Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Vvqra

Участници
  • Общо Съдържание

    10
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена
  • Местоположение
    София

Vvqra's Achievements

  1. Чуйте това: http://www.youtube.com/watch?v=fAPkcqUMz5Q...feature=related Само какви пагубни вибрации, каква агресия, какъв адреналин!!! Така се надъхах от тази песен, че ми иде да свърша нещо лошо... Хахаха Моля ви, като говорите за нещо, не слагайте всичко под общ знаменател!
  2. Нещо и от мен: http://www.youtube.com/watch?v=e7ZEVcVws3c
  3. Незнам дали е точно осъзнат сън, или някакво изживяване извън тялото, но като се замисля, бих искала да мога да го предизвиквам сама... Бях във онова поусънно състояние, когато погледнах часовника през мигли, не беше много късно. Скоро след това, както си лежах в леглото чух глас, може би мъжки, той ми даваше наставления, водеше ме, казваше ми как да се изправя, даваше ми насоки, които изпълнявах, но за съжаление не си спомням. Станах, обърнах се към леглото и клекнах, аз бях там, в леглото и спях. Гледах се известно време, след това осъзнах, че мога да отида където си поискам, но в следващия момент ме обзе панически страх, че може би няма да се върна в тялото си, че може би ще умра... и се върнах. Беше сякаш изведнъш се прибрах в тялото си и се събудих, бах студена и потна, треперех. Погледнах часовника, не бяха минали повече от двайсетина минути...
  4. Сънувам сънища със различни сюжети, но местата на които се случват се повтарят често. Имам няколко природни пейзажа, на които от време на време сънувам, че съм. Незнам какви са тези места, знам само, че са от голямо значение за мен.
  5. Наскоро попаднах на една книга за този метод и много се запалих. От няколко дни практикувам описаните в книгата методи, за които се изисква повече време, отколкото при посещене на курса.За съжаление сега нямам възможност да посетя курса, но ми е любопино постигате ли резултати? Колко време ви отне, за да ги постигнете? Предварително благодаря за отговорите!
  6. Мисля, че съмнението е нещо естествено, то е пътя към познанието, пътя към вярата. Според мен, за да вярва човек силно и непоколебимо в нещо, той трябва да го е подложил на съмнение пред себе си, да се е убедил в истинностт му за себе си. Нямам предвид съмнение от типа "око да види, ръка да пипне", а такова което да поставя на изпитание вярата в ума и душата. "...Ученикът като оглашен има право да се съмнява, да мине този период на съмнение. И като мине съмнението, ще добие знанието..."
  7. Твърдо ЗА, ваксините предпазват от опасни болести, някои от които, с фатален край. Друг е въпроса, че всичко трябва да се прави с акъл, лично аз купувам на дъщеря ми убити ваксини със минимум нежелани реакции, тъй като на годинка мъжът ми е получил гърчове и епилепсия от живата ваксина против полиомелит.
  8. До преди пет месеца, ми трябваха поне 9 часа сън, за да се чувствам добре през деня. Откатко се роди дъщеря ми, спя много по малко и разпокъсано, за мое голямо учудване вече ми стигат и 5 часа сън с едно ставане между тях. Мился, че организма се нагажда според ситуацията.
  9. Здравейте, темата ми стана интересна. azbuki, от теб научих много интаресни неща . За съжаление, не се сещам за съвременна религия, която да поставя наравно мъжете и жените. Напоследък обаче, според мен в светския живот се появява едно явление, което рано или късно ще се отрази на дъховните учения, защото се променя мисленето на хората. Жената започва да заема подобаващото и се място, заражда се едно уважение към силната жена, която не се подлежи на управление, която има личен живот и интереси извън кухнята и децата. Мисля, че рано или късно, ще настъпи равновесие между половете.
×
×
  • Добави...