Jump to content
Порталът към съзнателен живот

астро

Участници
  • Общо Съдържание

    12
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

астро's Achievements

  1. Ето линк за Янус : www.astrologic.ru от там "астрософт" и програмата е дадена на самият сайт, не отивайте на сайта на самата програма, от там нещо не може да се свали.
  2. Милене благодаря ще прегледам какво мога да намеря на този линк. Но ми се струва, че трябва да се повдигне темата на широко обсъждане: " Какво трябва да съдържа една професионална астрологическа експертна система?" Не Ви ли се струва, че е време за това?
  3. Астро По принцип при раждане паметта за предишни прераждания се изстрива, съществуват различни методики и техники за възстановяване, но това е отделна тема. Защо това се прави също е отделна тема. Седейки пред компютарът, заедно със системният администратор, и избирайки условията на живот на физическото си тяло трябва много да се внимава, защото така наречената "свободна воля" свършва до тук!!! Тъй като този избор обикновенно не се харесва на физическото тяло, респективно подсъзнанието, то се старае всячески да ви отклони от "правилния" път. Астрологията е единственият засега начин да се възстанови този избор, за да се изпълнява предначертаното от Вас самите!
  4. Астро Искам да направя едно уточнение за млякото и млечните продукти. Единствено козето мляко и продуктите произведени от него не предизвикват появата на слуз в тялото, защо това е така е отделна тема. Много рядко има кози на които млякото мирише, по принцип козето мляко няма никакъв мирис. Ценен продукт е козето кисело мляко, но по трудно се приготвя и затова не се намира свободно. Конкретно за темата: ПЪРВО трябва да се ректифицира часът на раждане, кой каквото и да ви говори, т. е. колкото и достоверно да ви съобшават часът на раждане - това не е вярно! Има точно определен час в който би трябвало да се родите, за да си изпълните предначертаното. Този час рядко съвпада с часът на първо вдишване, излизане на тялото от матката, изтичане на около плодните води и т.н. Второ трябва да се отчита полът. Трето, да се разгледа положението но Луната.
  5. Да естествено, че може, но тъй кото не сте котролирали произвоството й по - доре си направете сокче от цвекло ( по принцип от него се произвежда и бялата захар ), прецедете го и сложете няколко капки във водичката. Астро.
  6. Майки не започвайте да "разваляте" рожбите си с привикването им към захар (бяла, рафинирана захар)!!! Тя отваря вратата на различните форми на рак в човешкото тяло. По данни на позната, работеща в онко центъра в София, възрастта на обръщащите се към тях млади момичета стремително пада, вече е под 20 години!!! Това значи, че имунната система на бъдещите майки тотално е срината. А се започва със захарта, натрапена на рожбите Ви от най-крехка възраст. Не се оставяйте да Ви уговарят, мислете, търсете информация преди да предприемете дадена стъпка. С уважение: Астро
  7. Все повече се убеждавам, че е нужно създаването на "експертна астрологическа програма" с насоченост събитийно прогнозиране и включваща в себе си широк спектър от методики, повече или по-малко доказали се в тази област. За съжаление консултацийте ми с някой от авторите на посочените програми не дадоха резултат, всеки от тях по отделно претендира за всеобхватност на програмата си, макар в частен разговор да признава, че не е така. Все още тези автори не се съгласяват на съвместна работа (сътрудничество)! Вероятно е предизвикано от комерсиалният характер на програмите им. "Помогни си сам, за да ти помогне и Господ" - заех се да изучавам "асемблер", явно трябва сам да осъществявам идеите си! Разбирам, че това е дълъг път, но все пак "път" и вървейки по него надявам се на успех.
  8. Калояне най лесното е да се обърнеш към администрацията на сайта, те ще ти подскажат.
  9. Добър вечер на всички! Калоян е прав, не програмата прави астролога, но и без програми професионална прогноза не е възможно да се направи. Бъдещето е за "астрологическите експертни системи". Такава би било възможно да се направи на базата на следните програми: Антарес, Сталкер и ZET. Естествено, че от всяка от тях ще се вземе по нещо, а и от други програми ще се добави. Но за съжаление консултацийте ми с някой от авторите удариха на камък! Все още ситуацията за експертна система не е узряла!!! Затова, както подех в темата за събитийно прогнозиране, се налага да се ползват няколко програми + интуиция естествено (!) за да си свърши човек работа. За проблема, който повдига Калоян за събраните материали, имам известни идеи, но искам да отлежат и ще ги споделя. Лека нощ и дано всички звезди да са с вас!!!
  10. 1. Екваториални дъги; "Антарес", "ZET" действие +/- 6 месеца. Крупни събития - сключване брак, развод, смяна местожителство, раждане на дате или внуци и други. 2. прогресии; "ZET" действие няколко месеца. Обезпечава психологическият фон за случване на събитията. 3. рожденни и слънчеви дъги и "Антарес" локализира "случването" на дадено събитие в рамките на 1 ден +/- два дена. 4. транзити "Сталкер". локализира събитието в рамките на денонощието - даже в рамките на няколко минути!!! Системата за да работи се нуждае от прецизна ректификация. АКО ИМА ИНТЕРЕС КЪМ МЕТОДИКАТА МОЛЯ КОМЕНТИРАЙТЕ! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ХОРА Я ИЗПРОБВАТ НА СЕБЕ СИ, ТОЛКОВА ПО ТОЧНО ЩЕ СЕ ПРЕЦИЗИРА МЕТОДА!
  11. Доколкото ми е известно единствено продуктите от козе мляко не произвеждат слуз в тялото, затова единствено те се препоръчват за възрастни хора! Друг е въпросът къде и как и на каква цена човек може редовно да се снабдява с кози продукти? Уникална е коластрата ( мляко, първите 9 дена след окозване ), продукт който изключително трудно се намира, а е сравним, относително, с пчелното млечице.
  12. "Събитийното прогнозиране" е най-сложният момент в астрологическата практика. "Антарес" дава основната методика: 1. Екваториални дъги; "Антарес", "ZET" 2. прогресии; "ZET" 3. рожденни и слънчеви дъги и "Антарес" 4. транзити "Сталкер". Срещу всяка методика съм дал и съответната астрологическа програма, най добре проработваща съответният метод. От форумът днес видях, че вече се запознавате с две от програмите, а ето от къде да си свалите и третата: http://stalker.astrologer.ru/. В "Софт" избирате "версия 1", съответно "http://stalker.astrologer.ru/RUS/V1/setup.exe". Има още два файла: http://stalker.astrologer.ru/RUS/V1/Lessons_html.exe http://stalker.astrologer.ru/RUS/LESSONS.HLP. Сталкер - версия 1 е свободно распространяема, нелимитирана във времето, но силно орязана! Въпреки това върши чудесна работа!!! Другите два файла са уроци, ако има проблем - пишете ще помагам. За съжаление зоват ме служебни отговорности, но ще чакам мнения по темата!
×
×
  • Добави...