Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Rainy

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Rainy

  1. Здравейте! Много се радвам, че попаднах на форума ви, за много интересни неща си говорите. Да ви попитам.. слувало ли ви се е да сънувате, че сънувате? Например предната нощ ми се случи следното: Сънувах, че спя в едно легло с майка ми (в спалнята на родителите ми) и изведнъж виждам над главите ни гълъб, но много странен - чисто бял, плосък, сякаш лепнат, а всичко останало в стаята беше мръснобяло. В съня си се събудих и осъзнах, че съм сънувала гълъба, но реалността за мен все още си беше мръснобялата стая, леглото и майка ми. Тя изведнъж се събуди и започна да ме прегръща (обясних си го с това, че съм крещяла насън, изплашена от гълъба - това също в съня ми си го разсъждавах), само че я усетих безплътна някак, хем ме обгръща, хем минава през мен, наистина изключително странно усещане. Уплаших се много и се събудих вече наистина. Всичко се случи много, много бързо. Предполагам, разбрахте какво имам предвид. Ще се радвам да прочета за вашите 'сънища в сънищата' и всичко, каквтото се сетите, по темата.
  2. Когато съм много уморена и веднага щом се докопам до леглото, започвам да се унасям (а по принцип ми трябват минимум 15 минути, за да заспя), тогава сякаш сънувам осъзнато. Започвам да виждам разни картини, знаейки че ги сънувам, но никога не съм опитвала да ги моделирам, просто на момента не ми идва наум. Та..само в този полусън, преди да съм заспала дълбоко, сънувам осъзнато.
  3. Определено. А пък в една тема в съседния раздел четох за Е-тата в храните и останах поразена. Има да проверявам опаковки сега. Само дето ми се струва съмнително това, което пише на тях, в действителност да е онова, което е вътре. Хъх.. чувствам се обстрелвана от вреди, от които не мога да избягам.
  4. От години всичката ми храна минава през микровълновата - за приготвяне или само притопляне.
  5. Здравейте! По принцип не търся тълкувания на сънищата си, но днес нещо ме подтикна да го направя. Предната нощ сънувах, че съм бременна в първия месец. От съня си спомням само, че много се уплаших, задето не се храня здравословно и това може да повлияе на детето. По-предната нощ пък сънувах майка си бременна, но спокойна от факта. В съновниците из нета пише, че сънуването на бременност говори за предстоящи проблеми и трудности, пък аз утре ще пътувам и някак взех да се притеснявам.. Сигурно обръщам излишно внимание на дреболии, обаче все пак да ви попитам.. Как мислите - дали тези сънища ми подсказват нещо?
×
×
  • Добави...