Jump to content
Порталът към съзнателен живот

duska

Участници
  • Общо Съдържание

    8
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

duska's Achievements

  1. Адмирации за този поздрав... Алфавил са невероятни, а Sounds like a melody...любимото ми тяхно парче...
  2. Благодаря на всички за споделените мнения и съвети. Кристияне, много ме заинтригува това което си написал. Накара ме да се замисля върху някои неща, на които досега не съм обръщала внимание.Ще ти пиша на лични ако нямаш нищо против за повече инфо . Благодаря още веднъж.
  3. Благодаря късметче...всъщност първото което ми дойде на ум щом се събудих беше мисълта "Ще се оттърва от неприятност". Тази мисъл сама ми дойде Дано да е така...
  4. Здравейте. Тази нощ сънувах, че пред мен изниква змия от под едни камъни(това е единственото животно, от което се ужасявам, тръпки ме побиват дори ако го видя на картинка), аз замръзнах на едно място, и тя просто си ме подмина, без да ме докосне дори и се скри. Аз изпитах истински ужас и страх в съня си, събудих се,но някакси си почуствах облекчена след това. Опитах се да видя тълкуване на съня си в онлайн съновниците, но не намерих точното тълкуване. Ако някой знае как да тълкува съня ми, ще му бъде благодарна.
  5. Разбира се, съвети приемам всякакви... Винаги може да се научи нещо ново и полезно...
  6. Невероятни снимки...Благодаря от сърце.Обожавам планината през всички сезони. Всеки си има своя чар и обаяние. Зарежда ме с много позитивизъм и положителна енергия.
  7. Здравейте...аз също искам да споделя за своите сънища...или по точно за един конкретен, който сънувам от няколко години няколко пъти в годината.Този сън е свързан с едно момиче, което познавам от моето детство, което ми беше мн.добра приятелка (Ирина) и живее в др.държава.Аз прекарвах ваканциите си там и така цяло лято бяхме заедно. С годините нещата се промениха, аз вече не пътувам там, с времето загубихме контакт, въпреки, че писах писма, търсех такъв контакт. А съня е следния: сънувам, че съм на това място, на което съм прекарвала ваканциите си (намира се е Русия , едно селце) и търся моята приятелка, вървя, тичам, но усещането е сякаш тичам на едно и също място, хабя много енергия, но никога не мога да я открия. Търсенето се състои в ходене от място на място - съзнанието ми помни местата на които сме били,къде е живяла тя...и така винаги се събуждам преди да я открия...Имам усещането, че има нещо недоисказано, че трябва да се срещнем...това е само чувство.Не съм сигурна дали съня ми има тълкуване и какво е то. Имам усещането, че трябва да се върна на това място и да довърша това търсене. Сигурно звучи абсурдно, но аз така се чувствам всеки път след като съм сънувала този сън.
  8. Здравейте.Аз съм нова във форума и много се заинтригувах от обсъжданата тема, защото и аз имам подобен проблем с температура. Моят проблем с постоянна повишена температура е вече 3ти месец, 37.1.Не мислете, че не съм ходила на лекари,ходила съм и продължавам да ходя и изследвания ми правят. Досега диагнозите които условно ми поставят са възпаление на горни дихателни пътища, синузит, срив на имунитет. Изпих 3 антибиотика без резултат. Тъй като видях, че сте писали и за ваксините...искам в тази връзка да спомена, че при проблемите започнаха с един курс на имуностимулиращи инжекции, които си бих. От тогава непрекъснато боледувам, хрема,гърло,главоболие, тази постоянна температура. Тъй като досегашните изследвания не показаха нищо особено, с изключение на леко възпален синузит (диагностициран със снимка и по думите на личния лекар) лекарите вече го отдават на тези имуностимулатори, които според тях може да са объркали имунната ми система. От 2 месеца пия много неща за имунна система, а проблемът все още съществува. Ако някой е компетентен, ще съм благодарна за съвет.
×
×
  • Добави...