Jump to content
Порталът към съзнателен живот

bee_bg

Участници
 • Posts

  985
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Profile Information

 • Пол
  Мъж

Recent Profile Visitors

15,594 profile views

bee_bg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputation

 1. ''Единственият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш.'' Оскар Уайлд
 2. Да подскажа ''Свръх човек''.
 3. Недоумявам, защо му е на някого да става висок на ръст... не е ли по-важното човек да е истински ''висок''?
 4. Този откъс от отговора на Донка, според мен, е достатъчен като отговор на въпроса в заглавието на темата: Нужно ли е да правим нещо, за да променим другите? Да . Съвпада донякъде и с моето мнение
 5. Променяме и влияем на себе си а покрай нас близките ни могат да се променят косвено и то ако желаят те пък от друга страна на други и така... имаше мисля подобна притча. Чрез форум и разни писания мисля, че е невъзможно на някого да му се втълпи, каквото и да е щом сам не го иска... Аз неслучайно бях задал един въпрос в друга тема. ''Може, ли човек да промени мисленето на хората по негово усмотрение и мироглед и т.н. дори и да е положително? ''
 6. Гладуващи деца в Африка като са в хармония, къде е за тях правдата? Той закона си е ''закон'' някакво понятие, но реално и глобално, като се огледа човек излиза, че няма правда.
 7. Данеби по света да няма несправедливост? ...харесване и нехаресване(глупости) правдата или я има или я няма. Иначе за различните човешки способности е така , кой по умен кой по-глупав нормално си е... ако бяхме еднакви щеше да е много скучно и можеби по зле.
 8. Съгласен! Обаче се опасявам, че справедливоста(по мащабно) сред човеците съвсем липсва.
 9. Може да се приеме такъв вид толератност, но съответния опонент би трябвало да е наясно. Възможно, ли е да промениш мисленето на съфорумците?
 10. ...най-малкото аз съм човека, който трябва да дава ''съвети'' просто погледни се отстрани и виж дали не трябва да успокоиш топката.За мен едно форумно писане е винаги на крачка да е хвърлена енергия на вятъра. Възможно е пишейки и дискутирайки да си ''чешем'' несъзнателно егото в което няма лошо, но всичко си има някаква норма... И да не съм извън темата, нужна ли е форумна толерантност?
 11. Защо ''гориш''? ...форумите са интересно място, но не е нужно да се форсират нещата.
 12. Има тема ''защо участваш в този форум?'' Основно за да прочета нещо, но последно време дългите постове ме дразнят и ги отминавам, явно съм станал мързелив и в четенето или пък е друга причината. Чудя се.
×
×
 • Create New...