Jump to content
Порталът към съзнателен живот

pavli82

Участници
  • Общо Съдържание

    134
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

2 Следващи

За pavli82

  • Рожден Ден 5.07.1982

Метод за Връзка

  • Website URL
    http://www.SilvaCourses.bg/
  • ICQ
    0

Профил Информация

  • Пол
    Жена
  • Местоположение
    София
  • Интереси
    Силва УлтраМайнд ЕСП Систем, Силва Метод, хипнотична регресия, българска цивилизация, рисуване

Последни Посещения

19853 посещения на профила

pavli82's Achievements

About Me

Преди няколко години започнах да изучавам Силва метод. В живота ни няма случайни неща, убедих се сама в това, живота постоянно ми напомняше и ме връщаше към това, което мислех единствено за интерес, който мога да развивам в свободното си време, а днес то е неизменна част от живота и призванието ми - Силва УлтраМайнд ЕСП Систем http://www.silvacourses.bg

Тази система създадена от Хосе Силва през 1997г. съчетава в себе си всичко онова, което човек трябва да знае, ако желае да върви успешно в изпълнение на своята мисия в живота. Това е невероятен начин да се развие комуникация с Духовния свят, която човек да може да използва за решаване на проблеми и помощ във всичко.

Когато научим как да разчитаме знаците по пътя си, обективния език, на който ни говори Вселената (езикът на поличбите, както казва Паоло Коельо в "Алхимикът") то тогава ние винаги ще вървим в правилната посока и ще вършим онова, за което сме дошли тук на земята, онова което ни кара да се чувстваме пълноценни човешки същества, което осмисля престоя ни на земята.

Вярвам, че човек трябва постоянно да се развива и да учи.
За да добием по-добра представа за света е добре да се научим да виждаме от всички гледни точки...

Това ме отведе до изучаване на хипнотичната регресия - едно необятно поле от възможности за изследване на човека, неговото минало, предизвикателствата пред душата, които трябва да бъдат отработени, постигане на едно по-дълбоко разбиране защо сме тук, защо ни се случва всичко в живота именно по определен начин, как да простим и да разкъсаме ненужната карма, която само ни тежи и възпрепятства напредъка и промяната в живота ни. Преминала съм обучение при една много впечатляваща жена в областта на хипнотичната регресия (според мен и милиони други хора по света) - Долорес Кенън. ("Quantum Healing and Regressive Hypnosis Technique")

http://dolorescannon.../blog-post.html
Информационен блог посветен на хипнотичната регресия, преводи на някои ценни моменти от книги на Долорес Кенън и споделени лични мисли и изводи.

×
×
  • Добави...