Jump to content
Порталът към съзнателен живот

south girl

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от south girl

  1. 1.Аэ те обичам не эаради това което си ти,а эаради това което съм аэ,когато съм с теб. 2.Няма човек който да заслужава твоите сълэи ,а който ги эаслужава, не те кара да плачеш. 3.Само това ,че някой не те обича,както ти се иска не оэначава,че не си обичан с цялото му същество. 4.Истинския приятел е тоэи който държи ръката ти и докосва сърцето ти. 5.Най-лошия начин да ти липсва някой е да бъдеш с него и да энаеш че никога няма да е твой. 6.Никога не преставай да се усмихваш,дори когато ти е тъжно,някой може да се влюби в усмивката ти. 7.В тоэи свят може да си само човек ,но эа някого ти си светът. 8.Не си губи времето с човек,който не цени своето време прекарано с теб. 9.Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора,преди да срещнеш истинския,эатова когато това се случи,бъди благодарен. 10.Не плачи эащото е свършило.Усмихни се эащото е станало. 11.Винаги ще има хора, които да те нараняват,эатова продължавай да вярваш,само че бъди предпаэлив. 12.Стани по-добър и направи така че да си сигурен кой си. 13.Не прекалявай с борбата,най-хубавите неща се случват неочаквано. Помни: Всичко което се случва си има причина.
  2. Изобщо и не мисля че трябва да се съжалява за красивите моменти.Казвам,че последствията от тях понякога са пагубни в оставащия ни-реалния живот.Самият спомен не може да ти помогне да живееш по-добре.Може да те накара само да се чувстваш по зле,защото знаеш че никога няма да се докоснеш отново до тях.
  3. Да,такива моменти никога не трябва да се пропускат.Любовта е наистина най-красивото чувство на света,но понякога съжаляваме за моментите които не сме пропуснали,ако след това се налага да се върнем към реалния живот.
  4. Понякога обстоятелствата налагат прекъсване на една връзка колкото и красива да е тя.Съжаляваме,хубавите спомени остават,но дали не е по-добре така?"Много хубаво не е на хубаво" са казали старите хора!
×
×
  • Добави...