Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Пела

Участници
  • Общо Съдържание

    10
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Пела

  1. Това писмо ми изпрати мой клиен. Един изключително интелигентен млад мъж, които се бори за правото на живот на майка си. ДО ВСИЧКИ ПРИЯТЕЛИ, ПОЗНАТИ И СЛУЧАЙНО ПОПАДНАЛИ В КОНТАКТНАТА МИ ЛИСТА! Моля подкрепете усилията ми и се присъединете към каузата "Дайте шанс на онкоболните! Подкрепете нашата петиция!" Достъпна е в момента в социалните мрежи sibir.bg и facebook.com на следните адреси: http://www.sibir.bg/index.php?page=subGroup&id=3945 http://www.facebook.com/group.php?gid=55345868641 ОПИСАНИЕ: Здравейте, надявам се да подкрепите усилията ми да накарам компетентните органи в нашата мила татковина да осигурят финансиране за скъпо-струващото и безалтернативно лекарство Тарцева на Рош. Малко предистория - преди около 8 месеца на майка ми беше изписан нов и революционен и както вече споменах безалтернативен медикамент за третиране на рак на белия дроб, а именно Тарцева. Медикаментът е официално одобрен от Министерството на здравеопазването на Р.България, но за голямо съжаление не се реимбурсира от НЗОК. Цената на медикаментът е изключително висока, не само за БГ стандартите, опаковката с хапчета от 150мг. струва близо 5000лв. и тя стига за месец. Поради тази цена около 13 души в България за момента го пият (по информация от Рош), въпреки че компанията производител дава 50% отстъпка на този етап. Аз досега плащах и се надявам да имам възможност да продължа да го правя, но наистина ми идва "нанагорнище". Затова се обръщам към модерно мислещите българи, без значение в коя точка на света се намират да подкрепят петицията ни с искане за държавно финансиране по примера на редица европейски държави. Искрено се надявам на подкрепа от Ваша страна и ще оценя висока ако кликнете (или copy/paste) на линка с петицията и я подпишете -http://www.bgpetition.com/onkobolni-tarceva/index.html Голяма помощ ще окажете ако изпратите линка и на своите приятели Благодаря предварително за времето отделено от Вас в помощ на многобройните онкоболни. Може би спасявате един човешки живот ... P.S. Всеки който има желание може да създаде собствени групи и в други подобни социални мрежи, в търсене на по-широк отзив ... Златко Петров Тук само ще кажа, че той живее и работи в Чехия и голяма част от доходите ми отиват по заплащане на това лекарство, с което поддържа живота на майка си. МОЛЯ, да го подкрепим всички заедно! Благодаря предварително на всички включили се!!!
  2. Месец януари тази година бях с обострен синузит. Почти целият месец се проточи лечението ми, но този път не се поддадох на АБ и заплахите на личната ми лекарка. Прибрах се в къщи и започнах следните неща: 1. Затоплих къщата, повече; 2. Спрях да излизам на вън и да ходя на работа; 3. Промивки на носа ( от йога). Продават специални стомнички, но аз ги правих със спринцовка. В 100 мл. преварена вода слагам една лъжица сол. Навяждам главата и наливам разтвора в едната ноздра, докато потече от другата. След това издухваш секретите, като винаги запушваш едната ноздра и духаш (за да ограничиш възможността секретите да попаднат навътре). Потаряш с др. ноздра. 4. Взимаш 4 бр. детски чорапки. Напълваш ги със морка сол и го поставяш във фурната на 110 градуса, като се загреят вземах ишдвете слагаш ги на синусите и лежиш. После сменяш изтиналите чорапки-торбички с други. Поне 3 пъти на ден; 5. Вечер преди лягане, а и на обяд, ако има възможност да спиш напълваш една тенджера с вода, като водата заври слагаш 2-4 съп. лъжици лайка, заедно с 1 с.л. хлебна сода. Покриваш си главата с хавлиена кърпа и дишаш поне 15 минути, ако търпиш и повече. После измиваш, подсушаваш лицето и слагаш крем. Така се отървах окончателно от синузите! Нама да пиша какво чудо- гной изтече, които си е седял там с години. От форимите тук, разбрах, че АБ не помага на гнойта да излезе навън. Тя си остава там в кухините и при следващата настинка се повтаря красивата картинка. Дано съм била полезна! Красив ден!
  3. СЛИВИЦИ (възпалени) – Взема се от билката разгонче, която расте във вода и е най-лечебна към средата на месец март. Счуква се добре, размесва се със свинска мас и след като се намаже сместа на парче памучен плат, се прави компрес на гърлото. СЛИВИЦИ (възпалени) - Изсушени коренчета от кукуряк (хората от Петричкия край го наричат „спреж'') се стриват на прах. Омесва се малко тесто от вода и брашно и от него се прави лента - дълга и широка, колкото е необходимо, за да обвие врата на болния. Лентата се поръсва със счукана билка и с нея се обвиват вратът и гърлото така, че добре да обхване сливиците. Особено добре действа при подути сливици, защото ги свива и премахва възпалението. При децата времетраенето на компреса е не повече от половин час. Прави се 2-3 пъти до премахване на възпалението. Възрастните могат да преспят с компреса 1 нощ. СЛИВИЦИ (Възпалени + трета сливица) - Прави се лента от меко тесто така, че да увие шията и врата на болно-то. Счуква се на ситно изсушен корен от билката спреж (кукуряк) и се наръсва обилно на тестената лента. Завива се добре гърлото на болното, като се внимава да се покрият и сливиците. Отгоре се прави превръзка от бинт или памучно платно. За малките деца лечението е от 30 минути до 1 час, един-два пъти, за по-големите деца превръзката да стои 2-3 часа, а за възрастните - цяла нощ. Това го взех от сайта на баба Ванга. Някой да е пробвал нещо подобно? Една баба ми препоръча следната рецепта: един белтък се разбива с миксера много добре и към него се прибавят 2 суп. лъжици пудра захар. Намазва се добре вратлето на детето и се покрива с кърпа и бинт. Така преспива цела нощ. Процедурата протича мин. 20 дни. Тя лично го е правила на внучето си (сага на 13 години) и сливицата се е прибрала и детето не е било оперирано. Започнах да го правя от първи май, тъй като Али е цял месец у дома. Искара шарка, а след това кашлица и ужасна хрема. Три седмици подред е на хомеопатични, но от 01 05.2008 спомогнахме оздравителният процес със тези превръзки с белтък. Забелязвам, че спи по спокойно и хъркането намаля значително! А някой чувал ли е за Германска нова медицина? Там се твърди това, за трета сливица: Възпаление на сливиците- тонзилит(ангина) Конфликтен шок: тип”Невъзможност да преглътна залък ( тъй като не мога, или също, тъй като не искам, т.е. трябва (или искам)да изплюя залъка, но не бива.) Пример: Жилище, което бих желал/а да наема, вече е дадено на друг; дете, което иска да изплюе спанака, но трябва да го преглътне. Активна фаза на конфликта: уголемени, нацепени сливици (увеличени сливици, хипертрофия на сливиците) Лечебна фаза: възпаление на сливиците, гнойни сливици
  4. Как да разбера кой свещеник е ексоркитис? И къде да немеря такъв във Варна?
  5. Кристиян, приемете моите горещи благодарности, за написаното и отделеното време. Имам чувството, че познавате детето ми от раждането.Написаното напълно съответства на действителност.
  6. Какво точно да я науча да може и как да открия? Тя е родена на 05.08 и е истинска лъвица. Властна, командори всички възрастни, а на по малката си сестра се налага със сила твърде често. Рядко изпълнява това което и кажеш, ако не е поднесено във формата на молба да помощ или нещо което съм измислила. Изключително будна и емоционална. Например направи ни луди всички у дома, докато не научи азбуката. Всяка вечер след като се прибере у дома, вади си буквите и почва да пита, коя е тази буква и т.н. Хомеопатката и провежда лечение, но исках и аз да помогна освен с молитви и с нещо допълнително. Относно имуностимулаторите пие коластра и зелена енергия. От форума тук разбрах за среброто и прополиса. Мисля, че след като свършат к. и з.е. ще взема среброто, а после прополиса.
  7. Голямата ми дъщеря е на 3 г. и 6 м. и от 1 година и половина я лекуваме само с хомеопатия. Водихме я на преглед при специалист уши нос и гърло и той откри огромна трета сливица. Така разбрахме, че постоянните боледувания, нощното хъркане и т.н. се дължат на третата сливица. Предложи оперативна намеса. Знам, че е ужасно вредно за духовното здраве на детето и т.н. не ми се иска да мисля за това вообще. Въпросите ми: 1. Какво представлява това заболяване? 2. Как се лекува вкл. и на духовно ниво? 3. Алтернативни методи, които бихте ми препоръчали? 4. Как да я закрепя физически? 5. Може ли да се намали третата сливица и как?
  8. Ето и моите успехи: За период от два месеца (след Коледни и новогодишни злоупотреби) с гладуване по около 40 часа всяка седмица и бавно захранване, смъкнах излишните ми 6 кг. Избягвам и тестените храни през периода на хранене. Лесно, бързо и резултатно. Мисля, че гладуването или т.н. лечебен глад за повече от 5-7 дни е при поставена диагноза. Вуина ми имаше такава преди 9 години (рак на матката с разсейки навсякъде, не и даваха и 2 месеца живот). Проведе 40 дневно гладолечение само на дистилирана вода. После захранване и дори няколко кризи поради неправилен подход. Лекарят поставил доагнозата беше изумен и не можа да повярва. Мисля, че и страшно много се подмлади. Сега е голям привърженик и се лекува само с глад. Още е жива.
  9. Правя следните рецепти за децата: Рецепта за подсилване: 100 гр. мед смесвам със 100 гр. ситно смлени орехи. Давам по лъжичка сутрин на гладно (може да се дава преди всяко ядене). Рецепта за кашлица (на баба Ванга): 100 гр. мед, 100 гр. чисто масло и 1 ванилия се смесва и се разбива добре. Дава се три пъти на ден преди храна. Идеално помага отхрачването. Повече за рецептите на баба Вабга тук:http://myshop.bg/vanga/index.html Добре е медът да е от сигурен източник-производител. Купувам го от приятелка, която поддържа производство за собствени нужди. Хранят пчелите само с мед, а произведения е страхотен.
  10. Практикувам гладолечение от години. Първоначално се заредих с духовна храна(изчетох всичко, което намеря по темата). Впечатлена останах от книгака на проф. Николаев относно практическите съвети. Сега гладувам ( само на трапезна вода) всяка седмица по 40-48 часа, а после внимателно се захранвам. Пробвала съм до 3 дни и 3 дни захранване. След гладуването се чувствам отлично и мисля, че това е верния път. Забравих да спомяна, че още кърмя дъщеря си.
×
×
  • Добави...