Jump to content
Порталът към съзнателен живот

vento-G

Участници
  • Общо Съдържание

    7
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

vento-G's Achievements

  1. Не са в съвпад. Слънцето и Сатурн обаче са. По-рано, като писах да не мислиш, че знаех с абсолютна сигурност дали са или не Единственият аспект на Луната е квадрат с Уран. Това вече значи, че е наранена така ли?
  2. Имам Слънце, Сатурн и Луна в девети дом, в Лъв. Бих искала да попитам кога се счита Луната за наранена? Ще дам градусите им за по-голяма яснота. Слънце - 20`35 Сатурн - 20`25 Луна - 3`49 Благодаря ви!
  3. Джудже, ама с влияние или поне така смятаха всички досега. Това не се е променило, нали? Асцендента ми е Скорпион и Плутон има значение за мен.
  4. За Слънце, Луна и Нептун в девети дом под зодия Лъв какво тълкуване може да се направи? Аз също съм родена под знака на Лъва - абе въобще нещо като огън и жупел или говори още неща освен за характера? Извинете - Не Нептун, а Сатурн е заедно със Слънце и Луна - страшно съм начинаеща още, както се вижда
  5. При мен Лилит е в 7 дом, в Близнаци. Някакви предположения? А за предния ми въпрос нещо можете ли да кажете? Не искам никой да притеснявам, но ако намерите време за мен ще се радвам...
  6. Може ли астрологията да покаже с точност дали човек има направена магия или родово проклятие? Мога само да допълня, че не вярвах във влиянието им доскоро, макар да съм допускала, че съществуват, но ... знам ли, понякога някои неща се набиват прекалено много на очи, за да са случайни. Та някой от вас може ли да ми обясни кога и въобще ще имам ли нормална и сериозна връзка с мъж в този живот?
×
×
  • Добави...