Jump to content
Порталът към съзнателен живот

ZhivkoBGR

Участници
  • Общо Съдържание

    13
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Метод за Връзка

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

ZhivkoBGR's Achievements

  1. Има ли тук фенове на Kategorie C ? Аз страшно много се кефя на музиката им, любимото ми парче е So Sind Wir
  2. Има цялата тема по въпроса: Методи за осъзнато сънуване Някои от техниките, могат да бъдат намерени в част трета на статията: Изкуството на осъзнатото сънуване Още статии свързани със сънищата: Тук Благодаря много!
  3. Здравейте! Бих желал ако е възможно да получа отговор, какви са техниките за осъзнато сънуване, аз примерно докато си спа въобще не се сещам да проверя дали е сън или не, чак на сутринта разбирам, че е било сън : )
  4. Тази вечер имах доста странен сън, ще помоля да ми помегнете да го разтълкуваме. Разказвам го така както го помня. -------С баба ми решихме да отидем до магазина,а беше 5 и нещо сутринта и си спомням, че в съня ми магазина отваряше в 6 часа. Продавачката я нямаше, но ние влязохме и почнахме да ядем някакъв боровинков сладкиш. След това аз се върнах в баби ни и видях, че майка ми скача от терасата. Хукнах към тересата, а тя си беше долу жива и здрава, просто беше слязла по някакъв начин и носеше 2 бутилки от бира. След това отидох да хвърлям боклука. До кофата имаше някакъв мъж, стори ми се, че е агент. След като хвърлих боклука отново се върнах пред блока, където се забавлявахме с един приятел, който в действителност от много време не съм виждал. Веднъж осъзнах, че закъснявам за мач, че остават 3 минути докато мача започне, а аз никога не закъснявам за мачове. Тръгваме с мояприятел, но изведнъж реших да се спра и се качих до 3-тия етаж където звъннах на вратара на майка му и я помолих да ми даде кофичка маргарин... O_o както и да е, жената ми даде кофичката и тръгнахме към стадиона. По пътя гледам 3 коли срещу мене, но аз вървя в края на пътя, а едната кола завива към мене и усилва скороста. Аз се шокирах и останах на 1 място след това станах голям и просто прескочих колата с една крачка. Отново си станах такъв какъвто съм, обърнах се да видя колата и видях, че тя се беше ударила в друга кола. От другата кола излезе един мъж, същият мъж, който бе до кофата за боклук. А от "лошата" кола излезе една жена, започнаха да се карат и тогава видях, че езикат на жената е змийски. Това въобще не ме заинтересува в съня ми и аз продължих към стадиона. Стигнах. Стадиона от вън изглеждаше същия като в курорт Албена, влязох вътре и той беше с двуетажни трибуни. Гледах мач, а на терена върху тревата имаше басейн O_o но на никой не му се стори странно, играчите просто си заобикаляха басейна и продължаваха да играят. След това внезапно се озовах седнал на стол, а пред мен бюро и плазмен монитор. Въобще не помня какво друго имаше около мен в стаята. Изведнъж гсм-ът ми звънна и от там чух женски глас да ми казва: -"Събери си багажа ще ходим на едно място" Аз отвърнах: -"защо" А женският глас ми каза: -"Такива са принципите ни.." След това си събрах багажа, който беше от само 4 неща, но за жалост помня само 1 от вещите, зарядното за гсм-а...след като си взех нещата посегнах да взимам и гсм-а и в този момент той избухна, като че ли умрях, но не усетих нищо, след това се събудих и ся бях стреснал малко, защото стана толкова бързо просто бях посегнал да го взимам и той се взривява.....също ми е чудно за многото странности в съня ми...а и голяма част от него сега ми се струва детински и въобще не ми отива на годините...
  5. ZhivkoBGR

    Old Dance

    Слушате ли този стил музика? Кои са любимите Ви изпълнители и песни?
  6. Поздрав за всички, най-вече за почитателите на old dance музиката! Paradisio-Bailando
  7. Здравейте! В момента съм в нас, където на гости ми е един приятел. До преди малко гледахме снимки от интернер на, които се виждат духове и образи на хора. Проблема идва, че тази седмица съм си сам в нас, а когато приятелят ми(разбирайте просто приятел ) си тръгне оставам сам, а вече в главата ми е объркано и малко трудно ще се чувствам добре като при всеки малък шум ще си представям духове и тн . Представям си как отварят вратата на тоалетната или пък на кухнята, как чувам стъпки и тн. Та като цяло проблема ми идва от там, че както вече споменах съм си сам в нас и като съм на компа сигурно ще си мисля как към гърба ми се приближава нещо....
  8. Аз имам един въпрос породен от любопитство. Когато човек как а кажа страда от оплишевяване космите на веждите и миглите му падат ли?
  9. Да имал съм повтарящи се сънища. Както казах в една друга тема до преди месец, два постоянно през 2-3 дена сънувах как докато си стоя в училище се чува лека полека как приближават самолети и след това те започват да обстрелват и бомбандират града ми. Също така имам някои сънища, които си ги сънувам всяка една година. За жалост точно сега немога да си ги спомня, странното е, че при повечето сънищя когато се събудиш и мине около половин час ти ги забравяш. Бих желал и да задам един въпрос. В реалността аз съм малко по-срамежлив и трудно заговарям момичета. Случвало ми се е много да харесвам някое момиче от даскалото примерно, но да не мога да и кажа, а сънувам как сме гаджета и тн. Възможно ли е да означава нещо това? Иначе пропуснах да отбележа, че ми се е случвало да си сунъвам нещо и по едно време да се събудя от студ, понеже ми е паднало одеалото и след като заспа отново съня ми продължава от там от където когато се събудих. Въобще на тема сънища може да се говори страшно много!
  10. Да, да, да някои от нещата, които написа са се случвали и на мен. Също така ми е направило впечатление, че всяка година, но по различно време на годината сънувам няколко съня, които си ги сънувам всяка година абсолютно същите...също сънувал съм неща, които в реалността никога не бих направил! Също така до преди месец, два постоянно през 2-3 дена сънувах как си седя в училище и лека полека се чува как приближават самолети, много самолети и започват да стрелят и бомбандирват града ми... :/ имам още много да пиша, но ще оставя за следващия път.
  11. За мен приятел е човек с, който можете да си споделяте всичко, дори неща, които не казвате на родителите си. Определено е много хубаво, когато в труден момент има един или повече хора, които да ти ударят едно рамо!
  12. Имам много любими неща за ядене. Ето някои от тях: -лозови сърмички с ориз -пържени картофки -мусака -таратор
  13. Здравейте всички! Реших в тази тема да напиша първото си мнение, понеже съм много заинтересован в квантовата физика след като гледах филма 'What the Bleep!? Down the Rabbit Hole'. Те първа ще започвам да чета книги и да гледам филми свързани с тази тема. Мисля да си купя книгата на Амит Госвами-Физика на душата ако имате предложения, препоръки да гледам някои филми или да прочета някои книги ще се радвам да ги споделите! Между другото прочетох не малко неща в този форум преди да се регна и останах с впечатлението, че тук има много добри хора!
×
×
  • Добави...