Jump to content
Порталът към съзнателен живот

tainstvena_f

Участници
 • Posts

  33
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by tainstvena_f

 1. Здравейте! Вече пети ден и всичко е наред, с изключение на малък интимен проблем. Появи се сърбеж и се чудя дали не е от меда? Да добавя, че липсват полови контакти в момента. И при мен няма глад и забравям да ям житото, сещам се по-късно от обяд, ако съм яла два пъти през деня вечер го пропускам. Ще се постарая утре да съм по-точна. Лека нощ на всички!
 2. Естествено че има! Това обаче не означава, че трябва да допускаме на масата си каква ли не храна и да се притесняваме, че нашата предпазливост е болестно състояние. Всеки нормален човек би желал да се храни с екологично чиста и генетично немодифицирана храна. Чета какво съдържат храните, избягвам други целенасочено. На това уча цялото си семейство, децата на които преподавам и приятелите си. Не ме интересува какви модерни болести се появяват и дали ще имат отражение върху поведението ми. Границата обаче е много финна и лесно се преминава. Затова всичко в нормални граници. Успех и силна вяра по пътя на избраната мисия!
 3. Трябва да се внимава какво се започва, като промяна в хранителния режим. Защото може да се отключи някоя болест, която до тогава да не се е проявявала. Въпреки, че въображението е вратата през която влизат и излизат всички болестите. По принцип ям сорови плодове и зеленчуци, варива и ядки. Не съм отказала съвсем месото, но е риба и пилешко твърде рядко. Всичко е строго индивидуално, но повишавайте внимане при промяна на хранителните навици. Аз издържах житния режим беше чудесно, но след него се получиха доста неприятни неща, които още немога да оправя. От време на време сега ми се разстрова храносмилателната система- стомаха ли ще ръководи нещата или аз. Лекарите нищо не откриват, но нещата не са както преди, а аз незнам как да ги оправя. Преди това никога не съм имала проблеми с корема.
 4. И аз обожавам да спия. Стига да имам тази възможност, както сега по празниците и през лятото. Лягам и веднага заспивам, няма пълнолуние нито съсредоточено мислене за нещо, веднага навлизам в сънищата. Там обаче ситуациите варират според усещанията, които съм имала в момента на заспиване. Не спирам да изследвам това, както и да оставям потока от мисли да си минава като филмова лента преди заспиване. Правя понякога и целенасочени упражнения, асоциации - ангел, любов, мир, щастие, светлина, надежда, приятел и т.н. Получават се интересни верижки, всеки път различни. Златно правило винаги трябва да са положително ориентирани. Действа безупречно при тежак и напрегнат ден. Не обичам да спя през деня, колкото и да съм уморена чакам си вечерта. Пробвала съм няколко пъти и не е за мен този сън. Става ми лошо после все едно съм препила. Няма спор по отношение и на часовете. Ако си легне човек в 22:00 до 5:00 - 6:00 се е наспал по най - добрия начин. Ако този интервал варира ногоре лошо - сънят не е със същото качество и продължителността му няма да има нужният ефект. Пробвала съм да спя от 21:00 до към 2:00 - 3:00 и съм отивала на работа, става се лесно, чувстваш се бодър, ефекта е страхотен. Наспивала съм се чудесно. Пробвала съм и обратният вариант лягам в 3:00 и ставам в 7:00 самият ужас трудно ставане, сънливост, жажда за сън. Най - лошото е, че практикувам от месеци наред вторият вариянт. Спя много малко, работя адски много, но пак успявам да се спавя със всички отговорности. Затова сега когато мога вобще не ставам от леглото и си спя колкото си искам, че празниците бързо ще свършат и пак ще ни грабне водовъртежа на забързаното и натоварено ежедневие. И как няма веднага да заспивам като не съм усетила кога е минал деня, а до следващия остават 4 часа.
 5. Здравейте приятели! Много се радвам, че имам възможност отново да се включа с мнение. Това е най - прекрасната тема и същевременно непредсказуема и загадъчна. Случват се странни неща на сън. Като дете попадах на някакви улеи с топки голями и малки които се търкаляха нагоре надола, а аз се пазех от тях. Мястото нямаше небе или по нищо не личеше, че е на открито, не се променяше винаги беше същото с цвят на пясък. Сънят много често се повтаряше. Порастнах и сънят изчезна, но се замени от още по странни места. Непознати. Понякога картина от саня ми се появява през деня, когато нещо съвпада от сънуването с действителността. Имам предвид предмети, хора или нещо друго което ми помага и се сещам за съня. Зная също от опит, че по същата логика не се забравят сънищата поне аз си ги спомням, ако има нещо от действителността което да провокира съня да изплува - асоциациите. Всяка нощ човек опознава някаква част от света на сънищата, където никак не са безобидни и безопасни нещата. Опознавайте себе си и ще опознавате и сънищата си!
 6. Здравейте! Общо тежа 50 кг. Вечерята ми се отрази много добре. Аз мисля, че допуснах грешка с плодовете не със зеленчуците. Тези десет дни хапвах само ябълки и един единствен лимон. Затова вчера така реагира стомаха ми от плодовото разнообразие. Много повече ми се искаше да си хапна салата от моркови, а не точно плодове. Трябва да слушаме повече вътрешния си глас. Иначе като количество ям много малко, дори понякога съвсем забравям да се храня. Затова режима ми се отрази чудесно. Точно количество по едно и също време, всеки ден. Така вчера се оказа, че количеството ми намалява с плодовете, а не се увеличава. От днес включих препечен пълнозърнест хляб към 10:30, много малко количество чай от лайка и фурми. Довечера ще хапна салатка от моркови, толкова много си мечтая за нея, и малко сирене отново с препечени филиики. Надявам се със захранването бавно да кача 3-4 кг. Благодаря, че ви има.
 7. От толкова много течни неща стомаха ми има колики. Няма го житцето да го запълва. Мисля, че трябва да има повече въглехидратни храни или пълнозърнест хляб на мястото на житото. Имам чувството, че диетата продължава. Само с плодове и зеленчуци - цял ден ми къркори стомоха. Дано по добре ми се отрази вареният ориз и картофките, които ще хапна след малко, от плодовете и супата днес. Иначе утре си слагам отново порция жито. На моите 175 см. тези 50 килограма вече ме притесняват. Сега не ходя на фитнес, само плувах в неделя и си направих дължините както обикновенно, но искам след около две седмици всичко да е наред и да тренирам пак. Как ви се отразява на вас захранването? Дали пък не може стомаха да ми ги усвои тези храни? Днес ме почерпиха шоколадова бомбона, тя ли е причината? Споделете как е при вас?
 8. Да не говорим, че съвсем скоро разбрах как закусват нашите деца в градината. Бях потресена как ХЕИ допуска такова нещо. Разтворими сокчета, филия намазана с маргарин и шоколад. Всички тези деца ще имат здравословни проблеми след време, найстина тровим нашите деца. Бях спокойна, че съм го хранила здравословно, а какво се оказа.
 9. Здравейте! Днес хапнах за закуска банан, киви и орехи. В 10 часа фреш от портокал, мандарина и лимон със сушени кайсии. За обяд към супата добавих морков, лук и печена чушка с печени крутони без мазнина. Следобяд една мандарина. За вечеря ще хапнем варени картофи с ориз. Най - хубавото е, че имам нов нюх и се радвам на всяка хапка.
 10. Здравейте утре ми е десетия ден. Това означава ли, че се пропуска порцията жито на обяд и вечерта и се замества със супа. Тази супа как се приготвя само с изброените ли продукти и нищо друго. Най - странното е, че апетита съвсем ми изчезна. Утре режима свършва, връщаме се към обикновената храна. Не трябва да се преяжда, а всичко ли може да се яде или ще се захранваме пропорционално на режима, като бебетата. Аз не съм вегетарианка и ям месо, известно време няма да го включвам, но после по малко надявам се ще може. Обожавам риба.
 11. Вече всичко е наред. Сутринта включих чаша топла вода. Признаците от вчера въобще не са се появявали, няма го причерняването и гаденето. Усетих и действието върху съня, наистина се спи по – малко и се става по – лесно. При мен не е желателно да отслабвам, но количеството на порциите е достатъчно и се надявам да няма такъв ефект. На шега реших в понеделник да напусна работа, днес вече е факт и съм щастлива. Обичам го това житце – прави истински чудеса.
 12. Здравейте! На мен ми е трети ден. Искам да успея, но незнам колко дни ще издържа. Сутрин ми е най - трудно както и в момента. Пада ми кръвното, предполагам, че и ще отслабна. Бях 52 кг. толкова усилия положих да ги кача. Гади ми се нямам апетит. Следобяд нещата са по - добре, така поне беше вчера, надявам се и днес да ми поразкара, имам чувството, че съм изпила един литар алкохол. Нищо друго не ме притеснява, обедната порция и вечерната ги хапвам с удоволствие. Как може човек да се чувства страхотно следобяд и вечерта, а сутрините да са толкова ужасни. Страх ме хваща за утре сутринта. Може би пия малко вода. Съвет приятели. Спешен
 13. Имам я. Ще я потърся и ще ви напиша част от нея.
 14. Спомняте ли си приказката за Чук и Пук, които живеят в детските зъбки – книжка, която има голяма мотивационна роля . Децата много я обичат. Веднага са готови да рисуват пушек с четката върху зъбките си - отвън, отвътре и отгоре – А Чук и Пук поели към морето свое!
 15. Една сутрин сина ми ме пита: Мамо ясно е къде са ми сперматозоидите, но не знам къде са ми яйцеклетките. Вечерта бяхме на рожден ден и споменах за случилото се сутринта, а един приятел му казва: Не се притеснявай ще си намериш яйцеклетки, като тръгнеш да ги търсиш ме вземи и мен, заедно ще ги търсим.
 16. И децата ли сънуват всяка нощ? Една седмица мина от както започнах целенасочено да питам моя син какво сънува. Само един сън ми разказа. Отново главните герои са животни - змии. Били са гальовни и две на брой. То като се замисля и аз сънувам странни неща, както казва един мой приятел опознаваме света, но неговите са още по странни. Аз мога да си ги променям и настройвам, може би и при децата е възможно да се получи. Само трябва да намеря правилен подход и да порасне още малко. Едно любимо мое занимание, но не толкова безопасно.
 17. Да. Дай Боже да няма отрицателни последствия. Направено е само четири дни. Препечено ленено семе - лекува много болести на храносмилателната система. Сподели твоите начини за неговото използване. Предварително ти благодаря!
 18. Здравейте! И аз съм с вас! От 3 сутринта ли почвате? Ще ми бъде за първи път. Дано се справя.
 19. Любимите ни приказки са много. Най - много обичаме Мечо Пух, Пепеляшка и Снежанка и седемте джуджета. Толкова много са, че няма да ми стигнат и десет странички. Грижовните мечета, Франклин - който го четем от 2001 г. първо на английски, Принцът и Просякът, Питър Пан, Целият живот е една невероятна приказка и не спираме да се забавляваме. и както е казал Мечо Пух - "Колкото повече, толкова повече"
 20. Здравейте! Всичко е бумеранг и рано или късно се връща при автора си! Не трябва да го забравяме!
 21. Гонейки Адам от рая, Бог казва "Сега си един от нас"
 22. Здравейте! Познати и прилагани от мен и мойте близки са следните методи: 1. Гладуване 24 часа - без вода и чай, само молитви. 2. Пости - Велигденския, който скоро ще започне(не успявам да го изкарам целия всяка година, по средата правя пауза, но ще продължавам да опитвам). 3. Уринотерапия - козметични процедури. 4. И съвсем от скоро - 40 грама коняк и същото количество рециново масло сутрин около 6 часа, четири дни подред. Последният метод е противопоказен за всички с проблеми на храносмилателната система и нейните жлези. Източник Г. П. Малахов. 5. Чай - собственоръчно събран от Родопите, включително и мурсалски чай. Това е твърде малко, като сравнявам вашите методи, но поне началото съм сложила.
 23. Здравейте! Ако в продължение на една година херпес не ви излезе, след последния които сте успели до овладеете, означава, че вируса не е успял да рецидивира, а вероятността пак да се появи след тази една година е много малка. Пробвайте с много антиоксиданти - пшеничен зародиш, боровинка, моркови(салата), киви, ананас, шипките. При мен действа, но съпруга ми ги предава често и борбата е жестока. Усетите ли напрежението само антиоксиданти и херпеса поне не избива, напрежението спада и изчезва. И двамата партньори трябва да работят в една посока иначе е много трудно. Забравих един мощен антиоксидант – грейпфрута, който действа и при грип.
 24. Здравейте! Малък трик за всички майки на които кърмата им намалява, а те и бебето желаят кърменето да продължи. Давайте една кофичка кисело мляко на близък човек сутрин, който излиза от вкъщи. Трябва вечерта този човек да ви върне обратно кофичката и вие да я изядете. Ако не обичате мляко може да дадете всичко което е благоприятно за кърменето при условие, че ще ви го върнат и вие ще го изядете. Успех!
 25. Всичко свързано около децата е прекрасно и интересно. Скоро го попитах дали вижда светлинки или облачета над хората, които познава. Отговора беше много интересен. Хора с приятно излъчване казва, че светят много. Ако човека е болен казва, че свети слабо. Ако има някакво отрицателно излъчване, за него казва - не свети. Споделих с майка какво съм го попитала, а тя мисли, че за хората които обича казва, че светят. Не знам до колко може да му се вярва. А за сънищата, сънува животни и си говорят, но не съм обръщала голямо внимание. Още утре сутринта ще го разпитам подробно.
×
×
 • Create New...