Jump to content
Порталът към съзнателен живот

natalyn

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

natalyn's Achievements

  1. Затова не бързам. Първо- не мисля, че осъзнавам тези енергии. В смисъл: Какво ги поражда, как стават без човек да ги предизвиква съзнателно?
  2. Да може и тати да прави такива неща, но не съм сигурна, че трябва да споделям с него. По-скоро говорих с мои приятелки, които могат нещо подобно, и те също ме посъветваха да го развивам, но пак не съм сигурна, защото след подобни неща се чувствах изморена.
  3. Телепатията ми до сега се ограничава до това да предвиждам какво ще кажат учителките, но не винаги. Телекинезата, дори не съм сигурна, но бях уплашена и извиках тати, а той не знам защо опита да го направи и даже стана по-умело. Реакцията му беше: "Хе-хе! И аз мога!", което беше доста объркващо. От тогава не съм говорила с него за това. Обаче аз не правя нищо особено. Веднъж мръднах едни хартиени елхички, опитах да ги завъртя, но направиха само пулокръг. А за онзи "сън"? ОИТ ли е? Благодаря за отговора, но честно казано ме уплаши. Има ли нужда от притеснение?
  4. До сега не съм писала тук, но ми се случват странни неща. Доста съм мъничка(е, не на 10) и ми е много страшно, но и любопитно и май любопитството надделява. Често осъзнавам какво се случва около мен докато спя, а в същото време сънувам нещо. Например една сутрин сънувах нещо-което не помня-и усетих как мама ще ме събуди и то стана веднага. Усещането беше странно, но не като истинско изживяване, нито като сън. Дали това е ОИТ? Не съм се занимавала с "магия", обаче ми се случват и други неща (телекинеза, телепатия...)
×
×
  • Добави...