Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Све

Участници
  • Общо Съдържание

    32
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

1 Следващ

За Све

  • Рожден Ден 3.06.1958

Профил Информация

  • Пол
    Жена
  • Местоположение
    София

Све's Achievements

  1. От книгата на С ПОЧИТ ЗА УЧИТЕЛЯ ПЕТЪР ДЪНОВ на Omraam Mikhael Aivanhow (Михаил Иванов) "Бях седемнадесетгодишен,когато срещнах за първи път Учителя и със здравето не бях много наред. Отгодини се хранех зле. Дните ми преминаваха в дихателни упражнения, медитации и четене. Дори когато се хранех, не се разделях с книгата. Бях твърде млад, за да разбера на какво се дължи моята умора, сънливост, слабост. Когато ме погледна,Учителят каза: “Черният ти дроб не е добре и за да го излекуваш, трябва да направиш следното: всяка сутрин на гладно ще изпиваш чаша вода. Ще я пиеш бавно, предъвквайки я глътка по глътка, като концентрираш цялата си мисъл върху нейното въздействие и сила. Ще и говориш: “Скъпавода, ние двамата с теб ще възстановим моя организъм”. Нищо повече не ми каза. Той не обясняваше нещата, както аз правя пред вас. Оставяше ни да дълбаем и търсим сами. Без съмнение той е по-мъдър от мен!"
  2. На дъвка става когато житото не се съхранявано добре , не е от последна реколта. Последния път купих пшеница от My Organic market и е добра . Ето сайта им http://www.bioslunce...t-bioslunceluna
  3. Да си пожелаем да привличаме все повече хора стремящи се към познание и самопознание. Нека откриваме заедно как да служим на близките си.
  4. Уважаеми приятели, Желаещите от София , които искат да се включат в курс за усъвършенстване в Паневритмията могат да го направят с предварително записване при Водещата: Офелия Николаева, тел. за записване: 840 30 06 и 0886 413 289 Курса се провежда всеки петък от 18.30 - 20.00 ч. на Ул.”Гургулят”1, НСА (м-у НДК и пам. на Патриарх Етимий) http://www.panevritm...news_item_id=71
  5. Накиснат в хладка вода лимеца омеква за не повече от 3 часа на стайна температура . Ако се накисва в термос с топла вода час два са му достатъчни. После го промийте с прясна вода и дръжте в хладилник. Ако е обикновено необработено жито може и по-дълго да престои на стайна температура накиснато , но е добре от време на време да се промива и да му се сменя водата, за да не вкисне.
  6. Когато се прави с грухано жито , два-три часа му стигат в термос. После трябва да се извади, за да не вкисва. Престояване в термос цяла нощ е препоръчително за необработено жито. За мен най-добра е рецептата в която необработеното жито се накисва /не в термос/от вечерта в леко затоплена вода . Всеки сам пробва и преценява най-доброто за себе си.
  7. Един френски документален филм за ГМО Светът според Монсанто
  8. Моника13, Много се радвам да прочета че и Вие сте преживели реалността на "вълшебствата" от личен опит . По-горе в темата са дадени заглавията на двете книги по пранолечение, излезли до сега на български език. В София и Пловдив се провеждат курсове, на които човек има възможност да се учи да си помага сам.
  9. Честита Коледа на всички участници и организатори на Портала! Във връзка с темата искам да споделя една своя опитност. В началото на седмицата бях с температура 39 кашлица ,хрема, главоболие , чувствах се ужасно и едва се държах на краката си. Въпреки,че съм изкарала няколко нива на Лечение с прана нямах сили да си помогна сама. Моя скъпа приятелка , която познавам именно от тук ме спаси в трудния миг. Отзова се веднага и след два сеанса с прана температурата ми спадна под 37о , кашлицата намаля хремата също и главоболието изчезна. Тя ми върна радостта тъкмо за празника! Истински късмет е че я познавам.
  10. Освен добавените картинки, други груби грешки забелязали ли сте? Ще сме благодарни, ако споделите.
  11. ИЗЛЕЗЕ ДЪЛГООЧАКВАНАТА К Н И Г А на Мастер Чоа Кок Сюи ЛЕЧЕНИЕ С ПРАНА ЗА НАПРЕДНАЛИ
  12. Книгата може да се свали от "Cпиралата" Кларк, д-р Хулда Регер -Лечение на всички болести От нея може да ползвате схемата на запера. Частите за направата на запер струват не повече от 5лв. Специалист, който разбира от електротехника може да го сглоби за около два часа. Запера върши чудесна работа, когато има грип, ако се прилага 3 пъти дневно /3х7мин. с интервали между тях от 20 мин./- за ден два човек е отново здрав.Трябва да се пази диета /варени картофи или най-добре пълен глад/ и да се пие 2-3 литра вода на ден. Зимата например синът ми вдигна висока температура 39 ,след две приложения със запер спадна до нормална и не се покачи повече. За лечение на различни болести Кларк продава на сайта си запери с програмирани с честота според приложението.
×
×
  • Добави...