Jump to content
Порталът към съзнателен живот

slizia

Участници
  • Общо Съдържание

    14
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от slizia

  1. Имам нужда от помощ при тълкуването на келтски кръст. Отдавна не съм пипала картите и днес си гледах онлайн и ето какво ми се падна (заедно с моите малки коментари): 1.Смисълът на проблема- Луната - това са моите опасения и страхове, че нещата няма да се задържат дълго в сегашния си вид. 2.Допълнителните обстоятелства - Императорът - това е силното ми желание за успешен завършек. 3.Това, за което си мисля- Умереност- трябва да намеря баланса; 4.Това, което чувствам -Отшелникът - търся вътрешния си мир все още, духовната промяна в себе си; 5. Причина за възникване на ситуацията - 5ца жезли -шанс, но и конкуренти, трябва да се боря; 6.Тенденции за развитие - Асо пентакли- успех, задоволство, щастие; 7.Моята гледна точка- 2ка чаши - любов; 8. Гледната точка на околните - 2ка чаши - любов; 9. Това, от което се страхувам- Луната- да не би пак да бъркам.. 10. Оговорът на въпроса -2ка чаши - любов; Честно казано за първи път ми се падат такива карти. Знам, че в реално гледане няма възможност 3 пъти да се падне една и съща карта. Ще ви бъда много благодарна за помоща.. Въпросът беше- ще се задържи ли положителното развитие в отношенията ми с...?
  2. Може ли малко помощ за тълкуването на следните карти от Таро за влюбени ( че не ми стана много ясен отговора ): - в средата на първа позиция ми се падна рицар жезли ( ситуацията);според мен ни предстои някаква промяна на статуквото; - 2ра позиция ( какво мисли той за връзката) ми се падна шестица мечове- според мен това значи раздяла ( но не съм сигурна); -3та позиция ( вътрешния му свят) се падна светът , което е пълната хармония ( според мен); -4та позиция ( как да се държим с партнъора) се падна 9ка пентакли, която аз свързвам с позитивните промени на личността; -5та позиция позиция ( как трябва той да се държи с мен) се падна 6ца пентакли, която карта не разбирам ( за конкретния случай); -6та позиция ( моя вътрешен свят) се падна луната, която е за мен е страх от промяна, кошмари и разни такива.. -7та позиция ( ( какво мисля аз за връзката ) се падна асо чаши, което е символ на успеха. Моля ви за коментари.. Въпросът- а от тук нататък какво следва с...?
  3. Здравей, Мона и всички приятели от този страхотен форум. Ап отново бих искала да ми помогнете този път при разтълкуването на следните карти от таро на Влюбените: За него бяха: 1. 7ца жезли 2. 10ка чаши 3. Крал Пентакли За мен: 1. Асо мечове 2. 2ка пентакли 3. 9ка мечове По средата беше: Кулата. Аз не мога да се справя с цялото тълкуване на ситуацията и много се надявам участниците във форума да ми помогнат... Много благодаря предварително..
  4. Мона, много благодаря. Може би това е един от 1те пъти, в които картите наистина показаха моите истински чувства. Дано всичко да бъде наред. А на теб желая много успех и късмет..Поздрави !
  5. Мона, може ли пак да помоля за помощ при разтълкуването на следните карти, излезли на Келтски кръст при зададен въпрос: Ще поемат ли в нова посока връзката с...? 1. Отшелникът 2. 10ка мечове 3. Крал чаши 4. 8ца жезли 5. 8ца мечове 6. Колесницата 7.7ца чаши 8. 5ца пентакли 9. Обесеният 10. Силата Дано не ставам много нахална, но се опитвам да се осъвършенствам и да"общувам" повече с моите карти.. Благодаря ти предварително. Както и на всеки друг, който би ми споделил мнението си. Поздрави!
  6. Наскоро в един сайт попаднах на едно елементарно гледане ( за мен такова нещо не същестува, особено що се отнася до Таро) от гледна точка на малкото карти- гледането е с три карти. Имам и нови карти Таро ( класически), които ми бяха подарени съвсем на скоро и аз се опитвам да свикна с тях. За последния месец зададох 2 пъти един и същи въпрос и ми се паднаха следните карти: 1. 3ка жезли;слънцето и асо чаши 2. Звездата, Жрецът и 2ка чаши. Въпросът ми е: Ще бъдем ли скоро отново заедно с...? Много ще Ви бъда благодарна, ако ми помогнете да разтълкувам отговора на картите. Не искам да се съмнявам в тях, но някак си събитията в момента не показват , че ще се случи точно това. Знам, че трябва да вярвам на вътрешния си глас, но случвало ли ви се е той да ви "накара" да изтеглите подобни карт? Благодаря предварително за всички отговори. Поздрави!
  7. Много благодаря. Отговорът е повече от страхотен. Да, наистина е така. Имаме и много общо и същевременно сме и твърде различни. Но се разбираме с поглед. Обожаваме излизанията, пътуванията. Той ми се ядосва( в добрия смисъл на думата де) често заради моята прозорливост , а пък аз заради налагането на мнението му за всичко и всички като миродавно. Аз съм непрактична , той не. За часът съм убедене, че е 3:30 . Има много страст и сексът да... Знаеш ли, в нашите карти имаме синастрична венера в 12ти дом. Много ще ми бъде интересна твоята интерпретация.. Много съм благодарна за отговора...
  8. Цитат(Атлантида @ Jul 25 2008, 23:51) Slizia, трябва да подчертая , че синастрия не се прави за евентуални бъдещи отношения, а само за вече реално установена връзка. Това е, бих казала, основно правило. Ако между двама няма наченки на романтични отношения и особено ако не се познават и най-добрата синастрия може изобщо да не е валидна. Нещо като да очакваш да гледаш хубав филм по качествен чисто нов телевизор и примерно изобщо да няма ток. Формулировката "как би се развила връзката " означава ли, че има някаква връзка, за да я изследваме как ще продължи? Може ли да получа отговор? Аз доста неща изчетох, но искам да прочета най вече вашите коментари. Много благодаря предварително.Ето пак и данните: Аз съм родена на 21.01.1982 в 8:30сутринта в Благоевград , а той е роден на 19.08.1977 в 4:30 сутринта в София. Благодаря много предварително! Нямам търпение!
  9. Здравейте, имаме връзка от почти година вече. Съжалявам за объркването.Само че връзката ни е понякога на приливи и отливи, но мисля, че е стабилна като цяло. Благодаря много за вниманието и очаквам отговора с нетърпение.
  10. Дали някои би опитал да даде отговор за това как би се развила връзката между жена, родена на 21.01.1982 в 8:30сутринта в Благоевград и мъж , роден на 19.08.1977 в 4:30 сутринта в София. Благодаря много предварително! Нямам търпение!
  11. Благодаря ти за отговора. И аз свързвам крал жезли с моето момче- и той е тъмен и красив, щедър и т.н. Може и да си права за огъня, защото той е лъв. За влюбените- естествено не знам дали е нормално. На фона на всичко случило се наистина не знам... Благодаря предварително за всички отговори на моите терзания...
  12. Здравейте! На мен много ми харесва сайта и с интерес го посещавам всеки ден. И аз наскоро се запалих по карти таро и за кратко време само се убедих, че мога да им се доверя. Явно имам способност да "общувам" с тях и в повечето случаи те са огледало на мислите ми и ясно посочват онова, което обикновено остава скрито вътре в мен. Една приятелка ми остави карти таро- мисля, че са Дзен таро на Ошу или нещо такова. Те са на иврит, но аз успях да намеря значението им и на български. Това, всъщност, което искам да попитам е следното. Почти всеки път , когато си редя таро на влюбените неизмнно излизат 2 карти ( на 90 % от случаите-или по отделно или 2 те заедно)- крал на жезлите и влюбените. Дали може да получа повече информация за тълкуването им. По често се падат на партнъора, не от моята страна на колодата. Като очаквам бързия коментар, оставам с уважение: Слизия
  13. Здравейте! На мен много ми харесва сайта и с интерес го посещавам всеки ден. И аз наскоро се запалих по карти таро и за кратко време само се убедих, че мога да им се доверя. Явно имам способност да "общувам" с тях и в повечето случаи те са огледало на мислите ми и ясно посочват онова, което обикновено остава скрито вътре в мен. Една приятелка ми остави карти таро- мисля, че са Дзен таро на Ошу или нещо такова. Те са на иврит, но аз успях да намеря значението им и на български. Това, всъщност, което искам да попитам е следното. Почти всеки път , когато си редя таро на влюбените неизмнно излизат 2 карти ( на 90 % от случаите-или по отделно или 2 те заедно)- крал на жезлите и влюбените. Дали може да получа повече информация за тълкуването им. По често се падат на партнъора, не от моята страна на колодата. Като очаквам бързия коментар, оставам с уважение: Слизия
×
×
  • Добави...