Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Lame Immortelle

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

За Lame Immortelle

  • Рожден Ден 12.06.1989

Профил Информация

  • Пол
    Жена
  • Интереси
    астрология, психология, медицина, езотерика, наука и изкуство /музика, кино, литература, фотография.../, танци...

Lame Immortelle's Achievements

  1. Скъпа Диана, благодаря за отговора, и особено за корекцията на градусите За Лилит не мога да кажа нищо, не съм се занимавала с нея досега при разглеждането на хороскопи, но ми стана интересно каква информация дава в синастрична карта?
  2. Привет на всички участници във форума! Имам въпрос, свързан с транзитите през наталната ми карта и ще съм мн.благодарна, ако някой успее да ми даде някакви ключови насоки. Родена съм на 12.06.89. в 09:15, гр. Варна. Какво мога да очаквам от опозициите на тр. Юпитер и Уран/тъкмо влизащи в 9ти дом/ с наталната ми Луна/3ти дом/, която тъкмо се "отървава" от съвпада си с тр. Сатурн. Още-повече, предстои ми квадратура на тр. Уран с натален Уран /5ти дом/, както и квадратура на тр. Сатурн/3 ти дом/с натална Венера/12ти/ и Уран/5ти/. Изхождайки от общите си познания и наблюдения на натални карти с такива напрегнати аспекти не ми се вижда мн. оптимистична ситуацията... А и още нещо, за да съм сигурна: за аспект на транзитираща планета с натална се смята отклонение до 2/3 градуса, а не както в натала, когато за аспект се счита отклонение до 8 градуса. Или бъркам?
  3. Благодаря ти, Атлантида, първо за труда, да ми възстановиш картата, второ за интересното тълкуване, от което понастръхнах, и специални поздрави на ретрогр. ти Меркурий за препратката. Още повече, че след като прочетох "Тютюн", Димов влезе в топ 5 на любимите ми автори. Но понеже темата тук е Хирон, а не личните ми предпочитания и не бих искала да занимавам хората с вкусовете си, ще се върна на него. Бях чела някъде, че Хирон е нисша октава на Сатурн и има подобни функции/да преподава уроци/, само че докато Сатурн се проявява според личните заслуги, Хирон е повече отражение на общата карма, нещо от типа на:ще страдаш заради човечеството. Ако е така, то Хирон на върха на 12ти дом поставя акцент на служенето на обществото, или..? А и оста 6-12 се свързва и със здравето. Това ме вълнува, тъй като съм в началото на следването си/следвам медицина/, което бе детската ми мечта, но в последните години започнах да осъзнавам, че не телесните, а психическите страдания са това, което наистина ме влече. Което май подкрепя положението на Хирон/12 дом-подсъзнание/Пък и все повече хора ми казват, че съм била много добър психолог и съм умеела да оказвам адекватна помощ/може би съвпадът с Венера в Рак?/ Пък Сатурн в 6ти дом... от малка бях редовен гост в болниците, повечето проблеми си останаха без ясна диагноза и си изчезнаха както се бяха и появили/тук Оля3 позна/ Само не знам, ако тълкуванията ми са верни, защо Хирон е в напрегнати аспекти с управителя и на дома/Нептун/ и на знака/Луна/ Това не предполага ли трудности и препъни-камъни?
  4. Благодаря ти, Оля3! Като изключим това, че виждам нещата в тесен диапазон, което е тъкмо обратното и дори на моменти се обърквам от многото възможни гледни точки, останалото съвпада и допълва цялостната ми картина. Има обаче още много неща, на които трябва да си отговоря. Напоследък си мисля как трябва да се подхожда към трудностите в живота, т.е., към трудните области. Дали "лесните" аспекти са дадени, за да ни помагат да преборим "трудните", което е нашата житейска задача, или пък обратно-явяват се компенсация и показват в кои области имаме талант и шанс да се реализираме и къде съответно да насочим енерията си, като същевременно се примирим, че в "червените" зони винаги ще има недостиг.
  5. Здравейте астролози! За съжаление не мога да допринеса със знания по темата, по-скоро имам въпрос за значението на моя Хирон в натала. Той се намира на 6:57 в Рак в 11 дом като 12ти започва на 7 градуса и нещо, т.е. хирон е почти на купсидата. Освен това е в съвпад с Венера на 9:13 в Рак, тя вече си е в 12ти дом. И двете планети са в опозиция с Нептун, Сатурн и Уран в Козирог, като Сатурн е на 12:4 съвпад Нептун 11:32, а Уран е на 3:52 и е все още в пети дом, който започва в Стрелец. За по-забавно е и в квадрат с Луна на 1:50 във Везни,3ти дом, а тя от своя страна е в квадрат с Венера/с нея е във взаимна рецепция но какво означава това на практика така и не намерих/,с Уран и Нептун, квадратът със Сатурн поне се е разминал. Хирон ми е и в тригон с Плутон в Скорпион в 4ти дом. А най-непонятно ми е значението на минорния аспект на Хирон с асцендента ми, който е на 7:54 в Лъв. За неговото тълкуване нямям никаква идея. Изобщо на мен оста 6ти-12ти дом ми е водеща във целия хороскоп, и затова се опитвам да проуча и детайлите, сега, когато вече имам основните мотиви. Ще се радвам, ако някой с повече опит в областта ми даде някакво тълкуване или поне препратка към сайтове или нещо подобно.
×
×
  • Добави...