Jump to content
Порталът към съзнателен живот

leidi_l

Участници
  • Общо Съдържание

    6
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от leidi_l

  1. Според мене между знак и суеверие има голяма разлика - народните поверия са едно, а съвсем друго са знаците, които са индивидуални за всеки човек. Знаците, ако са правилно разтълкувани, сочат пътя на човека. Много е трудно, обаче, да тълкуваш за себе си, защото си пристрастен Аз например след като четох Селестинското пророчество, имах възможността да се убедя в знаците, които получаваме от животните. Последователно като пътувах на три различни места, в различен период от време, на пътя ми излезе женски фазан(той няма окраска - сиво бял е), заек(бягаше доста време пред колата по осевата линия) и съвсем прясно вчера - таралеж. Животните излизаха винаги като отговор на въпрос, върху който се тормозя в момента и ми даваха точни отговори. Много ми беше интересно! Сигурно съществуват и много други начини за даване на знаци в живота - хубаво е да ги разбереш навреме. Бъдете здрави!
  2. Благост, никога не съм твърдяла, че светците са бедни духовно! Те са се отказали от материалните придобивки, от сребролюбието, за да са чисти пред Бога! Как например възприемате факта, че образът на Иван Рилски е на монетата от 1 лев, като самия той е ненавиждал парите!?!
  3. Мили хора, искам да ви кажа, че е много трудно да се съчетят стремежът към материалното богатство с честен духовен живот. Сигурна съм даже, че са несъвместими неща. Ако работиш и печелиш от работата си, тогава няма да си богат, а просто ще успяваш да изкарваш достатъчно, за да преживяваш и тогава естествено можеш да останеш чист, но ако се стремиш към успешна кариера, към парите на всяка цена и не подбираш средствата - не виждам как ще запазиш духовността си, или как ще развиеш такава. Да сте чували за светец - богаташ?
  4. Милкана, Благодаря ти за тълкуванието, то потвърждава и моето усещане. Ще наблюдавам какво ще се случи до тогава или в промеждутъка от дати. Въпреки всичко и независимо от това какво ще стане, най-малкото този сън ми донесе радост.
  5. Милкана, ще погледнеш ли по-горе сънят ми, защото мисля, че сполучливо тълкуваш сънища. Мисля, че си добър психоаналитик. Благодаря.
  6. Здравейте, мили хора! От време на време четях темите във форума, но вече се регистрирах и реших да понапиша няколко реда, защото сънувах сън, на който не знам тълкуванието, въпреки, че се опитах и отчасти имам някакъв отговор. Ако имате някакви идеи и тълкувания, моля да ги споделите. А ето и съня: Звъни телефона и вдигам слушалката, чувам глас, но той не ми говори от слушалката, а в главата ми. Гласът звучеше плътен, мъдър, мъжки, благ и ми каза следното: "Виж между Вси светии и ап.Павел, защото словото носи радост!" След това се събудих, беше рано сутринта - около 6.30. Как ще коментирате?
×
×
  • Добави...