Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Adelante

Участници
  • Общо Съдържание

    20
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Like
    Adelante got a reaction from omen in Таро за начинаещи 2   
    Здравей, omen, исках само да ти кажа, че тегленето на карта за деня Е единствения начин да научиш картите, ако си начинаеща. Вярно, значението им ще е много по-плитко, отколкото в нормално гледане за по-широк диапазон от време, но все пак ще е истинското им значение. Друг начин няма. Книгите няма да ти помогнат, не можеш да научиш картите само от гледанията на свои въпроси, защото реално погледнато един-единствен човек няма толкова много проблеми и въпроси, които може да зададе. Да гледаш на други хора на етап, в който още не си научила значенията, също е абсурдно.

    Тегленето на три карти наистина идва в повечко, но една на ден е достатъчна, за да ти даде по-ясна представа и повече нюанси за значенията. Хората тук (които са основната причина да спра да пиша в този форум) в момента, образно казано, се опитват да те научат на таблицата за умножение като ти се карат как може да не знаеш какво е това логаритъм и колко е корен квадратен от четири. Тегли си карта за деня, записвай си я в дневник и после описвай какво ти се е случило накратко. Така ще намериш своите собствения значения на картите, а след време, като ги сравниш, ще видиш, че са просто нюанси на това, което и другите виждат.

    Ежедневното гадаене за изучаването на таро го има и като препоръка например от Джоан Бънинг в "Ръководство по таро", която иначе ще срещнеш като препоръчана книга в темите тук. Този форум е наистина най-сериозния на тема таро в България, основно заради опита на Мона, който е нещо изключително. Но да се определят хората с обиди от сорта на "оскучали домакини" само защото още се учат... и след това същото неправилно определение (подобна дума "оскучали" не съществува в българския език) да се повтаря в хор от двама, трима потребители като по команда... съжалявам, но това вече не е сериозно отношение.
×
×
  • Добави...