Jump to content
Порталът към съзнателен живот

lubomir_k

Участници
  • Общо Съдържание

    6
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от lubomir_k

  1. Да, науката засега думата няма! Тя може да прави милиарди изчисления с компютрите в секунда, може да праща совалки и да търси живот по планетите, може да прави атомни бомби за унищожението ни, но не може да надникне Вътре в нас. Имах един друг сън /от почти ежедневните/, когато баба ни напусна от този свят. Тя живееше на село и мога да кажа доста тежко. Въпреки това тя беше чиста и необременена от света. Селото беше дълбоко в планината. Аз и майка рядко можехме да я виждаме - веднъж на половин година. Вуйчо ми обаче ходеше всяка седмица. И така, той дошъл, тя го погледнала тъжно, прегърнала го и се свлякла в ръцете му. Тя е могла и по-рано да почине, но го е чакала. Нас не можа да ни дочака. И аз сънувам след три дни: Тя е в някакъв бял коридор с доста врати. Всичко е бяло. Поглежда, сякаш ме е чакала, понеже влакът и тръгва всеки момент почва да ме гълчи безмълвно, да ръкомаха, иска да ми каже нещо. И това е ... Нея никога повече не я сънувах. После с пълна убеденост успокоих майка си: "Нея я има, не плачи!"
  2. Сънувам много често неща, които се случват. В повечето случаи обаче посланието е скрито по някакъв начин. Може да се тълкува. Но в някои случаи си има чиста права откровеност. Понякога съм откачал от съвпадението на съня си със случката на другия или по-другия ден. Това, че виждаме бъдещето чрез съня противоречи на науката. Един вид ние поглеждаме напред във времето. Случвало ми се е да ми трябва отговор на нещо и по-скоро да заспя, за да науча отговора... В случая при майка ми и нейната приятелка казвам "те си говореха на една честота", изкам да кажа, те се разбираха. Но защо след като те можеха да си говорят, приятелката не и се присъни, за да съобщи на нея? /АЗ ПИТАХ МАЙКА СИ ЗА ТОЗИ СЪН/. Почти никога не съм приказвал с нейната приятелка, аз не я познавах, а тя мен използва като предавател. Въпросът е защо мен?
  3. Аз често съм сънувал неща, които ме предупреждават. Сънувам цветно и то много често. Сънищата са приказки. За съжаление понякога и с реален край. Майка ми имаше една приятелка. Те често ходеха заедно на кафе. Общо взето бяха на една честота. Не се бяха виждали известно време и аз сънувам как нейната приятелка ме пита на един мост "-Къде е майка ти ... Кажи и да дойде да ми види". И забързано се скри. Чиста реалност. На сутринта се замислих /все пак защо да сънувам точно това?/. След няколко часа се звънна на вратата и ми казаха, че днес е погребението ... Да извикам майка си ...
  4. Благодаря! Пиенето и цигарите са наркотици. И двете водят до зависимост. Но е възможно да се преодолеят.
  5. Здравейте на всички! Не съм все още разгледал целия сайт и може би има запитване подобно на моето. Цигарите ги отказах преди три години изведнъж. Около един месец имах желание да запаля. Това стана чрез работа. Започнах да консумирам алкохол и то във все по големи количества. Като това става за по няколко дена. Това вече продължава от доста време. Съответно не мога и да си намеря работа. А и нямам приятели и приятелка. Отношенията в сеймейството са зле. Не мога да си помогна, а искам. Какво да направя?
×
×
  • Добави...