Jump to content
Порталът към съзнателен живот

sia

Участници
  • Общо Съдържание

    11
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от sia

  1. Преди 9 години преживях тежка раздяла. Много дълго време ми трябваше да се съвзема, дори трябваше да сменя средата си изцяло, за да успея да изплувам. През това време нямах мъж до себе си, толкова ме беше страх, че сърцето ми е разбито, че ме поглеждах никой, само мечтаех. Допреди 3 години, когато се появи един човек. Нямахме сериозна връзка, само физическа, но беше достатъчно, за да успея да изляза от дупката. До преди 1 година тогава всичко пак тръгна надолу, пак претърпях раздяла, пак се разделих с приятели, пак ми е разбито сърцето. Питам докога? Каква е поуката, кога ще изплувам?
  2. Здравейте, Какво хомеопатично средство може да предложите за candida albicans (вагинални гъбички)? Изключително упорити са, и след лечение с антибиотици, изчезват за известен период от време и после пак се появяват. Благодаря предварително!
  3. Не е развихрено въображение..и друг път са изчезвали разни неща. Много ти благодаря за прочита и аз мисля, че вече няма да го видим....ами здраве да е:)
  4. Здравейте, Изчезна ни важно устройство в офиса. Ще го намерим ли? Любовниците, 2 меч, 6 чаши?
  5. Здравей, Аз малко късно, се включвам. По 1-вата комбинация, смятам че е много ентусиазирана, много радостна от това, че е поканена на това интервю. Всичко минава с лекота. По 2-рата, по - скоро смятам, че няма да стане. Умереност + Справедливост, сякаш всичко е предрешено, сякаш нещата не са такива, каквито са представени на интервюто....
  6. Здравейте, Вчера трябаше да се състои една делова среща, но нито се състоя, нито ми се обадиха да кажат,че я отлагат. Попитах картите: 1. Защо не се състоя? Страшния съд, Жрецът и Любовниците Много любовни ми идват тези карти, за отговор на такъв делови въпрос.. Вие какво мислите?
  7. Моят коментар е, че все още живея в миналото. Всичко е приключило и е останало там.Той го е преодолял (миналото) за разика от мен...
  8. Здравейте, Какво чувства Д. към мен? Комбинацията е : 5мечове, рицар Пентакли, 9 пентакли, като допълнителна Жрецът.
  9. Здравейте, От 6 години съм сама. Ще имам ли раздвижване в любовния живот до края на годината?
  10. линии на брака, въпрос Една приятелка има на лявата си ръка, 2 съвършенно еднакви линии на брака, както по дължина, така и по дебелина. На дясната и ръка се разминават и по 2-та показателя ? Какво може да означава толкова еднакви линии?
×
×
  • Добави...