Jump to content
Порталът към съзнателен живот

zvezdichka

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от zvezdichka

  1. Благодаря Оля, за оговорите ще пиша ако се сбъдне нещо от предсказанията ти Намирам се в Енсхеде, близо до немската граница-понеже казваш, че е важно за солара. Асрологията може ли да даде отговори на въпрос, като в коя държава е по-добре да живея (като изклучим логиката че където и да е по-добре от България.) С какви жени ще работя, това е много интересно, -винаги съм работила с мъже, дори незнам какво мога да очаквам от жени когато са ми колеги. поздрави и до скоро!
  2. Първо искам да ти благодаря много, много, Оля за отговора ти и отделеното време. Прятно ми е да говоря с безкористни хора, а не ми се случва често някои да прави нещо за мен , така че няколкота написани реда наистина означават много за мен. Няколко въпроса имам (всъщност много), но тук ще напиша само някои от тях Намирам се в Холандия. Незная дали трябва дълго да остана тук и изобщо на къде ще тругне живота ми. Пълна дезориентация. Така че всякъкви идеи са добре дошли А тази врата на Пепеляшка колко дълго е отворена? Какво трябва да направя за да се възползвам от този благоприятен перид (извине ми за наивния въпрос), просто много се страхувам че мога да го проспя този преиод. А, толкова се изморих да полагам усилия без да постигам резутат. Иска ми се да ми се случи нещо хобаво, просто защото съм човек. Сатурн, като 'почисти' първият дом ще почисти ли след това и вторият? Там са материялните неща и вероятно , ако въобще си намеря работа тя ще е ниско платена? а , къде да я търся?(имам в предвид геогравско положение-BG or NL)Кога ? Каква?(свързана с философя или с програмиране?) Поздрави и До скоро!
  3. Здравейте всички, регистрирах се скоро във форума и още съм новак, извинете ме, ако правя нещо което не е по правилата. Имам нужда от помощ/съвет и разтълкуване на хороскопа ми. Цял живот полагах усилия и все без резултат-дали е плод всичко това на лош късмет, поредица от лоши решения , чуждо влияние(всякъкви щуротии си мисля вече )или ми е предопределено от звездите до някъде. Няколко думи за мен. завършила съм 2 спецялности-електроника и философия на технологиите(в чужбина). В момента не виждам никъква прерспектива за работа. Дали това, че съм без работа вече 4 год, неуспешната ми връзка или това че не съм в България ме доведоха то това трудно положение в което съм сега или просто така е тябвало да стане. Има ли изход и ще го намеря ли някота? Моля ви , имам нужда от сериозен хороскоп и добра дума Благодаря на всички, които ще вложат време и енергия за да ми отговорят! л.данни-19.11.72 , в Перник, 23,18 часа -за часа не съм сигурна определян е от астролог,но и тя не беше сигирна дали е точен. каза че най-точно се определя часа на раждане , ако знае дата на скличване на брак или на раждане на дете- и двете неща не съм имала щастието да ми се случат. Планирам да се запиша на курс по астрология , но за сега съм пълен лаик-моля ,обясявайте без сложна термнология поздрави
×
×
  • Добави...