябва да се приготвя- търпението... Винаги така ми се случва когато влезна в релси започват уроците и промените, които промени водят до физически промени а когато изляза от релси едни и същи страдания. Сякаш живота иска от мен да се стремя към непрекъснато съвършенство. Неискам да бъда съвършен просто искам да бъда себе си, да работя и живея нормално, но не се получава.
  11. Благодаря ти kipenzov! Прочетох внимателно, разумно написания текст.Сега вече отговорите ми станаха по ясни за разбиране и оценявам труда който си положил за подробното обяснение, защото бях в голямо недоразумение предния път. " Красотата и предизвикателството на сегашния ти момент е да съумееш да съхраниш идеализма на образа, с който се идентифицираш, но и да успееш да го "слееш с реалността"!!!" Да, това е крайната точка или брега до който се опитвам да доплувам, но нещо ме блокира да направа най важния ход, "но и да успееш да го "слееш с реалността"!!!". Ще се опитам да бъда изцяло себе си пред хората, но смятам че проблема все пак идва от дълбините на душата, защото има моменти в които просто немога да се контролирам, а усещането е, че нещо не ми позволява. И това усещане си го тълкувам като изградено чувство за вина. Може би си прав за самовнушенията и етикетите.Вероятно много съм се задълбал да търся иглата а тя ще ми извади очите. Сега следва да се опитам да приложа твоите съвети пък дано да ми се махнат бръмбарите от главата. Искрено ти благодаря и пожелавам здраве и успехи!
  12. Привет! След дълго време се връщам към темата.Опитах се да работя,но не се получи защото хората продължават да не харесват нещо в мен и да ми отвръщат с кашляне и ръмжене. Консултирах се с психотерапевт който ми преписа лекарства за лека депресия. Когато ги пия се чувствам спокоен, но проблемите ми продължават и когато спра да ги пия осъзнавам че проблема не е решен и всъщност се корени някъде дълбоко в мен, както сподели kipenzov . Все нещо ми подсказва, че всичко идва от егото което е наранено от самозадоволяването ми(мастурбацията). Имам чувството,че по тоя начин си създавам причина и следствие... Възможно ли е да е така?
  13. Тук вече наистина ме накара да се осъзная. Благодаря ти, че ме разбра правилно и ми даде точната информация.Ще се опитам да се изправя и продължа без да забравям откъде съм тръгнал защото с времето научих,че всяко съмнение води до ново падение.. Надявам се да има повече хора като теб, които да помагат на обезсърчени и лутащи се като мен. Поздрави kipenzov , и успехи във всичко за напред!
  14. Да! С написаното от теб "Само като написа "Нео" и вече бях привлечен да видя аджаба кой се е забил в "коловоза", в който и аз съм циклил доста време", много ме зарадва, защото сега разбирам, че не съм само аз в този коловоз, което ме плашеше.Със сигурност съдържанието на книгата е истина и разкрива правилния подстъп към живота, тъй като тези неща които прочетох, на практика работят. Всеки малко или много има дяволска(животинска) природа и мисля че при всеки това зло кореничи на различни места. Затова всеки сам трябва да открие и преодолее лошото в себе си. Относно сексуалната енергия - Възможно ли е след нейното изхвърляне, да се противопоставяме на природата и тя да ни отвръща със лошо след това? Някъде съм чел или чул, че вселената не търпи празни места и там където е празнотата - там е тъмната енергия. Като се има предвид човек да бъде търпелив,нещо ми подказва че точно там трябва да проявявам търпение. Благодаря за отделеното време и правилната информация- kipenzov !
  15. Привет! Незнам дали съм на правилното място където мога да споделя проблемите си, но след толкова дълго отчаяние и изгубено време реших да потърся помощ в интернет тъй като хората които са около мен не ме разбират изобщо. Незнам точно от къде да започна, защото се чувствам почти толкова объркан колкото Нео в Матрицата а може и повече. От години наред съм се отделил от обществото , затворил съм се в себе си и нямам смелостта да бъда себе си. Напълно нормален съм , харесвам се и се обичам такъв какъвто съм( добродушен, мъдър и красив), но има нещо в мен което по някакъв начин влияе на хората дори без пряк контакт.Когато отида някъде всички започват да се дразнят и постоянно се занимават с мен по някакъв начин, тоест: започват да ме обсъждат скрито, настроени са негативно към мен и каквото и да кажа те ми противоречат. Най напред ги чувствам като им улавям негативната енергия насочена срещу мен а след това всичко се проявява , тези моменти се засилват и хората започват да ме манипулират чрез всяване на страх като силно кашляне и ръмжене точно когато съм най спокоен и самоуверен, по време на медитация( успокоение на мисълта и концентриране на енергията в стомаха) . Така ми се засилва интуицията и започвам да усещам и осъзнавам много важни неща за живота.Но как и защо се случва фактът да се променя настроението на всичко и всички чрез моите чувства, които постоянно се променят сякаш преминавам през различни варианти на настроение и това променя цялата реалност. На моменти съм си мислил абе дали нямам някакви пристъпи на слаба епилепсия и затова така да ми се струва, но ако е така няма как да влиая на хората при положение, че не общувам. Това нещо ме побърква и немога да започна работа.. Сякаш съм най-големия престъпник и всички са срещу мен. Последно ходех в метро да зареждаме с един приятел който има магазин да му помагам и там настъпи големия хаус. На третия път започнах яко да се сдухвам и едва се контролирах а всички гледаха в мен още с влизането и където и да отидех между щандовете имах чувството че ме следят непрекъснато. Най-странното е, че в такива моменти на пристъпи така да кажа, имам периоди на раздвоение като ми се подува дясната част на главата (слепоочието) и се изменям физически понякога като се погледна в огледалото се едно не съм аз. Възможно ли е чрез сексуални фантазии да си създавам някакво подсъзнателно чувство на вина, тъй като редовно се самозадоволявам понеже нямам приятелка а това ме успокоява и усещам как енергията се изчиства и започва да циркулира наново тогава се чувствам спокоен свеж и неподатлив на подобни манипулации, но само след 2, 3 дни след като изпуща някоя цигара, пия кафе или малко алкохол и всичко започва отначало. Сякаш се запушвам и влизам в отново в омагьосания кръг. Сексуалната ориентация ми е нормална - хетеросексуален. След толкова време самоизследване съм стигнал до такива убеждения и неспирам да се убеждавам, че нещо не е наред.Може би имам наистина някакъв проблем или просто трябва да вярвам на себе си и да правя само каквото ми подсказва интуицията а не да се влиая от другите. Имам чувството, че ме мразят за това което съм и когато се опитам да се реализирам те веднага усещат и започвата да се ядосват и търсят начини да ме спрат. Дори и телевизора ме манипулира реклами, предавания, сякаш всичко се случва заради мен нещо да ми подскаже да се поправя ли ддз.Товта е факт и немога да си затворя очите и ушите и да търся проблема в мен а същевременно знам,че мисълта създава реалноста...Моля някой ако може да ме разбере нека ми даде някакъв отговор. Благодаря предварително!
×
×
  • Добави...