Jump to content
Порталът към съзнателен живот

cheefer

Участници
 • Общо Съдържание

  27
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

1 Следващ

cheefer's Achievements

 1. Благодаря ти много Иво.Не живея в Испания имам близки там който се опитват да развият паневритмията и учението на УЧИТЕЛЯ и им трябват материяли.Отново много благодаря ,и ако някой знае още някой сайтове ще съм благодарна да ги сподели с нас.
 2. Здравейте незнам дали тук е мястото ,но ме интересува дали някой може да ми помогне с материяли на Учителя на Испански.Ако някой знае моля да ми помогне, каквото и да е книги,дискове и др.
 3. на немски не ми върши работа тъй като незная този език,все пак много благодаря на всички ви за бързото реагиране.Много целувки за всички ви
 4. Здравейте , на всички.Много моля някой да ми помогне в търсенето и намирането на една книга която много искам да прочета.Книгата се казва НЕ ПИПАЙ ТАЗИ КНИГА от ЯН ВАН ХЕЛСИНГ.Много моля ако някой знае от къде да я истегля да ми даде линк,предварително много благодаря.
 5. Здравейте, аз съм 10000000000% за ХОМЕОПАТИЯТА.ОТ 15 години се осланям на нея и разбира се на моя АНГЕЛ/така си наричам моята докторка/.Повечето ми приятели се лекуват също с нея,моите деца и моя мъж също се лекуват с ХОМЕОПАТИЯ.Преди години ми се наложи да се зблъскам с този начин на лечение и от тогава не съм стъпвала при лекар. Неискам и да чувам за тях,доста са неуки горките,а отгоре на всичко и спорят за непонятни неща които са учили сумати години.Хомеопатията е бъдещето, и за да съм по точна хомеопатията на ХЕНЕМАН,защото тук в България е разпространена френския начин на лечение.Прави ми впечатление обаче че някои хомеопати имат странен начин на лекуване.Ето моята племеница има нефрологично заболяване /което разбира се докторите доразвиха много добре /и сега се лекува уж с хомеопатия но не по правилата на хомеопатията а по някаква странна схема.Дали са и 10-12 хомеопатични лекарства и всичките да ги пие едно след друго/това е недопостимо тъи като си има определен начин на взимане на хом.л-ва тъи като някои от тях се неотрализират взаимно и т.н./и отделно пие едни след други някакви прахчета и тем подобни. АЗ СЪМ ЗА ХОМЕОПАТИЯТА НА ХЕНЕМАН.За тази която през вековете се е доказала и пред мен разбира се /говоря единствено от собствен опит/
 6. КАКВО....ами това че отиваш на тишина ,че отиваш на чист въздух,че отиваш сред природа,че получаваш такова зареждане че неискаш да си тръгнеш от там.Аз от малка обичам природата и там се чувствам като у дома си.Тогава разбирам какво сме изгубили ние хората в градовете.Исками се да няма блокове а всеки да живее в къща и да има двор с високи борове и да играят босички дечица в градината и да си берат доматки от колците /както се вика/.По хубаво от това няма,ето това ми изпълва душата с радост,но аз се отплеснах малко в мечти. Ами планината учи на смирение на чистота на духовност.Не случайно там са УЧИТЕЛИТЕ.Там е най чисто и най заредено с положителна енергия.Дори и да тръгне човек с нежелание да се катери по планината когата навлезе в нея осъзнава красотата и и забравя онзи ниж свят които живее там долу в градовете. Многооооооооооооо обичам планините и горите .Тази година съм решила да кача децата на 7 Рилски езера да видят красота.Сина ми е на 5 а дъщеря ми е на 3 годинки ,но ще ходиме.Искам да им покажа чудесата на тяхната малка но много богата страна,а къде има най много чудеса на ПЛАНИНАТА.Там горе е спокойствиеееееее неописуемо,там човек показва маниерите си.Направи ми впечатление че колкото се изкачвам по-нагоре хората стават по приятелски и по културни.Само заради това чудо си заслужава да се качва човек на планината. ОХ ИСКАМ ДА ХОДЯ ПО ПЛАНИНИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ. Нямам мира от както е дошла пролетта.
 7. здвравейте,аз станах вегетарианка поради заболяване което не ми дава дори парче салам да хапна.Това обаче е последствие от моето твърдоглавие което не исках да проумея като по малка,но природата си намира начини да покаже правилния път на човек.Моя организъм явно е малко по чувствителен ,защото когато ядях месо започваха да ми берат ушите и да ми се подува една лимфа на плешката и страшно болеше.То историята ми е много преди тези реакций но да не ви занимавам с подробности .Сега когаго не ям месо се чувствам малко по -чиста , защото имам толкова много години месо че цял живот ще си го чистя тялото от шлаката която сама съм си изсипала.Чувствам се по бодра и имам сила да построя цяла къща.Определено това с хемоглобина си е строго индивидуално за всеки човек,аз лично познавам човек с много ниска температура която докторите казват че само умрял я има,но човека си е здрав и има сили колкото за петима. Вегетарианството за мен вече е начин на живот,дори моят мъж неможе да повярва как мога така да живея.Според него ако няма мърша няма наяждане,но един път се събирахме само вегетарианци и на масата имаше само вегетариянски ястия и тои видя че може и без месо.Тогава непочувства липсата на мърша/извинявам се за израза но немога подруг начин да възприема/. Това кои какво яде показва докаква степен се замисля над ЖИВОТА .Поне аз непознавам месоядни да са духовно замислени .Аз се радвам че съм такава дори се опитвам да възпитавам децата си в тези неща,но никога насила а с търпение ,защото от собствен опит знам че и аз самата от приказки неразбирах до онзи ден в които ми светна.Сега когато пиша тези редове си мисля колко прости са нещата и колко малко се иска от нас,а ние слепците сами се обиваме и после хулим БОГ за това че не ни бил помагал и че ни бил пращал болести.ГЛУПЦИ СМЕ ,ГЛУПЦИ СМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.
 8. донякъде защото ако не се лъжа Моисей ги е прекарал през море до ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ а те веднага започнали да се кланят на животни /ТЕЛЕЦА/ и са предали своя БОГ, но това е много дълга тема на разговор и немисля че съм аз тази която да съди .А за завиждане явно я има само при теб при мен я няма.
 9. ХРАМА е в сърцето там където никои неможе да влезе без покана.Не е казано че тези които ходят всеки ден или седмица на черкава са най -вярващи богопомазани.Всички сме чеда ГОСПОДНИ и всички го носим в себе си и той нас в него си.Ниесме едно цяло което се търси по незнайни пътища.И най - набожния се е отричал от БОГА и най-неверния се е вричал на БОГА.Граници нетрябва да има.Сърце да има човек другото........ще доиде.
 10. И какво им е донесло на тях,помисли ли.Колко са внесли в своите КАСИ НА ЖИВОТА и колко са изнесли.Бог дава и той взима.
 11. ПАРИИИТЕЕ.......така колкото и да го отричаме те са необходимото зло.Щом сме тук в този материален свят значи трябва да ги има в живота ни,а вече какво ще ни е отношението към тях е друг въпрос.За някои са средство а за други необходимост.Не само ПАРИТЕ са материални а целия ни живот и свят.По точно според мен би бил въпроса да е КАКВО ВИ Е ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ВСИЧКО МАТЕРИАЛНО? Замисляла съм се защо има пари и стигам до задънена улица ,защото за мен липсва смисъл в това ,но едновременно с това и стигам до заключение ,че в този свят на този етап от развитието ни трябва да ги има.Щом сме дошли в МАТЕРИАЛНИЯ свят значи трябва да се научим на нещо от това,трябва да си направим някаква равносметтка за нещата.Планът които ни е начертан го знаят само наще УЧИТЕЛИ,и това е част от нашия испит може би.Незнам ще видим.
 12. Здравейте , знам че тук пишещите се занимавате доста с изучаване на окултните науки, та ми дойде идеята да си поговорим за РОДИЛНИТЕ БЕЛЕЗИ които някои от нас имат.Който знае нещо повечко да не си мълчи а да ни просветли и нас. П.П. Родилни белези от всякакъв род.
 13. Здравеи ЦВЕТА 80 не сме ние тези които ще живеем с тези хора.Вземи се в ръце и прецени защо ще ходиш при майка ти, защо ще подлагаш на такаве негативна среда бебо.Незнам каква е точно историята на ващо семейство и не е нужно,просто като се позамисли човек вижда с какво може да направи компромис и с какво не.Обсъди ли с съпруга си това нещо.Разговорите винаги помагат когато са на глас,а утрото е по мъдро винаги.Само гледай твоя урок по СМИРЕНОСТ да не нарани бебо и после да се биеш по главата.Защото не винаги виждаме правилния УРОК/да не е някои друг/
 14. Хората са го казали ПО ДРЕХИТЕ ПОСРЕЩА А ПО УМА ИЗПРАЩА. Човек с благ характер, с лъчезарно лице,всеотдаен до мозъка на костите си.Кои би направил лошо на един спокоен,незаяждащ се и неотмъстителен човек.Такива трябва да сме всички ние хората.Всеки си има трески за делкане,но по важното е да виждаме своите а не тези на другите/НЕ ГЛЕДАЙ ТРЕСКАТА В ОКОТО НА БЛИЖНИЯ А ПОГЛЕДНИ ГРЕДАТА В ТВОЕТО СОБСТВЕНО/ Благодаря на господ че ме е надарил с такива приятели.От тях се уча и аз и си налагам да спазвам тази поговорка.
 15. Целта е много неясна защото ако беше обратното нямаше да е цел.А като се има предвид че ние хората винаги разбираме нещата на опаки не е ясно дали това което гониме като познание и като ДУХОВЕН ПЪТ е правилен.При мен нещата са малко объркани и маи ще трябва да препрочета някои книги наново за да ми се изясни пътя. ОХ, НА СИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВА КОЛКОТО И ДА СИ ПРАВИМ ИЛЮЗИЙ.За себе си знам едно че като му доиде времето ще разбера цялата истина и целта на ПЪТЯ НИ ТУК ИЛИ КЪДЕТО И ДА БИЛО.Стигам и до други истини,че човек трябва да има многооооооооооооооооооо ТЪРПЕНИЕ и повечко да се разхожда сам из планините.
×
×
 • Добави...