Jump to content
Порталът към съзнателен живот

djindjurrr

Участници
  • Общо Съдържание

    9
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Последни Посещения

1420 посещения на профила

djindjurrr's Achievements

  1. Мисли за секса ? Нищо не рабрах...а от това нищо, което не разбрах, разбрах само това -> прави ти се секс нонстоп ? Мнението е редактирано - изтрито е последното изречение. Моля пишете с подходящ за форума тон - без цинизми и вулгарщини! - Модераторска бележка Какви глупости пишеш ??? къде съм казала, че ми се прави постоянно секс!!! говоря, че ме е страх от микробите по време на секс. От завивките в които съм спала, като съм правила секс. не мога да спя после цяла нощ се върта и само натраплшви мшсли в главата ми.
  2. Благодаря безкрайно много за това мнение !!!
  3. Еми и аз съм така, като тебе. Изтърках си ръцете от миене и не мога да се справя.Страшна работа си е това.Навсякъде си мисля, че има микроби и тн !!! Не мога да се излекувам още !!!
  4. Ами аз имам зависимост към колата!!! От 6-годишна винаги съм пила кола!!! Вода съм пила сигурно 6-7 пъти в живота си !!! Знам, че ми влияе много зле, но продължавам и не мога да спра. Постоянно корема ми е подут.На ден пия по 2 литра кола.Дайте ми съвет!!!
  5. Страхът от смъртта ни сковава повече, отколкото самата смърт. Всеки ще си отиде от този свят, но е важно как ще приме това.
  6. Всеки по един или по друг начин иска да се хареса на останалите.Да изпъкне, да се изтъкне с нещо. Това не са ли комплекси? Все пак за какво ни е нужно другите да ни харесват, дори да ни завиждат. Всеки се стреми да е различен, да е по-хубав!!! Но дали има наистина какво да покажем или изтъкваме ненужни неща. Аз лично много се изтъквам, много обичам да показвам какво имам.Знам, че това не е хубаво. Не не знам и как да го променя. НЕ искам да ставам комплексарка !!!
  7. Добър вечер! И аз имам натрапливи мисли и искам да споделя с вас тревогата ми от тях.Те са свързани със секса. Значи, когато правя секс с приятеля ми и после веднага трябва да сменя завивките, да се изкъпя, той да се изкъпе, да си сменим дрехите и тн. Какво да направя? Ужасно е! Чувствам се като затворник на своите си неконтролируеми мисли!!! Имам мисли от 4 годишна , но те тогава не бяха свързани със секса. Имам си приятел от 1 година и 6 месеца, а мислите за секса от 9 месеца. Не мога повече.Мозъкът ми е изцяло зает с това, не мога да уча , не мога да спя. Моля ви за съвет !!! Преди време съм пила Сероппрам и до известна степен много ми помогна !!!
×
×
  • Добави...