Jump to content
Порталът към съзнателен живот

jara

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от jara

  1. Здравей Olq3, благодаря за проявеното внимание! Доколкото знам, не съм зачената в Стара Загора, а в Благоевград по разказите на майка ми и баща ми(те си знаят) , но съм нормално износена и родена по нормален класически метод . Незнам какво точно ще ви трябва като инфо за минали събития, ако може да ми дадете някаква насока кое е важно и ще се постарая да го дам.
  2. Здравейте Атлантида, Вариант1- Общителна, великодушна, любов към спорта и пътешествията, много приятели, либерална, повече компании и забавления - все едно е създаден за мен . А що се отнася за часа, майка ми не е сигурна точно за минутите, но е сигурна, че е някъде между 11 и 11:30, за това написах този час. Но мога да кажа също и че в някои моменти съм била доста сериозна и задълбочена, но мисля, че това беше по-назад във времето. Фигурата ми не е слаба, смятам, че минавам за нормална . Тогава предполагам, че асцендентът ми е Стрелец, защото обичам много да пътувам, доста голяма част от живота ми преминава в пътуване, мога да кажа, че умея да общувам с абсолютно различни типове хора и компании. Приятелите ми ме смятат за великодушна, но и за доста мнителна, това предполагам, че е от скорпионската природа, По отношение на брака - не съм омъжена засега . И за професионално развитие - по образование съм юрист, в момента практикувам точно това, интересувам се и от психология. Възможно ли е да проявявам в един момент от живота си черти от единия асцендентен знак и в друг момент- на другия, щом съм на границата?
  3. Здравейте, дали ще мога да помоля някой да спретне и за мен един хороскоп, разбира се, ако има желание и възможности за това. Ще бъда много благодарна и признателна. Родена съм в Стара Загора, 26.10.1976г. около 11:30 часа. Интересуват ме професионална изява и сключване на брак.
  4. Здравейте, незнам колко от вас се занимават професионално с астрология и нумерология, но доста от мненията определено звучат вещо и убедително. Дали ще мога да помоля някой да спретне и за мен един хороскоп, разбира се, ако има желание и възможности за това. Ще бъда много благодарна и признателна. Родена съм в Стара Загора, 26.10.1976г. около 11:30 часа.
×
×
  • Добави...