Jump to content
Порталът към съзнателен живот

angell123

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

angell123's Achievements

  1. Смисъла на живота никой не знае.Това е въпросът, който ме тормозеше много години, но сега съм се примирил, че няма да намеря отговора.Може би смисъла на живота е да го търсим!?!
  2. "Когато мислиш,че можеш да постигнеш нещо и когато мислиш, че не можеш да постигнеш друго- и в двата случая си прав!"
  3. Вярата в себе си е равнозначна с вярата към Бог! Ако един човек не вярва, че е способен да постигне велики неща, то той същевременно не вярва достатъчно силно, че бог е с него. Когато човек усеща силно присъствието на Бог в себе си, той знае, че нищо не може да го спре!
  4. Творческият талант за мен е безценен дар от бога! Извира директно от сърцето на човек. Творчеството е вратичката към неограниченост и то ни прави Някой.То ни доближава най-много до бога защото чрез творчество ние имаме възможността да създаваме. Същевременно с това творчеството е мощно оръжие на човек, с което той може да промени света!
  5. Целта на духовния път- само едно мога да кажа: Тази цел никой незнае, но ако човек следва сърцето си той малко по малко ще я достигне! Може би точно това е част от целта, да докажем дали сме способни да я достигнем. Например фаровете на една кола осветяват на 50 метра пред колата, но въпреки това през нощта може да стигнете за където сте тръгнали само виждайки тези 50 метра пред вас. Ако светлината на сърцето ви осветява пътя, то вие ще стигнете до целта си! Така го чувствам аз.
×
×
  • Добави...