Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Маргото

Участници
 • Общо Съдържание

  66
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Всичко добавено от Маргото

 1. В центъра на твоето същество - ти си отговорът.

 2. Четох някъде преди време,че ако наистина ви харесва дадена дреха,която е носена от друг преди това и искате много да я носите/предполагам,че и при бебенцата може да се приложи/ се слага за 24 часа в сребърна вода,за да се изчисти енергийно.
 3. Да Учите Добре Децата Си Научете децата си на тези истини. Научете децата си, че нямат нужда от нищо извън себе си, за да бъдат щастливи - нито от човек, нито от място, нито от нещо - и че истинското щастие се намира вътре в тях. Научете ги, че са достатъчни са- ми на себе си. Научете ги на това и ще сте им дали велик урок. Научете децата си, че неуспехът е измислица, че всеки опит е успех и че всяко усилие постига победа, като първото е не по-малко достойно за уважение от последното. Научете ги на това и ще сте им дали велик урок. Научете децата си, че са дълбоко свързани с всич- ко в Живота, че са Едно Цяло с всички хора и че няма никога да бъдат отделени от Бога. Научете ги на това и ще сте им дали велик урок. Научете децата си, че живеят в свят на великолеп- но изобилие, че има достатъчно за всекиго и че най- великото е не да трупаш, а да споделяш и тогава ще получиш най-много. Научете ги на това и ще сте им дали велик урок. Научете децата си, че от тях не се изисква нищо, за да бъдат достойни за почтен и пълноценен живот, че няма нужда да се състезават с никого за нищо и че Божията благословия ще получат всички. Научете ги на това и ще сте им дали велик урок. Източник
 4. Ако моя син реши някой ден да консумира месо,риба-няма да го спирам. Засега е твърде малък,за да решава сам какво да яде като цяло. Надявам се пренаталното възпитание да е дало отражение и вярвам в инстинктите на детето си за това кое е правилно и кое не по отношение на храната-поне на този етап,когато е още малък и съзнанието му все още не е "натоварено" с излишъците. Притеснява ме това,че с баща му сме двете абсолютни крайности и това,че може би ще се поддаде изкушен от любопитсво да опита или просто да подражава на баща си. И признавам си-много ме е страх,че може да му хареса вкуса ...
 5. "Отчаяние от необходимостта да ядем живи същества"..... Каква необходимост?И за кого е необходимо.....? Нито за нас,нито за съществата,които убиваме безразборно,за да се напълнят стомасите ни.
 6. AIM сърдечно ти благодаря Този форум...за мен е необикновен.Тук срещам хора които бил искала да познавам и в ежедневието,но уви. Спокойна нощ
 7. Прекрасна тема! Хареса ми,толкова мисли споделени,а и ако четеш между редовете. Аз съм щастлива защото се завърнах тук.След дълго отсъствие. Една 25-годишна жена,носеща името на една прекрасна жена -баба ми Маргарита,малко по-порастнала и с един скорошен прекрасен подарък от Бог-моя син. Щастлива съм,че ви открих преди време,точно когата имах нужда от Вас. Спкойна нощ.
 8. Благодаря ви за подкрепата и изчерпателните отговори!!! Ето това е нещото,което ме спира.Мъдрата Майка Природа се е погрижила за всичко-за всяко новородено най-добро е майчиното му мляко,но от неговия си биологичен вид. Краве мляко със сигурност не искам да му давам- заради възможността да развие алергия към белтъка на кравето мляко,а и поради причините,които е изтъкнала Иви-напълно съм съгласна.Единственото незаменимо за него мляко според мен е майчиното,но това за сукането и енергообмена-много съм съгласна,ще го приложа Благодаря ви още веднъж!!!! В крайна сметка смятам да направя това,което ми подсказва инстинкта и майчиното чувство-нали майките знаели кое е най-доброто за детето им Мир и Любов
 9. Благодаря ви отговорите!!! Но относно млякото...малко съм скептично настроена...По принцип не ми се иска да му давам никакви млечни продукти,поне докато не навърши 1год.Препоръчаха ми бадемово мляко-какво мислите?Аз като че ли мисля да се спра на този вариант. Моля ви ако има някой с опит или наблюдения много бих се радвала да ги сподели с мен. Благодаря ви!
 10. Здравейте! Нуждая се от вашата помощ.Моля ви да ме посъветвате как,с какво и кога да захраня детето си. За огромно мое съжаление не можах да кърмя сина си,който е на 4 и 1/2 месеца.Решила съм да го захраня към 6-тия месец,като досега е само на АМ.Но наистина взех да се съмнявам в това мое решение-не е хубаво да се захранва преди 6-ти месец,но от друга страна АМ си е само химия и не искам детето ми да продължава така и занапред.Твърдо съм решила да е вегетарианец,съвременните тенденции с каши,готови пюрета и т.н. изобщо не ми допадат,но наистина след толкова неща,които изчетох за първи път пред живота си се чувствам толкова объркана. Знам,че тук е най-правилното място от където мога да помоля за съвет. Предварително ви благодаря!
 11. Благодаря ви за прекрасната тема и безценната информация! Моето бебе ме научи на много неща.Постигнах търпението,за което се молех от години.Но това е най-малкото.Взаимно се възпитаваме-какво съм постигнала аз и "какво има в главата ми" ще разбера съвсем скоро,защото го очаквам за първата ни среща съвсем,ама съвсем скоро. Светъл ден на всички
 12. А бялата захар може ли да се замени с кафява?Или е едно и също,тъй като и двете са захар?
 13. sad_girl едва ли Бог е изпълни желанието ти,защото си му обещала нещо в замяна...Мисля,че оттам трябва да тръгнеш. Понякога нещата се случват,защото трябва да се случат или защото ние самите сме ги предизвикали...има много причини да се случват,но нито една от тях не е,защото сме се "споразумели" с Бог.
 14. По-скоро човешкото съзнание.Бог ни е дал свобода на волята и действията. Каквото правим-правим го напълно съзнателно.
 15. Или да се усмихнат с очите си.
 16. Съжалявам,но нещо не мога да разбера..какви са тези неща които се случват на човек,а всъщност са по-различни в дейстителност..?Би ли дала пример?
 17. Позволявам си и аз да се присъединя към пожеланието на Благост! Възхищавам се на Вярата,която имаш ти и твоето семейство
 18. Чувствам се... дори не знам как да се изразя...Думите са излишни. Благодаря ви за Светлината момичета!
 19. Здравей Latina! Първо искам да се извиня,тъй като аз бях тази,която явно не те разбра. Възхищавам се на това,което каза,както и на това че защитаваш принципите си толкова умело,с такава убеденост и Вяра! Успех
 20. Съня е мощен регенератор на енергия,не би трябвало да се чувстваш изтощен след сън.Както се казваше някъде един час сън преди полунощ се равнява на три часа след това-може би си лягаш късно...хм,трябва да откриеш откъде идва проблема,за да можеш да се справиш с него. Що се отнася до бълнуването-и аз мисля,че е свързано донякъде с "разходките" на астралното тяло докато спим...
 21. Мнението на Учителя по този въпрос е че"според окултната наука човек се преражда 777 пъти,през което време той преминава пътя на слизането и възлизането.Човекът ще се завърне при своя Източник и Първосъздател след като Вселената се претвори 14 пъти. Когато Вселената преживее 14 такива дни, Бог ще е преживял само половин ден" "Път към съвършенство", 31 стр За това в какви срокова се прераждаме-според мен е строго индивидуално за всяка душа-според това,което трябва да усвои горе и прилагането на новите знания на земята или другаде където ще се прероди.Или според задачите на новия живот,избора на място и семейството в което ще се роди отново.
 22. Здравейте! Мисля, че Надежда го каза много точно-"Подарък". Според мен за да срещнеш Учител наистина трябва да е заслужено - с търпение, воля, постоянство. Да се докаже, че този Път, който сме избрали е правилния за нас.. с много силна вътрешна убеденост. Всеки копнее да го срещне.. но дали всеки е готов за това? Затова и си мисля, както казаха и някои от участниците по горе - той ще дойде, когато ние сме готови за него.
 23. "Ако те ударя по едната страна подай и другата" В този смисъл Венцислав е абсолютно прав според мен-нужно е да не реагираме изобщо. Иначе всичко води до негативни емоции..от които няма смисъл..само вреда. Това е нещо с което се свиква трудо,но само ако не прозреш Смисъла.
 24. Благост..не бях се замисляла над това.Може би факта,че думата "еднообразие" се е насадила в нас като нещо не много приятно..си правим съвсем други асоциации. Благодаря ти,че ни обърна внимание.Ако еднообразието е пълно с Любов,Истина,Мъдрост...то има много Смисъл тогава.
×
×
 • Добави...