Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Iva

Участници
  • Общо Съдържание

    11
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Iva's Achievements

  1. Здравейте Казвам се Ива и съм от Перник.Не бях в България , а предвид последните събития(земетресението) нямах възможност за отговор..Моля за извинение.......Писмо обаче на e-mail нямам. Ако ви е удобно изпратете ми отново , моля.Сърдечен поздрав )))
  2. Благодаря ти, Светле!!! Надявам се, че винаги , когато си в България по време на братските срещи в Перник-втората събота и неделя на юни- ще се присъединяваш към нас , за да е пълен празника
  3. Много благодаря за този диск ))) Имахме нужда от него.Работата, която сте свършили е повече от чудесна....Сега остава най-важното- да започнем редовно да ги играем))
  4. Здравейте Къде мога да намеря предаването, за да го гледам...качено ли е някъде...и къде...ще бъда много благодарна
  5. Групата от Перник поздравява приятелите с песен и беседа
  6. Скъпи приятели, С радост ви съобщавам, че в Перник от 7 години играем Паневритмия. Това е хубаво не само за всеки един от нас, но и за града ни. Мястото е над градския парк (по стълбите към Табана), след като се мине покрай паметника на Г. Димитров се изкачваме около 100 метра на най-високата полянка и там ни очаква песента на птиците, росата, която блести като елмаз и аромата на жасмин и акация. Имаме невероятно място за хармония с природата и със самите себе си. Заповядайте, да споделим радостта от Паневритмията и общуване с природата. Часовете са 7:00 през седмицата и 7:30 в събота и неделя и празнични дни. За по-ранобудните има посрещане на изгрева с духовен наряд и изиграване на 6-те духовни упражнения, както и други упражнения от Учителя, след което играем Паневритмия и завършваме с няколко песни. Всеки, който желае, е добре дошъл !!!
×
×
  • Добави...