Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Илияна1

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Илияна1

  1. Ами... на мен ми се случваше нещо подобно..... Едно време толкова много ненавиждах себе си, че душата ми бе почти мъртва. Просто ми бе невъзможно да чувствам нещо друго, освен страдание . Затварях се в себе си . Затварях се в стаята си и почти неизлизах оттам. Та, тогава аз много мечтаех да бъда по-различна- да се боря с неправдата и с живота, и да бъда силна. Но само мечтаех за това, а не се борех, защото постоянно се подценявах и се смятах неспособна за нищо. Е, след това, разбира се се взех в ръце и се напънах да реализирам мечтите си. Сега съм много по-силна от преди, и успях да сбъдна почти всичките си предишни мечти. Сега имам много нови мечти и... живея. Щастлива съм и съм заобиколена от много добри хора, които ме обичат и ме подкрепят винаги. Тогава не живеех в истинския живот, а в мечтите. Само в тях, и заради тях живеех. Може би е трудно да го разбереш, ако не си го изпитвал никога. Понякога човек просто не живее, а чака мечтите да се сбъднат в истинския живот. Неразбира, че за това трябва да се погрижи сам. Съжалявам само, че в случая на Хари е невъзможно мечтите му да се сбъднат в истинския живот. Но в Рая , и в мечтите, в сърцата и в мислите- те винаги ще бъдат до него, и той до тях. Винаги ще бъдат един до друг. Пожелавам Ви никога да не узнаете какво значи да се отдадеш на мештите, забравяйки да живееш. Желая Ви Покой и душевно щастие!
  2. Незнам за бързината, но според мен силата на волята и мисълта се определя по очите- аз лично като погледна някого в очите и веднага разбирам на какви неща е способен и пр.
  3. Извинете. Още съм начинаеща . Търсих в различни сайтове, но в крайна сметка така и не разбрах кой дом за какво отговаря. Бихте ли ми отговорили на този въпрос, моля? Предварително благодаря на всички! Желая Ви всеки ден да намирате по нещо толкова красиво, колкото е зората в себе си и света около Вас!
×
×
  • Добави...